Şimdi Ara

GTS'im var Değiştircem ne alayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Crysisde hayal kırıklıgına ugradım ekran kartımda.Very highda toz olan yerlerde takılıyor 15-20 Fps araları oluyor.Neyse işin aslı almışken iyi bişey alayım diyorum bu ara elime 1000 ytl para geçicek Gts g92 filan yazmışlar foruma ama tam olarak ne farkı var ne zaman çıkar onları açıklarmısınız

• 2 adet hd3870 güzel olabilir. hem en fazla 550 ytl para harcamış olursun.
  • 8800GT al için rahat etsin. Anakartın Crossfire desteklemiyor ve diğer bileşenlerin gayet iyi. Bu yüzden şu an alınabilecek en iyi kart olan GT yi al. Beklerim dersn Aralık ta G92 li GTS gelecek ve daha iyi olması bekleniyor. Bence bekleyebilirsin ancak o zamanda kartını satman çok zorlaşır.

Artık karar senin.
  • satmayı düşünmüyorum zaten.Öbür pcmde kullanıcam.Almışken iyi alayım diyorum g92 lerin farkı nedir çift kart tek slotamı? öyle bi g92 gördümde 7800 dü sanırsam. Bu arada crysis nvidia driverini indirdim nesne bilmemne diye seçenek var crysisde onuda normal yaptım görüntü kalitesi düşmedi ama bazı nesneler ilerledikce çıkıyor kasma sıfır şuan.nesnelerde gerçekci diğer ayarlar En yüksekte Very High.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haruncic3k -- 21 Kasım 2007; 13:57:34 >
  • yine GTS al
  • Özellikleri belli degilmi yeni gtsin onları soruyorum :) Şuanki Ultradan filan iyimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: haruncic3k

Özellikleri belli degilmi yeni gtsin onları soruyorum :) Şuanki Ultradan filan iyimi?

Yeni gts 32 fazladan sp a sahip doku üniteside 56 veya daha fazla olucak yani her yönü ile eski gts e fark atar benim tahminime göre ultradan da iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 21 Kasım 2007; 14:08:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • [Deleted by Admins]
  • Valla önem vermemiştim pek yeterlidir diye onuda değiştirecem veya kasaya sıgdırabilirsem bi frisby daha alırm birleştirirm.Aslına amacım oydu 2 tane takarım diye vakit olmadı pek gereksinimde olmadığı için ugraşmadım
    @strikeforce
    Kaç mb olucakki :) veya bit bellimi işlemci hızı vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haruncic3k -- 21 Kasım 2007; 14:19:16 >
  • su an icin öyle soylentiler var ama GT den biraz hızlı olacağı söyleniyor gtx den hızlı olacağını düsünmüyorum
  • GT gtxden daha performanslı degilmi testlerde gördügüm öylede?Yani ben gidipte 1920 ye bilmem kaçta oynamıyorum oyunları 1024 768 böyle seviyorum genelde o açıdan.Gt de daha düşük çözünürlüklerde daha performansa sahip ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haruncic3k -- 21 Kasım 2007; 14:23:58 >
  • quote:

@strikeforce
    Kaç mb olucakki :) veya bit bellimi işlemci hızı vs

Yine 256bit olucak 512mb ve 1gb lık modelleri olucak 1280*1024 te kesinlikle ultrayı bu kart geçer çok yüksek çözünürlüklerde daha iyi sonuç verirmi tam emin değilim zaten 1024 te oynuyormuşsun yani sorun değil 8800gt yerine bu kartı tavsiye ederim hem üzerinde çift slot soğutma yer alıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 21 Kasım 2007; 14:28:34 >
  • Şimdi şöyle bişeyde var Gts 320 bit Neden 256 bit oluyorki :P Ben fazla çözünürlükte oynamıyorum zaten 1280 1024 enn fazla oynadıgım çözünürlük.
  • Fazladan bant genişliğinin etkisi az olduğundan 2900pro 512bit 3870 256bit ama mimari açıdan 55nm dışında fazla fark olmamasına rağmen 3870 her zaman 2900pro yu geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 21 Kasım 2007; 14:33:43 >
  • quote:

GT gtxden daha performanslı degilmi testlerde gördügüm öylede?Yani ben gidipte 1920 ye bilmem kaçta oynamıyorum oyunları 1024 768 böyle seviyorum genelde o açıdan.Gt de daha düşük çözünürlüklerde daha performansa sahip ?

default hallerinden bahsediyorum ben defaultta GT GTX den iyi değil bi birde bu oyununa göre değişir defaultta ben ultra yı lost planette gectim cod 4 de aynı fps i aldık ama yerine göre ultra cok iyi fark ile baska oyunda öne geciyor GT nin 56/56 avantajı var ultrada ise 36/64 dezavantajı var bu gibi durumlar her oyunda fark edebiliyor dolayısı ile burada GTS GTX ve ultra dan iyi olacaktır diye bi kavram sağlıklı olmaz hele ki test sonucları bile elimizde yok iken ...
  • Bir tane mükemmel kart çıkaramadılar gitti :).Hep birindne alıp birine veriyorlar özellikleri ne kadar ağırdan satıyorlar ya bu ekran kartı şirketleri ^^
  • bende G92 8800GTS yi beklemeye karar verdim 3 aralıkta çıkacakmış, bu arada belki ati dede buna eğdeğer bir kar çıkar
  • birde ati de bu g92 8800gts ye karşılık bir kart çıkarma ihtimali varmı yakın gelecekte
  • Bizde bekleyelim bare crysise geçeyim ben:) Türkçesi zevkli oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.