Şimdi Ara

GTTR - TEAM RACİNG, DRİFT, REPLAY SHOW VE DAHASI... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
420
Cevap
0
Favori
11.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bi uğraşim bakalım ne yapabilirim photoshop tan anlarım.
  • Logo işi hafta sonu aklımdaydı ama, aklımda da kalmış... Güzel bir logo da fena olmazdı.
  • Atilla sen hangi kameradan oynuyorsun? Birde 9. luk videonu izledim ilk virajı ve son virajdan önceki seri virajları nasıl alıyorsun biraz tiyo verirmisin?
  • time da zormuş yaw millet iyi kasmış yalnız sıralamadaki 1. ci virajları resmen baya dışardan alıyo bende ceza veriyo o derce dışarı çıkınca

Gölgeyi kapatma şansımız yok mu baktım göremedim ayarlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 13 Mayıs 2009; 10:27:48 >
  • Baya zor yaw. Tilt etti beni. Adam resmen dışarıdan alıyor hep 1 vites üstten dönüyor tutturduğu momentumu ben tutturamıyorum bir türlü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekostros

time da zormuş yaw millet iyi kasmış yalnız sıralamadaki 1. ci virajları resmen baya dışardan alıyo bende ceza veriyo o derce dışarı çıkınca

Gölgeyi kapatma şansımız yok mu baktım göremedim ayarlarda

R3'e yani sağ analoğa basarsan ghostu açıp kapatabilirsin..
  • İlker, ben kokpit kamerasından oynuyorum en gerçekçi olanında.1.nin videosunu ben de izledim adam 2. vitese sadece şikanda düşüyor diğerlerini 3 le dönüyor,ben de öyle dönüyorum.Önemli diyebileceğim bir şey var o da geç fren yapıp vitesleri çok seri bir şekilde düşürmek, özellikle 1. virajda.Bir de olabildiğince geç vites atarsan yararına olur.Ve önünüze 1.nin ghost replayını alıp oynayın derim çok faydalı oluyor.O önden gidiyor siz de arkadan aynısını yapabilirsiniz.Bilmiyorsan diye söyleyeyim ghost replayı yarışa girmeden önceki menüdeki rankingden seçeceksin.
  • 1. nin ghost replayi ile oynadım adamla 1. viraja beraber giriyoruz. Motor freni ile 3. vitese düşüyorum sanırım oda benzer bişey yapıyor ama ben onun döndüğü momentum ile dönemiyorum. Aynısı şikanlar içinde geçerli. Zaten o momentumu tutturabilirsem sorun kalmayacak. Zannediyorum ben fren zamanlamalarını ayrlayamıyorum. Peki tiptronik mi oynuyorsun debriyajlı mı?
  • Tabiyki triptonik.Debriyajla çok zaman kaybedersin ve en iyisi kulakçıklarla vites değiştirmek.O momentum meselesinde de frenin zamanlamasını iyi yapıp gaza, virajı çıkabileceğin en iyi açıyı ayarlayacak şekilde basman gerekir.Yani fren-gaz kombinasyonu değil de; fren-ne fren ne gaz kendi hızında-gaz yaparsan belki momentumu iyi ayarlarsın.Başka da bilemiyorum çok pratik iyi zaman.

Şikanda hızı ben de alamıyorum daha eğer alabilirsem daha iyi derece gelecektir.
  • Fuji'ye kolay diye girmiştik, ama cidden zor bir yol...
  • Drift' te ilk 10' a girdim, 4. ve 5. virajları kötü yapmasaydım seni geçiyordum Atilla,
    bu akşam maçtan sonra 23.00 gibi online yapalım, bu hafta sadece bu akşam müsaitim
  • Arda o 4 ile 5 benim de kabusum.Oradan 5000 bile çıkarsak iyi neredeyse.İzlerim birazdan videonu.Online yapalım diye ben de diyecektim herkes müsaitse iyi olur özellikle 10 turluk suzuka.

Bir de Arda bu driftin puan dağılımı nasıl yine ilk 8 mi puan alıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khazad Dum -- 13 Mayıs 2009; 17:13:35 >
  • Arkadaşlar 31 Mayıs'a kadar oyuna pek fazla zaman ayıramayacağım. Malum aöf finalleri var. Finallerden sonra kaldığım yerden devam edeceğim.
  • Bizim klan senin sınavlara da el atarsa fakültede ilk 10 garantidir...
  • Bu Fuki baya kazik cikti evet. Daha kisa pistlerde daha iyi dereceler olabilir, bunu virajlari baya kazik.
  • Buna rağmen derecelerimiz...

Khazad Dum 5
    arda_tirmas 45
    ekostors 47
    Ben 57

sıralardayız ve daha hafta sonuna var. Nitfof1, Özgür daha derece yapmış değil, sen de bir şeyler yaparsın artık hafta sonua kadar. Fena gitmiyoruz anlayacağın... Elegan abiyi transfer edebilmiş olsaydık ondanda canavar gibi sonuçlar gelecekti ama gelmiyor işte... Yazın Kenan adında bir arkadaş var o da gelecek ve direk kafaya oynayacak kalitede birisi. İyi gidiyoruz, hem de gayet iyi. Sanırım Türkiye'deki en iyi GT Klanı biz olacağız (inşallah...)
  • Hasar ve hava degisikligi gelirse Elegan Abi kesin gelecekmis. Bakarsiniz bizde Forza 3 de bir klan kurariz.
  • Bende yeni yeni ısınıyorum oyuna şimdiye kadar hep amatörce oynuyodum zevkine. 1-2 aya kalmaz ilk 10 a girebilcek kadar iyi bir hale gelirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Khazad Dum

Arda o 4 ile 5 benim de kabusum.Oradan 5000 bile çıkarsak iyi neredeyse.İzlerim birazdan videonu.Online yapalım diye ben de diyecektim herkes müsaitse iyi olur özellikle 10 turluk suzuka.

Bir de Arda bu driftin puan dağılımı nasıl yine ilk 8 mi puan alıyor?

drift puanlaması ilk 100 üzerinden yapılıyor, ilk 100' deki her derece türkiye' nin puanını arttırır,
    timetrial' da şu an 1 tane 2.' lik 5 tane 3.' lük derecesi var Türklerden, site güncellendikten sonra derece yaptığın için 5. sıradaki derecen gözükmüyor, aşağıdaki linkte timetrial ve driftte Türk oyuncuların Top10 dereceleri var

http://granturismostats.com/Default.aspx?country=166&list=all

• arkadaslar bısey soracagım sızlere bu sıralama lıstesıne solıdrock arkadasımızın verdıgı lısteye nasıl bakıyoruz kendımı goremıyorum da ıyı kotu sıralama yapmısımdır ama kendımı goremıyorum sıtede
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.