Şimdi Ara

Gtx 1060 ( MSI vs Asus ) hangisini almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki ekran kartı arasında kaldım ikisi arasında fiyat performans ürünü olarak hangisini tercih etmeliyim ?
    1-)Asus GTX1060 DUAL-GTX 1060-O3G Ekran Kartı
    2-)MSI GAMING X Nvidia GeForce GTX 1060 3GB OC 192Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (GTX 1060 GAMING X 3G)

Yanında alacağım parçalar aşağıda hangi ekran kartı daha iyi performans verir ve aşağıdaki paracalar için önerilerinizi bekliyorum.

Diğer parçalar;
    Asus Prıme B250M-K
    İ5 7400
    Corsair 8gb Vengeance
    Corseir Force 240 GB LE SSD
    Segate 3.5" 1T Barracuda
    Corsair vs650 650W 80+ PSU
    Corsair carbide serisi 270r

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MSI'dan daha çok performans alırsın fakat MSI cidden çok kötü bir firma (Kendi tecrübelerime göre).
    Bence garanti vs. açıdan EVGA yada ASUS markalarını tercih etmelisin.

Hocam ne için kullanacağını bilmiyorum fakat iyi oyun bilgisayarı içinse RAM'iniz ileride yetersiz kalabilir onu 16GB yaparsanız iyi olur.
  • asus al rahat edersin.
  • 6gb alın bence.
  • 3gb 1060 alınmaz.

• ItsFallenLord kullanıcısına yanıt
    Garanti konusunda 2-3 yıl içinde bozulacağını sanmıyorum.

İleride 16 GB yapmayı düşünüyorum teşekkürler
    Bu arada oyun için topluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meh4345 -- 30 Ağustos 2017; 20:45:18 >
  • 3 GB almayın demişsiniz nedeni nedir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence siz yine sağlam marka bir kart almaya bakın.

6GB ile 3GB arasında ise oyuna göre 15FPS'a kadar fark görebilirsiniz ondan dolayı 6GB tavsiye etmiştir.

GTX 1060 6GB vs 3GB

http://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-1060-6GB-vs-Nvidia-GTX-1060-3GB/3639vs3646
  • Günümüzde çoğu AAA oyun 3GB barajını geçiyor. GTX1060 ın 3GB versiyonunun olması bile çok saçma. Yani gücüne göre çok az bir V-ram i var. Şimdi ayarları yükselttiğinizde kartın gücü yeterli olsa bile 3GB barajı aşılacağı için takılmalar yaşarsınız.

Onun dışında ben ekran kartında Asus tercih ediyorum. Strix düşünüyor olsaydınız kesinlikle alın derdim. Ancak Dual modeli tam bilmiyorum.

Hocam garanti konusunda 2 senede bozulması değil olay. Zaten iki senede bozulmaz. Ancak genelde 2 senede kartlar güncelliğini yitiriyor ve değiştirmek istiyorsunuz. Bu durumda elinizdeki kartı satarken 2 senede garantisi bitmiş oluyor. 3 sene garanti olunca 2 sene sonra satsanız daha 1 sene garantisi devam ediyor. İkinci el çok ürün aldım sattım, bu yüzden Asus un 3 yıl garantisinin olmasının avantajını çok gördüm. Olayı böyle değerlendirin.

• Ben Asus GTX 1060 Dual 3GB kullanıyorum kullandığım kasa eski dandik bir kasa onun içerisinde normal şartlarda 75 dereceyi geçmiyor.
    Performans olarak da beklentimin fazlasını karşıladı.
  • kesinlikle asus dual 3 yıl garantisi ile fark yaratıyor fanları 50 dereceyi görmeden çalışmıyor çalışınca da gayet sessiz
    yalnız 3gb değil 6gb almanız yararınıza olacaktır
  • acaluka kullanıcısına yanıt
    Ben genelde csgo rust lol vb. Oyunlar oynuyordum belki PC alınca pubg oynamayı düşünüyorum onuda orta aylarda akıcı oynatıyor.Yorumun için teşekkürler

• Yaklaşık 4.5 sene Msi Gtx 560 ti kullandım,lehimlerdeki kılcal kopukluklar yüzünden emekliye ayırmak zorunda kaldım(Hava tabancasıyla-havyasıyla ısıtma işlemi sadece birkaç ay uzattı ömrünü)

Şuanda Msi gtx 960 kullanıyorum,gtx 560 ti bozulmasına rağmen yine Msi aldım,değiştirme yaparsam yine Msi alırım diye düşünüyorum.

8.Nesil Intel Coffee Lake işlemcilerini bekliyorum,yeni sistem alıcam anakartı Msi olucak büyük ihtimalle(Şuanda Msi 870a-g54 kullanıyorum,gtx 560 ti ile aynı zamanda alındı)

Bu arada şuanki Msi 870a-g54 anakartım ikinci anakartım,ilk Msi 870a-g54 ilk çalıştırmada patlamıştı,yenisiyle değiştirilmişti Eksen Bilgisayar'dan

Bu arada Msi garanti süresini 3 yıla çıkardı,Vatan'dan filan bakarsanız 24 ay dediğine aldanmayın,Msi her ürünü artık 3 yıl garantili

Benim görüşlerim bu yönde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost911 -- 1 Eylül 2017; 22:6:50 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.