Şimdi Ara

Gtü bilgisayar mı İyte bilgisayar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Gtü bilgisayar mı İyte bilgisayar mı ?

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş
  • Kararsız kaldım 25.500 sıralamasındayım

sizce bu üniversitelerden hangisi daha iyidir ?

Neden belirtirseniz efsane olur

Bildiğiniz başka bir alternatif veya bir loophole varsa kralsınız.

• İki üniversitede sosyallik açısından çöp eğitim olarak gtü çok iyi iyteyi o kadar bilmem.İngilizce bölüm açılıyor hocalar genelde yurtdışında okumuş,bilgili adamlar.Bilgisayar mühendisliğinde okumak oldukça zor diye duydum ona göre dikkatli ol.Gtü kampüsü baya büyük bisiklet veriyorlar zaten dolaşmak için onun dışında bilişim vadisinde yeri var bu çok güzel bir avantaj.39.7k sıralamam var ingilizcesini bilmesem de türkçesi büyük ihtimalle 40-41k gibi kapatacak gebzede oturmama rağmen yazmayacağım çünkü gebze hoşuma gitmiyor aynı zamanda lise gibi üniversite okumak istemiyorum.
  • up
  • bu sene Gebze teknik %100 Ingilizce eğitime geçmesi büyük avantaj.
    Konum itibari ile ben bu iki örnek arasından her zaman gebzeyi öneririm.
    istanbulda ve kocaelinin arasında olması, IT Sektörüne yakın olmak, iş, part-time çalışma ve staj anlamında yarar sağlayacaktır.
    Ayrıca mezunlar %100 iş buluyor bitirirlerse. (çoğunluk istanbulda bu yüzden yapancılık çekmiyor, izmirde bulamayan bir iyteli istanbula 5 senenin ardından gelmesi gerekecek)
    Bunun yanı sıra Gebze teknik araştırma üniversitesi.
    Hocaları Tübitak, Aselsan, havelsan... gibi lider firmalarda görevler alıyor.
  • karahan1992 kullanıcısına yanıt
    Hocam iyteye tek avantajı konumu diyorsunuz yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MyBlueShade M kullanıcısına yanıt
    dezavantaj evet konumu
    Dezacantaj yazacaktım pardon

• İki üniversitede sosyallik açısından çöp eğitim olarak gtü çok iyi iyteyi o kadar bilmem.İngilizce bölüm açılıyor hocalar genelde yurtdışında okumuş,bilgili adamlar.Bilgisayar mühendisliğinde okumak oldukça zor diye duydum ona göre dikkatli ol.Gtü kampüsü baya büyük bisiklet veriyorlar zaten dolaşmak için onun dışında bilişim vadisinde yeri var bu çok güzel bir avantaj.39.7k sıralamam var ingilizcesini bilmesem de türkçesi büyük ihtimalle 40-41k gibi kapatacak gebzede oturmama rağmen yazmayacağım çünkü gebze hoşuma gitmiyor aynı zamanda lise gibi üniversite okumak istemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mtehsan1 M kullanıcısına yanıt
    Türkçe kapanıp ingilizce açılmıyor mu ?

Ve bi tahminde bulunur musunuz ingilizce olan kaç binle kapatır
  • HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    Türkçe kapanıp ingilizce açılmıyor mu bilmiyorum.Ama türkçe devam ediyorsa gtü normalde ilerleyen bir üniversite fakat puan türleri birleşti kontenjan arttı bence en fazla 41k falan olur türkçesi.İngilizce kısmına gelirsek valla bu forumda bile iyi sıralardan yazan adamlar var ama 3 aşağı 5 yukarı sıralaması çok önemli değil 25-45k arasına yazılacak en iyi yerlerden biri gtü.Tabii önceki sıralamasına bakıp yazanlar oldukça çok olacaktır ondan net bir şey diyemem 40-41k ile de kapayabilir 30k ile de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtehsan1

Türkçe kapanıp ingilizce açılmıyor mu bilmiyorum.Ama türkçe devam ediyorsa gtü normalde ilerleyen bir üniversite fakat puan türleri birleşti kontenjan arttı bence en fazla 41k falan olur türkçesi.İngilizce kısmına gelirsek valla bu forumda bile iyi sıralardan yazan adamlar var ama 3 aşağı 5 yukarı sıralaması çok önemli değil 25-45k arasına yazılacak en iyi yerlerden biri gtü.Tabii önceki sıralamasına bakıp yazanlar oldukça çok olacaktır ondan net bir şey diyemem 40-41k ile de kapayabilir 30k ile de.
    hatalı bilgiyü düzelteyim türkçe bölüm ve ingilizce ayrı ayrı değil yüzde30 ingilizce eğitim veriyordu yüzde100 olarak güncellendi . akreditasyon falan alıyor o yüzden güncelleme yapıldı .
  • Ben de merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oy verenler sırf sıralaması iyi diye veriyor galiba araştırdığıma
    göre iyte nin pek bir avantajı yok gtüye göre
    Ben 26binde gtü yazıcam büyük ihtimal

• Neden hocam

• MyBlueShade M kullanıcısına yanıt
    Ben iyice araştırdım gtü akademik olarak çok iyiymiş.Eğitim zorlayıcıymış bol bol ödevler veriyorlarmış üniyi bitirene kadar çok zorlansan da bitirince çok iyi bir noktaya gelmiş oluyormuşsun.Sosyallikte falan ikisi de konumları sebebiyle pek iyi değil gibi görünüyor.Ve benim istanbulda arkadaşlarım olduğu için ara ara yanlarına giderim diye gtü yazcam.Ama iyte kötü gtü iyi demiyorum ikisi de aynı diyebiliriz.Ha bir de gtünün konumu dolayısıyla çok daha rahat iş bulabilirsin ve istanbul çevresine alışmış olursun sonuçta izmirde kalmayacaksın hedefin yukarılardaysa

• Anladım reis üstte bilmiyorum diye belirtmiştim sağ olasın :)
  • İYTELİ olarak : GTÜ %100'e geçmişse GTÜ'nün İstanbul ve Kocaeli'ye yakınlığı staj ve iş bakımından önemli bir fark oluşturur.
  • Gtü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bofames kullanıcısına yanıt
    neden hocam
    Hoacm gtü sizce bu sene en düşük kaçla kapatır geçen sene 41215 imiş
  • Gtü
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.