Şimdi Ara

Gtx 580 vs hd7970 performans testlerı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=DK4JCMuIUgw&feature=g-all-c&context=G20e8234FAAAAAAAAIAA

2:30'da testler baslıyor amd goturuyor gıbı ama bakalım nereye kadar

• mükerrer konu açmasınız daha iyi olur forumda zaten dün bununla ilgili konu açıldı
  • tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: tupac shakur

tamam

Hayirdir dostum burayi konu disi falanmi zanettin dalga gecer gibi tamam falan senin karsinda cocukmu var?
  • ne dalga gecer gıbı kardesım ben sadece bır sey paylastım usuluncede tamam dedım ıyı ozaman smılerıde kullanmayalım yanlıs anlamada karsında da cocuk yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tupac shakur

ne dalga gecer gıbı kardesım ben sadece bır sey paylastım usuluncede tamam dedım ıyı ozaman smılerıde kullanmayalım yanlıs anlamada karsında da cocuk yok.

forumda genellikle TAMAM ve smile dalga geçme amaçlı kullanılıyor ben senin dalga geçip geçmediğni bilemem ozmn
  • gereksiz uzatmışınız... ortada uzatacak birşey yok

bu arada, konu bence de gereksiz, o ayrı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gtx 460 Overclock değerleri
    11 yıl önce açıldı
    RX 570 vs GTX 970
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cenkyyy bosver abıcım ya sınırlerını germe boyle seyler ıcın keplerler gelıyor onlara odaklanalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUKES

cenkyyy bosver abıcım ya sınırlerını germe boyle seyler ıcın keplerler gelıyor onlara odaklanalım

fena odaklandım hemde gelsede artık :) 780 sli :D
  • gereksiz se cevap yazmayın konu gözden düşsün..inceleme incelemedir kimine hitap eder kimine etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carloska -- 27 Aralık 2011; 17:13:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.