Bildirim
gtx 295 mi yoksa gtx 470 mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
performans olarakk 295 oldukça üstündür. -
tomshardware
e falan bkyrm hocam daha listeye bile girmemiş ama fark 11 destekli ben gtx 295 kullnytrm degiştrym diyrm 5970 e de açılamam hani bu performans olarakta aklıma takılamdı degil hani yeterli olamz gibi geliyor bana -
Şahsen benim de tercihim GTX 470'ten yana olur. Hem yeni seri bir kart, DX11 desteği var, tek grafik işlemcili, ileriye dönük, vs...
Başarım olarak GTX 295 daha yüksek de olsa, GTX 470 bence çok daha tercih edilebilir bir karttır... -
GTX 470 tercih edilmeli -
Şuan dişe dokunur DX11 oyun yok.Olsa da görüntü anlamında şölen yok.Hali hazırda elinizde gtx 295 varsa kartı değiştirmenin bir anlamı yok.Tabi sıfır alacaksanız orası ayrı.İkisini de tercih etmezdim şuanki fiyatlarından dolayı. -
gtx 295> gtx470 -
gtx470 -
gtx470 -
Tamam belki GTX 295 daha performanslıdır ama bana kalırsa bu saatten sonra bence de gtx470 seçilmeli diye düşünüyorum.. -
Hocam sıfır alıcaksanız 295 e para vermeyin. 570 fiyatları da ne oldu bilmiyorum 660 vatanda var indrimli ama bence biraz pahalı. İlle de alacaksanız doğru tercih bence gtx 470 olur ( 600 TL civarı ). Acil kart ihtiyacınız yoksa bekleyin şu fiyatlar azıcık insin. -
quote:
Orijinalden alıntı: OWERLORD
quote:
Orijinalden alıntı: Kloroform
Şuan dişe dokunur DX11 oyun yok.Olsa da görüntü anlamında şölen yok.Hali hazırda elinizde gtx 295 varsa kartı değiştirmenin bir anlamı yok.Tabi sıfır alacaksanız orası ayrı.İkisini de tercih etmezdim şuanki fiyatlarından dolayı.
ya gerçekden bu arkadaş baya bilgilidx11 de dişe dokunur oyun yok muş dx11 kurup gördünmü
kimse bilmiyor sen çok biliyorsun bakınız arkadaşlar lütfen
http://forum.donanimhaber.com/m_39956332/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39968116
Ne oldu.İnsanları kazıklatmadım diye şimdi arkamdan mesajlarımı mı takip ediyorsun.Biraz takip et.Belki birşey öğrenirsin.Tecrübeli arkadaşlar linkteki konuya bakıp bir yorum yazarsa memnun olurum.Lütfen konuda bilgi sahibi olmayan mesaj yazmasın.
-
Gtx 295 kullanıcı olarak ben gtx295 diyorum neden dersenız kartın tek dx 11 ı yok okadar gercı dx11 oyunlarında bı sovunu goremedık fıyat ve performans olarak gtx295 diyorum he tabikide gtx470 iyi bi karttır ama gtx295 i gecemıyor malesef -
5970 diyim bari konuyu iptal edelim :)
madem performans istiyorsunuz 480 yada 5970 almaya bakın ama bu ara ekran kartı alınmaz bence ati hd6xxx serisini bekliyin -
ya ''gtx470'' yada ''gtx460 alayına oc'' ... -
GTX470 için az fark ile AMP versiyonunu almanı tavsiye ederim, soğutma performansı daha iyi olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: AndryTR
Şahsen benim de tercihim GTX 470'ten yana olur. Hem yeni seri bir kart, DX11 desteği var, tek grafik işlemcili, ileriye dönük, vs...
Başarım olarak GTX 295 daha yüksek de olsa, GTX 470 bence çok daha tercih edilebilir bir karttır...
hiçbir kart ileriye dönük değildir.dx12 çıkınca bu seride çöp olucak zamanın en performanslı kartı 9800gt nin şimdi yüzüne bakan yok.tercih şu yönde olmalı getiri ve götürü yani gtx295 çift gpu doğal olarak fazla elektrik tüketir alıcağınız performans iyi olur ama uzun vadede zarardır.bu yönde yeni kartlardan almak mantıklıdır. -
6xxx serisini bekleyin... -
Konu için atılan son mesaj tarihi 24 Mayıs 2010. -
o kadar olmuş mu ya, daha dün gibi hatırlıyorum bu konuyu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X