Şimdi Ara

GTX 1060'LAR Arasında KALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi bayramlar .... Özellik bakımından En iyisi Gigabyte gözüküyorda sonradan herhangi bir sıkıntı cıkarmı ? yada gösterilen performansı vermemezlik yapar mı ? ... Özellik bakımından hepsinden iyi olan gıgabyte ama işte sıkıntı şurda güvenilir bir markamı ? saglam mı ekran kartı , performansı 1 2 sene sonra çok düşer mi gibi bu tür sorular var kafamda ? GTX 1060'LAR Arasında KALDIM

• İmzamdaki gigabyte markayı kullanıyorum, oc potansiyeli ve serinliği inanılmaz iyi. Boost hızı xtreme programı ile oyunlarda 2038 mhz e kadar çıkıyor. max 61 derecede çalışıyor ve o sıcaklıkta boost hızı 2025 mhz.
  • Onlara o kadar para vereceğinize Amazon'dan Gtx 1070 alın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gigabyte'ın ekran kartını forumdan ikinci el almıştım ve 5 sene kullandım, hiç sorun yaşatmadı..Daha
    üst versiyona geçtim ama o kart hala yedek olarak bekliyor..Yani Gigabyte en az Asus kadar,Msi kadar sağlamdır.
  • gösterilen performansı vermemezlik yapar mı ?

Bunu adı sanı pek duyulmamış firmaların kartları bile yapmaz merak etmeyin. Hepsi aynı çipi kullanıyor.

Farklılıklar soğutma sistemine göre performansa etki eder.

Tek fan - çift fan - soğutma bloğu - bakır ısı boruları.

Kullanılan malzeme kalitesi - fanların sesli çalışması gibi durumlar da genel performansa ve konfora etki eder.

Buna kasa içi hava sirkilasyonu ve kasa soğutmasıda etki eder.

Gigabyte firması kulvarında en iyi firmalardandır. Güven sorunu olmaz.

Yanlız paylaştığınız fiyatlar çok yüksek.

Aynı kartı ben amazon.com dan 4 gün önce sipariş verdim. 369 dolar vergi kargo dahil herşey 1260 tl civarında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CagriErcan kullanıcısına yanıt
    Benim Almak istediğim ekran kartının 1 alt modeli sizinki bu sanırım ? :https://www.itopya.com/gigabyte-geforce-gtx1060-xtreme-gaming-6gb-gddr5-192bit-dx12-ekran-karti-gv-n1060xtreme-6gd/

Benim almak istediğim ise bu :https://www.itopya.com/gigabyte-gtx1060-aorus-extreme-edition-6gb-gddr5x-9gpbs-192bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti/

Benim kafamdaki soru o gösterilen performansı verebiliyormu ? ama siz diyorsunuz ki 2038 mhz ye kadar cıkabiliyor kii bu alt model yani benim almak istedğim ise 1 üst model hımmm

daha görüşleriniz neler yani ne kadar zamandır kullanıyorsunuz .. performansında 1 sıkıntı var mı çünkü ben fazla oc yapmiycam ekran kartının ömründen gidiyor birde gıgabyte markasını bilmiyorum yanii fazla bu yüzden fazla oc yapmayı düşünmüyorum ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Extreme aorus modelleri , özel seçilmiş gpu çekirdeklerinden oluşuyor.

Bunlar en yüksek o.c performansa sahip ve yüksek saat hızlarına ulaşabilen seçilmiş iyi çekirdekler.

Fakat 1600-1700 lira'ya değer mi.

Değmez.
  • Gigabyte Aourus modeller elit modellerdir. Tereddüte gerek yok. Pekçok inceleme videosu var Türkçe. Yazın google youtube izleyin soru işareti kalmaz aklınızda.

Yanlız bende 1600 tl lere gtx 1060 almayın derim çok pahalı.

Alabilirseniz amazon.com da 1200 lere var tavsiyem budur.

• Link verdiğiniz 2 kart neredeyse aynı. Aoruslar daha yeni seri. Gigabyte bu isim adı altında elit ekran kartı ve anakartlar çıkarmaya başladı. Aynı kartın 3 fanlısı da var

Bunlar performansa çok az etki eder. Ucuz olanını bulmaya bakınız.

• canos77 kullanıcısına yanıt
    Alt üst ben bilmem kardeş. Gigabyte cok iyi bir kart. En azından ben çok memnunum

• Şu an piyasada ki en üst 1060 modeli XTR, overkill bir model.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.