Şimdi Ara

GTR 2 FIA GT Racing Game (2006) [ANA KONU] (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.904
Cevap
6
Favori
219.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: erulu

quote:

Orjinalden alıntı: galganus12

quote:

Galganus monzada GT kasmıyorum şu sıralar. 2008 i indirdim ama şu GP79 sinir etti beni.

10 numara mod var ya GP79,fizikler,sesler falan...Tam benlik mod valla Detroit 88 de sürüyorum,pistde süper olmuş,video koyarım yakında.Sen benim verdiğim setupları kullan.

2008 dediğin FIA GT 2008 mi??

Evet Fia GT 2008 indirdim ama kenarda duruyo.
    Gp79 dediğin gibi 10 numara, sevmesem bu kadar uğraşmazdım.. Setup olarak senin setupları kullanıyorum. Adamlar monzada 1.38-1.39 yapıyo... Ben 1.45 lerdeyim Hala alışamadığım fizikler var.

Hangi Monza da oynuyorsun hocam??Söyle de bende bakayım tur zamanıma.Bir de adamlar dediğin yapay zeka mı yoksa online oynayanlar mı??

• quote:

Orjinalden alıntı: slayeramg

Videoları izledim de, açıkçası "kaliteli" rfactor serverları kadar iyi olduğunu söyleyemem. Sanki NFS oynuyor gibi gidiyorlar, yarış çizgisi diye bişey yok. Herkes farklı bir yerden gidiyor.

hocam o izlediğin videolar yarışların ilk turlarına ait.hangi yarış olursa olsun ilk turda yarış çizgisi vs aranmaz herkes daha önde yer almak için agresif davranır,ilk turdan sonra herkes yolunda gider.çok kaliteli server olduğu söylenemez ama nfs vs falanda değil yani...
  • quote:

quote:

Videoları izledim de, açıkçası "kaliteli" rfactor serverları kadar iyi olduğunu söyleyemem. Sanki NFS oynuyor gibi gidiyorlar, yarış çizgisi diye bişey yok. Herkes farklı bir yerden gidiyor.

Solaytekin in videolarından bahsediyorsun zira benimkiler time-trial da oynadığım videolar.Solaytekin in o videoları çektiği Pilsbierbude serverları zaten en kaliteliler arasında yer almıyor,"kaliteli serverlar" sadece rfactor de yok,gtr2 de de birçok adminli,paralı server var,onlar daha iyidir herhalde,esr nin yarış replaylerini indirip izlemeni tavsiye ederim,kimse nfs oynar gibi gitmiyor.

Ayrıca "genel" rfactor serverlarında gtr2 serverlarına göre çok daha fazla kazma ve kötü niyetli oyuncu gördüm,resmen adamlar çarpmak için yolda kenara çekmişler,beni bekliyorlardı,birkaç kez buna şahit oldum ama gtr2 serverlarında hiç böyle birşey ile karşılaşmadım.

Ayrıca sizin sitede sorun mu vardı acaba??RaceX yarışları düzenlediğinizi söylüyordun,onunla ilgili bilgi almak için birkaç kez siteye girmeye çalıştım ama sürekli explorer hatası verip sayfa kapanıyordu.

Sitede sorun yoktu, keşke bana ulaşsaydınız yardımcı olurdum size. PTCC ligi bitti. Şimdi F1 2009 sezonu başlıyor. Bu akşamki antrenmanlarla start alıyoruz. Şu an tüm grid dolu ama test pilotluğu sistemi var. Bu sistemde bir hafta sonu yarışa gelmeyecek birileri olduğunda onun yerine yarışabiliyorsunuz. Ayrıca test pilotlarının yarış ortamını görmesi amacıyla her hafta 15 turluk küçük yarışlar düzenlenecek. Katılmak isterseniz sitemiz açık. Bana da ulaşabilirsiniz.

• 79 moduna ait monzada 1;48 in altına inemedimyaz var kış var değilmi ne acelen var
  • quote:

Orjinalden alıntı: solaytekin

quote:

hocam o izlediğin videolar yarışların ilk turlarına ait.hangi yarış olursa olsun ilk turda yarış çizgisi vs aranmaz herkes daha önde yer almak için agresif davranır,ilk turdan sonra herkes yolunda gider.çok kaliteli server olduğu söylenemez ama nfs vs falanda değil yani...

O sadece bir benzetmeydi, biraz abartı en kötü simülasyon oyuncusu bile nfs oyuncusundan iyidir. Ama yeteri kadar iyi değil dedim sadece. rFactor'ün kalabalık Megane serverlarında çok güzel çekişmeler oluyor ama dediğiniz gibi gereksiz adam gerek GTR 2 gerek rFactor olsun her yerde var.

• hoca o dediğin siteye üye olup baktım ama dediğin modları vs göremedim zaten orada pek bir şey yok.

pilsbierbude yine iyi,diğer serbest serverlerde ilk turu kazasız geçtiğimde kendimi şanslı hissediyorum
  • pilsbierbude serverleri

bu hafta aşağıdaki vieodaki melbourne pistinde f1 yarışları başlıyor,pazar sabahı 9 da start veriliyor...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Galganus monzada GT kasmıyorum şu sıralar. 2008 i indirdim ama şu GP79 sinir etti beni.

