Bildirim
GTX 1660 Overclock Değerleri (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Eh işte. :) Core tarafında +70 MHz ve memory tarafında da +800 MHz'lik O.C şeklinde editlediğim bios ile kullanıyorum. 1080p'deki ihtiyacımı hâlâ karşılayabiliyor. -
Sentetik testlerle ,oyun tstleri rasında farklar olailir. Son zamanlarda baktığım testlerde gtx 980Ti=1070=1660 Ti sonucu çıkıyor. Arkadaşın oyun sonuçlarınıda görmek isterim. -
Dostum bios editleriken voltaja müdahale edebiliyormusun? -
Maalesef. Kartımda kullanılmış olan voltaj kontrolcüsünde donanımsal olarak kilit var. -
Nvidiaların türmü öyle, internette curve-voltaj diye bir olay var. Onu nasıl yapıyorlar anlamadım. -
Aynen. 10 serisi ve üstünü ilgilendiriyor curve mevzusu. Forumda konusu vardı hatta.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Nvidanın 9 serisi hala salmadı kendini arıza yandı bouldu çok nadir duyuyorum. Kaç yıllık kartlar. 9 serisinde gtx 970 980, 980 ti hala işin görüyor -
Aynen öyle ama 960 ve altı patladı gitti :Dquote:
Orijinalden alıntı: Guest-26E6B5369
Nvidanın 9 serisi hala salmadı kendini arıza yandı bouldu çok nadir duyuyorum. Kaç yıllık kartlar. 9 serisinde gtx 970 980, 980 ti hala işin görüyor
Gtx 780 ti bile gideri var gtx 1650 yi zorluyor. AMD tarfında 290/x,390/x iler rx 570 zorluyor
-
MSI Gaming x 1660 alarak aranıza katıldım kargolanmasını bekleyeceğiz artık Daha önce gpu'ya hiç OC yapmadım parça gelince yardımlarınıza açığım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 16 Ağustos 2019; 1:28:34 > -
Hayırlı olsun kargo beklerken baya gergindim ben :Dquote:
Orijinalden alıntı: SturmpioneeR
MSI Gaming x 1660 alarak aranıza katıldım kargolanmasını bekleyeceğiz artıkDaha önce gpu'ya hiç OC yapmadım parça gelince yardımlarınıza açığım
Valla öyleyim hocam bakalım umarım herşey yolunda gider kart sağlam ve sıfır olarak gelirquote:
Orijinalden alıntı: Guest-041FF024C
Hayırlı olsun kargo beklerken baya gergindim ben :D
Alıntıları Göster -
Msi kutu içeriğini en iyi yapan firma bence karikatür ve bardaklık gibi şeyler var kutuda :D Kutuyu açınca gerçekten paranın karşılığını hissettirdi.quote:
Orijinalden alıntı: SturmpioneeR
Valla öyleyim hocam bakalım umarım herşey yolunda gider kart sağlam ve sıfır olarak gelir
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 16 Ağustos 2019; 2:14:9 >
Güzelmiş hocam :) Bekleme moduna girdim artık cumartesiye ulaşır umarım kartquote:
Orijinalden alıntı: Guest-041FF024C
Msi kutu içeriğini en iyi yapan firma bence karikatür ve bardaklık gibi şeyler var kutuda :D Kutuyu açınca gerçekten paranın karşılığını hissettirdi.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileğiyle -
Teşekkürler hocam kurulumu yaptım herşeyi hazır cidden iyiymiş kart crysis 3'de full ayarlarda 1,5 saat oynadım 61-62 derecelerde takıldı en fazla oyundan çıktıktan kısa süre sonra 60 derece altına indi fanları kapattı otomatik olarak.OC'de yapacağım büyük ihtimalle yarın akşam işten gelince.7850'den sonra çağ atlattığını hissettirdi kart.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 20 Ağustos 2019; 1:36:36 > -
Selamlar, bugün gtx 1660 siparişi vereceğim. Modeller arasında kararsız kaldım.2 fanlı Gigabye en çok aklıma yatan sizce nasıldır ? www.sinerji.gen.tr
Gigabyte GeForce GTX1660 OC 6G 6GB GDDR5 192 Bit Ekran Kart�https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-geforce-gtx1660-oc-6g-6gb-gddr5-192-bit-ekran-karti-pmu417593www.nanokatalog.com
Gigabyte GTX1660 Gaming 6144MB PCI-E HDMI 3xDP PCI-Express GV-N1660GAMING-6GD Ekran Kartı - Nanokataloghttps://www.nanokatalog.com/Gigabyte-GTX1660-Gaming-6144MB-PCI-E-HDMI-3xDP-PCI-Express-GV-N1660GAMING-6GD-Ekran-Karti,PR-1764893.htmlwww.nanokatalog.com
MSI Grafikkarte Nvidia GeForce GTX1660 Armor Overclocked 6 GB GDDR5-RAM PCIe x16 HDMI™, DisplayPort Graphics card PCI-Express V379-007R Ekran Kartı - Nanokataloghttps://www.nanokatalog.com/MSI-Grafikkarte-Nvidia-GeForce-GTX1660-Armor-Overclocked-6-GB-GDDR5-RAM-PCIe-x16-HDMI-DisplayPort-Graphics-card-PCI-Express-V379-007R-Ekran-Karti,PR-1756500.htmlTeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
Palit GeForce GTX1660 Dual 6GB 192Bit GDDR5 Ekran Kartı (NE51660018J9-1161A)https://www.teknobiyotik.com/palit-geforce-gtx1660-dual-6gb-192bit-gddr5-ekran-karti-ne51660018j9-1161a.html
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X