Şimdi Ara

Gtx 1050Ti VGA Monitöre Bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar VGA monitörüm var 1050 Ti almayı planlıyorum ama analog görüntü vermiyormuş ve aktif dönüştürücü gerekiyormuş. Bu linkteki çeviricilerin fiyatları çok uygun geldi aktif dönüştürücülere benziyo acaba aktif mi ve sağlıklı görüntü almamı sağlar mı bunlar VGA monitörde ?

https://www.akakce.com/hdmi-vga,1,2.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 29 Kasım 2016; 21:56:22 >

Steam:God Pan - Uplay:Godpan35 - BattleNet:GodPan#11642
  • Ömürcan kullanıcısına yanıt
    Hocam işe yarıyor mu? Ben 1050ti ekran kartı kullanıyorum monitörüm VGA. Bu tarz ufak bir konektör denemiştim VGA to DVI-D ama görüntü alamamıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Slink alacaktım ama stokta yokmuş bunu verdiler sıkıntısız çalışıyo arkadaşlar

http://www.vatanbilgisayar.com/inca-hdmi-to-vga-jakli-ses-kablosu-dahil-20cm.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 3 Ağustos 2017; 7:51:50 >
    Ryzen 5 2600x Core Frozr L - 1,375V 4.1Ghz/Msi X370 Gaming Plus /Palit Gtx 1070Ti Dual/2x8 3466 MHz CL14 Crucial Ballistix/256 Gb M2 SSd/ 3 Tb HDD/ Cooler Master Haf 912 Advanced/750W Cooler Master Psu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.