Şimdi Ara

gtx 550 ti amp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar ekran kartı hakkında bilgi alacaktım ben ekran kartı konusunda baya bi araştırma yaptım ancak yine kararsızım ben forumdonanım hbaer videolarını izlerken zotac gtx550ti amp ekran kartı tanıtımı nı gördüm ve izledim ancak ben yüksek performan almak istiyorum orada iki gtx550 ti amp taktığımız zaman gtx 570 i kafa tutuyomuş performan ı nasıl olur güç tüketimi nasıl olur yada sadece gtx560 ti amp alıp takmak dahamı ii olur gtx 570 çok pahalı olduğundan dolayı düşünmüyom sınır 600 e çıkar yada nvidia serisinden önerebileceğiniz kart varmı

• gtx 550 orta sınıf dandik bi karttır. AMP işinden vazgeç tamamen fiyasko (zalman fanı kullanan gtx 470 ve gtx 480 ayrı tutuyorum).

işlemcin ve psu yetrli ise 6950 veya gtx 560ti alabilrsin.
  • bende asus gtx550ti var oyunlarda takılmalar yaşıyordum servise gönderim işleme almış formda bir arkadasda zotac 550ti var oda aynı sorunu yasıyor oda srvise gönderecek acaba bu kartların genelindemi bu sorun var bence arastırda al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 23 Şubat 2012; 19:24:16 >
  • saolun anladım tek kart daha ii dir diyonuz
  • Çift kart beladir hocam bulaşma derim. Al bi 560ti yeter. Ha illa çift kart kullanicam diyosan hd6850 cf yapabilirsin.
  • yada zotacın gtx 560 ti vatanda %25 lik indirimle 350 tl ye gelen bi ekran kartı modeli var

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/zotac-zt-50701-10m-gtx560-gddr5-1gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=56456

şu model bundan ikitane alsak iş görürmü hangi ekran kartı na bedel olur 700 tl ye mal oluyor nasıl olur kullanan varmı böle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.