Şimdi Ara

Gtx 1070 O.C yapmak istiyorum yardım eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar msı gtx 1070 kartımı O.C. yapıp o şekilde kullanmak istiyorum bu konuda biraz deneyimsizim yardım ederseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UP

• Yukarı

• Yapma kardeşim, dolar kaç TL olmuş, bi de miningden darbe yemiş kart fiyatlarında bir daha 1070 alamayabilirsin.
  • ekran kartı markası nedir?İşlemci nedir?(İşlemci kaynaklı performans sorunuda olabilir boş yere overclock yapmaya gerek yok)
  • 4 fps fazla alabilmek için kartı riske sokma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowWyvern

ekran kartı markası nedir?İşlemci nedir?(İşlemci kaynaklı performans sorunuda olabilir boş yere overclock yapmaya gerek yok)
    Performans sorunum yok denedim yapamadım zaten ben de riske girmemeye karar verdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • https://www.youtube.com/watch?v=k1dGwFOdFLI
    youtube da google da yazıp bulabilirsin nasıl yapıldığını oc yapmak istiyorsan yap korkma.Dikkat etmen gereken ekran kartı sıcaklığına göre fanı ayarlamak 70 dereceyi geçirmemeye çalış. OC nin dezavantajı ekran kartının soğutması iyi değilse soğutmak için fan hızını arttırırsın oda fan sesi yapar deneyerek istediğin ayarı bulursun istersen eski haline döndürüsün çok kolay.
    Ben gtx 1000 serisinde overclock yapıpta kartı zarar gören duymadım. Gtx 1060 ı msı after burn ile ocledim core clock 2150 memory clock 9200 de kullanıyorum 1.5 yıldır hiçbir sorunla karşılaşmadım % 15 fps artışı sağladım.

• roronoar R kullanıcısına yanıt
    Bende gtx 460 vardı bi heves hiç ihtiyacım olmamasina rağmen hız aşîrtma yaptım. Kart 6 ay sonra birden gitti. O gunden beridir hiçbir kartımda hız asırtma isine girmedim. O zamanlar gtx 460 almak benim icin buyuk olaydı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • parker ali P kullanıcısına yanıt
    Yap yap acemice kullanda patlat ekran kartını alırsın 4 bin tl yenisini.
  • FarklıAkıl F kullanıcısına yanıt
    Eski serilerde duydum da 1000 serisinde duymadım oc den dolayı kart bozulduğunu tabi sadece merak için yapılıyorsa yapılıp tekrar default ayarlara geri dönülebilir.Ben bu oc işinin çok tehlikeli korkulacak birşeymiş gibi gösterilmesine karşıyım msi afterburn tarzı programlarla çok basit birşey.

• overclock direk gpu ya yapıldığında pek sorun olmuyor ancak vram lere yapıldığında vram sıcaklığını göstermeyen kartlar var bu kartlara kesinlikle memory overclock yapılmamalı, yoksa overclock yapmak güvenilir sıkıntı çıkarmaz pc parçasının ömrünüde o kadar azaltmaz

(75 dereceyi geçmesin kafi zaten kart ısınıyorsa overclock yapılmamalı)
  • Oc konusunda en iyisi işlemciler olmayacak gibiyse işlemci kendini korumaya alıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.