Şimdi Ara

Gtx 1050ti için psu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gtx1050ti ekran kartını alacağım ancak benim 250-300 watt psu yetmezmiş kaç watt psu almak lazım?
    tavsiyelerinizi bekliyorum

• 300w yeterli olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

300w yeterli olur.

gerçekten mi? eyw psu masrafından kurtulduk
  • biri ö.m. atmış 400w altına inmeyin diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtonymadx

quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

300w yeterli olur.

gerçekten mi? eyw psu masrafından kurtulduk

powerın kötü değil ise yeterli. işlemcin nedir?
  • Diğer bileşenlere bağlı ama şuan 300w da çalışıyosa sistemin büyük bi ihtimalle yeticektir. Harici ekran kartı kullanıyosan modelini falan yaz ona göre yeter yetmez diyelim.
  • 1050Ti çok çok az güç tüketen bir kart fakat 300W kaliteli bir power piyasada bulamazsınız gidip hazır kasalardan çıkan çöp 300W powerlara bağlarsanız geçmiş olsun diyelim şimdiden. En az 400W kaliteli bir power ile kullanın ki benim tavsiyem 500W almanız sonuçta ileride elinize başka bir kart da geçebilir 1060-RX580 gibi o zaman bir de power değiştirme derdiniz olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 300w yeterde o 300w yazan PSU'lar genelde sahte, etkiket ürünü PSU oluyor yani gerçekden 300W bile veremiyor.

Ayrıca PC'de sadece vga güç tüketmez diğer sisteminide yazmalısın.
  • anakart ecs h81 h3-m4
    işlemci i5 4570 3.20 ghz 3.20 ghz
    ekran kartı amd hd5450
    psu:
    400 watt yeter mi
    Gtx 1050ti için psu tavsiyesi
  • Yetmeyecektir diye düşünüyorum, hem geleceğe yönelik açıdan hemde garantiye almak açısından 12V kanalından 456W veren şöyle bir PSU2ya yönelin.

http://www.nanokatalog.com/Cooler-Master-MasterWatt-Lite-Guc-Kaynagi-500-W-Dahili-ATX,PR-155717.html?gclid=EAIaIQobChMI2Mz3t8TA1gIVyZ3tCh3LcACAEAQYBCABEgJls_D_BwE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Townley

Yetmeyecektir diye düşünüyorum, hem geleceğe yönelik açıdan hemde garantiye almak açısından 12V kanalından 456W veren şöyle bir PSU2ya yönelin.

http://www.nanokatalog.com/Cooler-Master-MasterWatt-Lite-Guc-Kaynagi-500-W-Dahili-ATX,PR-155717.html?gclid=EAIaIQobChMI2Mz3t8TA1gIVyZ3tCh3LcACAEAQYBCABEgJls_D_BwE

Psu ya göre fiyat biraz uçuk ama kaliteli bir psu önermişsiniz galiba bi kere alacaz bunu alalım teşekkür ederim daha ucuz olsa daha iyi olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: xtonymadx

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Townley

Yetmeyecektir diye düşünüyorum, hem geleceğe yönelik açıdan hemde garantiye almak açısından 12V kanalından 456W veren şöyle bir PSU2ya yönelin.

Psu ya göre fiyat biraz uçuk ama kaliteli bir psu önermişsiniz galiba bi kere alacaz bunu alalım teşekkür ederim daha ucuz olsa daha iyi olurdu

Kaliteli olduğu için fiyat uçuk zaten, kalitesiz PSUlarda var 100-150TL 500W diyip 150-200W veriyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.