Şimdi Ara

GTR 2 FIA GT Racing Game (2006) [ANA KONU] (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.904
Cevap
6
Favori
219.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mertayd

solaytekin ben oyunun kendisinde mevcut yarışların neler olduğunu sormak istemiştim. Mod konusunda haklısın birsürü var ama oyunun kendisinde ne tip yarışlar var ?

24 saat yarışabildiğin gtr yarışları var başka bir şey yok adı üstünde oyun gtr2...
  • gtr2 fiat abarth 131

GTR 2 FIA GT Racing Game (2006) [ANA KONU]
  • http://www.drivingitalia.net/forum/index.php?showforum=182

gtr2 referans oyun pistleri için bir moder tarafından güncellemeler yayınlandı indirip denedim ama ss alma fırsatım olmadı özellikle asfalt yollar çok daha belirgin hale gelmiş indirmenizi tavsiye ederim
  • oyunun açılması 1 dakikayı buluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 20 Kasım 2008; 16:27:58 >
  • dostum solaytekin senin verdiğin yama map ten önce

• buda senin verdiğin map i yapıştırdıktan sonraki görüntü ayrıca bende oyun yine normal sürede açılıyor 1 dk filan sürmüyor aradaki farklar olarak reklam panosunda yazı var birde asfaltın rengi biraz daha açık başka bir fark göremiyorum

birde youtube için ultrasörfümü kullanıyorsun onunla uğraşmaya gerek yok hem bazı akşamlar onunla girilmediğide oluyor
    en iyisi youtubejacker prosu birkere kur herzaman youtubeye direkt gir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logitech34 -- 20 Kasım 2008; 20:58:00 >
  • ya arklar bişi sorucam g25 le kullanan ark lar video da gördüm de oyunda direksiyon gerçekte döndürdüğünüz kadar dönmüyor en fazla yarım tur fln dönüyor oyunda yada 270 derece bunun bir ayarı war mı gerçekte 2 tur attırınca oyundada atması için yoksa bence bayağa kötü olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: logitech34

buda senin verdiğin map i yapıştırdıktan sonraki görüntü ayrıca bende oyun yine normal sürede açılıyor 1 dk filan sürmüyor aradaki farklar olarak reklam panosunda yazı var birde asfaltın rengi biraz daha açık başka bir fark göremiyorum

birde youtube için ultrasörfümü kullanıyorsun onunla uğraşmaya gerek yok hem bazı akşamlar onunla girilmediğide oluyor
    en iyisi youtubejacker prosu birkere kur herzaman youtubeye direkt gir

hocam verdiğin ss çok kötü sanırım sistemin düşük bu sebeple aradaki farkı görememen normal.ayrıca benim verdiğim ssye dikkatli bakmadın sanırım oyunun boyutu 15 gb,yani öyle normal hali gibi 10 saniyede oyunun başlaması mümkün değil.

ultrasurf sadece youtube için değil onun gibi olan tüm siteler için...

• quote:

Orjinalden alıntı: mk4ever

ya arklar bişi sorucam g25 le kullanan ark lar video da gördüm de oyunda direksiyon gerçekte döndürdüğünüz kadar dönmüyor en fazla yarım tur fln dönüyor oyunda yada 270 derece bunun bir ayarı war mı gerçekte 2 tur attırınca oyundada atması için yoksa bence bayağa kötü olmuş.

gtr2 momo ile tam uyumludur yani 240 derece döner.g25 900 derece döner ama benim bildiğim gt sınıfı hiç bir yarış aracı ikibuçuk tur atınca dönen direksiyon sistemine sahip değildir bu yarışta çok büyük handikap olur.f1 dede direksiyon 1 tur bile dönmemektedir.lfs de biraz daha fazla döner ama ondada 540 derece civarıdır sanırım...
  • galganus hocam gtr araçlarında neden hızlanamadığımı buldum sorun setuptan değil momodan kaynaklanıyormuş.

monzada ilk viraj öncesi son hızım sürekli değişiklikler gösteriyordu,bende son viraj çıkışı herhalde motorun devri düşük kalıyor ondan son hızım düşük oluyor sanıyordum.

yarışlarda 50 metre arkamdan gelen beni geçmeye başladı baktım bu olacak şey değil herhalde gaz pedalında sorun var dedim ve pedalları açtım baktım gaz pedalının sensörü sallanıyor

ulen bende haftalardır kafayı yiyorum neden gtr araçlarında yavaş kalıyorum diye.sensörün bağlı olduğu yeri kağıt ile sıkıştırdım sonuç aşağıda online monza sıralama turu

• quote:

Orjinalden alıntı: solaytekin

oyunun açılması 1 dakikayı buluyor

arkadaşlar oyun 15 gb mı bndeki full dü ama 2 3 gb gibi bişi hatırıyorum..

• benim gibi,çıkan tüm mod pist ve araçları yüklersen 15 i bile geçer
  • quote:

Orjinalden alıntı: solaytekin

benim gibi,çıkan tüm mod pist ve araçları yüklersen 15 i bile geçer

• Hacı kırdın mı pedalları Monza da senden 1.40 lar bekliyoruz Haftaya evdeyim inşallah,haber veririm geldiğimde,takılırız serverlarda,şu gtr evo ya bakacağım nasılmış diye.
  • Solaytekin,gtr2 serverlarında wtcc07 modu oynanıyor mu,gördün mü hiç hocam??Onun multisi de süper olur haa Varsa onu da oynarım bayağı.
  • arkadaşlar formattan önce gtr2de gtl modunu oynuyodum formatta buda gitti şimdi gtl modu arıyorum file frontta var oda inmiyor yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: galganus12

Hacı kırdın mı pedalları Monza da senden 1.40 lar bekliyoruz Haftaya evdeyim inşallah,haber veririm geldiğimde,takılırız serverlarda,şu gtr evo ya bakacağım nasılmış diye.

kastırırken kırdık hocam

1.40 lar gelirde setubu iyi yapmak lazım o tecrübede bizde yok gelde bakarız hocam

vatandaşın biri 1.42 yapıyorum dünya sıralamasındayım diye havalara giriyordu o dereceyi bizde yapıyoruz nerede acabaelemanlar 1.38 yapıyor onlar herhalde kainat sıralamasında

• quote:

Orjinalden alıntı: galganus12

Solaytekin,gtr2 serverlarında wtcc07 modu oynanıyor mu,gördün mü hiç hocam??Onun multisi de süper olur haa Varsa onu da oynarım bayağı.

hocam alman serverleri var en sonda 5 tane bilsbuerbude miydi neydi,onda oynanıyor diye biliyorum o serverler müthiş her mod ve pistte yarışlar oluyor
  • http://www.virtualr.net/culmone67-complete-gtr2-pack-released/

gtr2 pistleri için yama yayınlandı hemde full.ben daha önce tek tek indirmiştim şimdi paket olarak verilmiş mutlaka indirin.

bu oyunu bu yüzden seviyorum güncelliğini hiç kaybetmiyor.directx9 nimetlerinden sonuna kadar yaralanacaktır bu oyun.ne zaman dx10 vazgeçilmez olacak o zaman pes der.bizde gtr3 ü bekleriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat_016

arkadaşlar formattan önce gtr2de gtl modunu oynuyodum formatta buda gitti şimdi gtl modu arıyorum file frontta var oda inmiyor yardımcı olursanız sevinirim

hocam o mod bende varda kimbilir nerede o kadar çok mod varki bulursam buraya upload ederim

o değilde power glory modu var çok daha iyi onu kullan derim onu upload yaparım buraya varsa direk linkinide koyarım
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.