İş yoğunluğundan dolayı çok uzak kaldım çoookk.. Nası özledim gtr2 oynamayı... Solaytekin'le bi ara SS e boğmuştuk topici
@ galganus sen asker diilmisin ya
quote:
Orjinalden alıntı: galganus12
quote:
Orjinalden alıntı: solaytekin
Niye otomatik oynuyorsun abi,momo yok mu sende??
hocam dün o olaya baktım ışığın yanma sebebini buldum.fraps alırken bazen kolaylık olsun diye vitesi otomatiğe alıyorum o sebeple ışık açık görünüyor.
erulu hocam ne zamandan beri yoksun f1 topiğinde yalnız kaldım valla bende bıraktım iyice f1 i rakip olmayınca gt araçlarına döndük...
quote:
Orjinalden alıntı: vuslat06
quote:
quote:
devamlı lfs oynayan biriyim ve grafikler lfs in çok gerisinde
hocam bunu dalga geçmek içinmi yoksa ciddi ciddimi söyledin?oynadığın oyun gtr2 değilde ilk nfs serileri olmasın sakın
yok hayır..
bu ss forumdan bi arkadaş koymuş GTR2
bunuda kendim aldım LFS
gtr2 için kötü oyun demedim ki, lfs kıyasla biraz gerisinde
Grafik tartışmanıza son noktayı koyuyorum Buyrun rFactor
arkadaşlar tüm pistleri açık olan bi save game atsın ya
quote:
?
quote:
quote:
?
oyunda çoğu pist kapalı bende, yarışarak açılıyor sanırım pistler.. oyunu bitirmiş tüm pistleri açmış varsa save dosyasını upload edebilir mi demek istemişdim.. yada başka bi yolu var mı?
quote:
sizin için araştırdım save dosyasına gerenk yok
notepad ile bir dosya açıp ismini SDNDTG.DYN yap bu dosyayı oyunun kurulu olduğu yere yapıştır herşey açılır
gt legends oyunundada aynı şekilde TG2001.DYN yapıp yapıştırıyoruz profil ismini olarak da tg2001.dyn olarak yazıyoruz herşey açılıyor
peki siz de benim için araştırabilirmisiniz ben bulamadım rfactor oyununu fareyle nasıl oynayabiliriz
quote:
Orjinalden alıntı: logitech34
sizin için araştırdım save dosyasına gerenk yok
notepad ile bir dosya açıp ismini SDNDTG.DYN yap bu dosyayı oyunun kurulu olduğu yere yapıştır herşey açılır
gt legends oyunundada aynı şekilde TG2001.DYN yapıp yapıştırıyoruz profil ismini olarak da tg2001.dyn olarak yazıyoruz herşey açılıyor
peki siz de benim için araştırabilirmisiniz ben bulamadım rfactor oyununu fareyle nasıl oynayabiliriz
hocam r factorda fare desteği yok.
gtr2 ve gtl için olan save dosyalarını rapide upload edebilirmisin dediklerini yapmaya çalıştım ama olmadı...
hocam mesajını yeni okudum şimdi çalışmaya gidiyorum yarın akşam görüşürüz yukarıda verdiğim yöntemleri silip tekrar yapıp başka bir ayrıntı varsa yazacağım ama hatırladığım kadarıyla bunlar yeterli
ayrıca gtl ve gtr2 içinde sarı renkli save isminde bir dosya göremedim birde şimdiye kadar hiç rapide bişey yüklemedim umarım kolaydır
http://rapid(noolcak bu fenerin hali)share.com/files/159474354/Desktop.rar.html (feneri silin gitsin)
hocam teşekkürler verdiğin dosyalar işe yaradı dediklerini aynen yaptım oldu
gtr2 de zaten bir kaç tane pist kapalıydı onlar açıldı ama gtl de çok işe yaradı tüm araçlar aktif oldu
rica ederim hocam bu arada iki şey danışabilirmiyim birincisi viraja hızlı girerken araç kendiliğinden hafiften fren yapıyor hangi yardımı kapatmalıyım o kadar denedim olmadı o yardımın ismini yazabilirmisin
ikincisi iracing diye simulasyon bir yarış oyunu öğrendim torrentle mininovadan indirdim sanırım sadece ve sadece direksiyon setiyle oynanıyor bendede direksiyon yok ayrıntılı bilgi için iracing.com a bakabilirsiniz siz bu oyunla uğraşmışmıydınız
birde bu resmi koyayım
hocam ben devamlı yardımlar kapalı olarak oynadığımdan hangi yardımın ne işe yaradığını pek bilmiyorum ama dediğin olay için braking helpi kapatman gerekiyor sanırım.
dediğin oyunu ilk defa duyuyorum hakikaten simülasyon ise denemek lazım.setup ayarlarından bir ss koyarsan simmi değilmi az çok ne olduğu anlaşılır...
hocam koyduğun ilk resim setup ayarları değil.setup ayarları pist ve araç seçtikten sonra yarışa başlamadan önce garaj vardır araca ayar yapmak için bir menü çıkar setup der o ayarlar varsa bir ss alırsan iyi olur yoksa zaten oyun sim değildir.hiç bir oyunun videolardan sim olup olmadığı anlaşılmaz oynamak lazım...
hocam 1, resimden sonrasına ilerleyemiyorum direksiyon ve pedal ayarlarını yap diyor ama bendede bunlar yok zaten içinde bulunduğum durumun alternatifi olabilirmi diye sizlerle paylaştım konuyu
Evet,verdiğin ss setup ss i değil,bu oyunu duymuştum ben,daha çok indy car serileriyle ilgili ama oynamadım daha.
quote:
Orjinalden alıntı: galganus12
Evet,verdiğin ss setup ss i değil,bu oyunu duymuştum ben,daha çok indy car serileriyle ilgili ama oynamadım daha.
oooo galganus hocam izinemi çıktın yoksa mesaj saati 20:00 bu saatte askeri çarşıda komazlar
o oyunu torrentten indirdim baktım biraz pek iç açıcı değil iyice inceleyince görüşlerimi yazarım...