10 numara mod var ya GP79,fizikler,sesler falan...Tam benlik mod valla Detroit 88 de sürüyorum,pistde süper olmuş,video koyarım yakında.Sen benim verdiğim setupları kullan.

2008 dediğin FIA GT 2008 mi??

Evet Fia GT 2008 indirdim ama kenarda duruyo.
    Gp79 dediğin gibi 10 numara, sevmesem bu kadar uğraşmazdım.. Setup olarak senin setupları kullanıyorum. Adamlar monzada 1.38-1.39 yapıyo... Ben 1.45 lerdeyim Hala alışamadığım fizikler var.

Hangi Monza da oynuyorsun hocam??Söyle de bende bakayım tur zamanıma.Bir de adamlar dediğin yapay zeka mı yoksa online oynayanlar mı??

Monza 2004. GTR 2 ile gelen pist. Monza 79 u açamadım ben, yükleme sırasında oyundan atıyo. Adamlar derken Fitibaldi, lauda gibi babalar Bi dene hocam, yeni bi setup bulursan paylaş, sevinirim. Bu arada Aggression 120, diğeri 100 ve real ayarlarında oynuyorum. Tabiki no aids

• Galganus bi abansana monzada ne gelicek.
  • GTR 2 yi dün indirdim kurdum grafikleri Grid gibi değil daha düşük.Yada ben ayar çekemedim neyse bu oyunla birlikte direksiyon seti alma isteğim bir kat daha arttı
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: logitech34

teşekkür ederim çok makbul geçti

Birkaç ss koyarsın artık

GTR 2 FIA GT Racing Game (2006) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logitech34 -- 28 Mart 2009; 23:18:47 >

• dostum üzgünüm benim ss ler sizinki gibi güzel olmuyor çünkü ben oyunu dx7 800x600 ile anca oynayabiliyorum sistem düşük
    gtr2 nin tek sevmediğim yanı kuma girince çakılıp kalıyorsun
    1-lotus coritina essington p&g v2.0
    2-mini cooper essington p&g v2.0
    3-mini cooper essington p&g v2.1
    5-camarro ss add-on car spa
    birde bunların motor bağırışlarını duysanız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logitech34 -- 28 Mart 2009; 23:28:51 >
  • Hocam ben yeni v2.1 in grafiklerini merak etmiştim ama senin sslerden belli olmuyor,senin sistem hakikaten çok düşükmüş.Ben kotasıza geçtim ama birkaç gün sonra başlıyor kotasız olayı,o zaman gelsin indireceğim v2.1,o zaman ss koyarım.Hdr falan çok mu kastırıyor sende??
  • quote:

Hocam ben yeni v2.1 in grafiklerini merak etmiştim ama senin sslerden belli olmuyor,senin sistem hakikaten çok düşükmüş.Ben kotasıza geçtim ama birkaç gün sonra başlıyor kotasız olayı,o zaman gelsin indireceğim v2.1,o zaman ss koyarım.Hdr falan çok mu kastırıyor sende??

heh he komiksin hocam dx9 ile oynayamıyorum ki hdr li açayım
    ayrıca v2.0 ile v2.1 arasında bir fark algılayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logitech34 -- 29 Mart 2009; 0:31:13 >
  • quote:

Galganus bi abansana monzada ne gelicek.

sanırım görmedin
  • @ erulu
    Hocam kastıra kastıra 1.43.9 yapmayı başardım ama rahat 80-85 tur atmışımdır zaten pek sevmiyorum bu pistte yarışmayı.Monza da lastik ısısını tam olarak ayarlayamadım,diğer pistlerde sorun olmuyor ama burada olmadı.Bir de Lesmo 1 ve Lesmo 2 virajlarında yarış çizgisinin tam üzerinden değilde biraz dışından viraja girmek gerekiyor yoksa ön taraf kopuyor.Birkaç ay Monza ya uğramam hocam

• Galganus tebrik ederim. Çok çok iyi bir derece.. Ben 1 kere 1.45.900 lerde döndüm bi daha da 1.46'nın altına inemedim. Dün ben de takıldım biraz Monzada 1.46.400 geldi. Sen Monza79'da mı oynadın, yoksa Monza 2004te mi? Pİst uzunlukları farklı mı? . Ya da Finish çizgisi daha mı geride.. Beni kışkırttı senin derece açıkcası... Sabaha kadar Monza kastırma bana
  • bi zahmet 1.43 lük derecenin setubunu alalımderece süper galganus hocam
  • http://rapid.share.com/files/215724460/f179monza.rar.html

Brabham BT 49 ile kullanın.Hem onun beygiri diğer araçlara daha fazla.
  • quote:

http://rapid.share.com/files/215724460/f179monza.rar.html

Brabham BT 49 ile kullanın.Hem onun beygiri diğer araçlara daha fazla.

Arakladım haberin ola Akşama şu ferrari virtuala bi bakarım, sonra senin setuplarla kaptırırım. Bu arada setup için saol.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.