Şimdi Ara

GTR 2 FIA GT Racing Game (2006) [ANA KONU] (192. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.904
Cevap
6
Favori
219.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    race 07 de 1.99 dolarmış, gtr 2 yerine race07 alsak çok bir fark olur mu ki? Modlarla içerik arttırılıyor nasıl olsa.
  • İçerik olarak değil fakat simülasyon farkı olarak aralarında 5 gömlek fark var.

Her iki oyunada yapılmış onlarca mod ve pist var.
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Amacım nordschleife pistini hissedebileceğim oyunu almak, gtr 2 mi alayım peki?
  • Nordschleife pistini her iki oyunada mod plarak ekliyebilirsin. GTR 2 harici almak istediğin Race serisinin son oyunu Race Injection ise onunda orjinalinde Nordschleife pisti yok . Yanlış hatırlamıyorsam daha evvelki yada ondanda bir evvelki versiyonda var Nordschleife pisti. Benim PC 'de her iki oyunda var bütçeni zorlamıyorsa ikisinide alabilirsin.
  • Nord'un orjinal olup olmaması önemli değil benim için, hangi oyun tam sim ise ve de pist ffb sini veriyorsa onu alacağım, tavsiyeni bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzaFormula1

Merhaba arkadaşlar.

GTR2 v1.0.0 oynuyorum.Bazı videolarda Nordschleife pistini gördüm. Biraz baktım ama bi kaç bieşy denedim olmadı. Bu oyuna bu pisti ya da herhangi bir pisti nasıl ekleyebilirim.

Bir de Race 07 serisi hariç GTR2 gibi sim yarış oyunu tavsiyeleriniz var mı?. İçinde Nordschleife de olursa on numara olur

GTR 2 klasörüne gir /GameData/Locations içine Nordschleife dosyasını at
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

quote:

Orijinalden alıntı: ForzaFormula1

Merhaba arkadaşlar.

GTR2 v1.0.0 oynuyorum.Bazı videolarda Nordschleife pistini gördüm. Biraz baktım ama bi kaç bieşy denedim olmadı. Bu oyuna bu pisti ya da herhangi bir pisti nasıl ekleyebilirim.

Bir de Race 07 serisi hariç GTR2 gibi sim yarış oyunu tavsiyeleriniz var mı?. İçinde Nordschleife de olursa on numara olur

GTR 2 klasörüne gir /GameData/Locations içine Nordschleife dosyasını at

Teşekkürler!!!

• Önemli değil.

Eğer beğendiğin bir araç serisi olursa yada pist açtığın dosya GameData diye başlıyorsa GameData dosyasını açmadan bu sefer Program Files ın içinde GTR 2 'nin üstüne yapıştır o doğru yere gider.
    İyi oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mefluc

dun aksam gtr2 nin full surumunu aldim. yarislarda bazi araclar golge gibi gorunuyor gorsel olarak. fizik olarak temas edebiliyorsun. herhangi bir update mi gerekli nedir acaba sorun?

oyunu steam den aldığın için anlaşmalar dolayısıyla porche ve ferrari araçları seçilmiyor ve karartı şeklinde görünüyor. peki çaresi? eee her şeyin modunu yapan modcular bunun mu üstesinden gelemeyecek? çaresi tabii ki var.

şu adreste de ne yapılması gerektiği yazıyor:http://steamcommunity.com/app/8790/discussions/0/828925216445491048/#p3

öncelikle v1.1 'i indireceksiniz. bu versiyonu kurunca disk istiyor. steamde böyle bir şey olmadığı için nocd yaması lazım: onu da ardından yükleyince tatatam.

haydi hayrını görün. porchesiz ferrarisiz gtr cidden çekilmiyor.

işbu yamalar nogripracing.com sitesinde mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: daryusdaryus

quote:

dun aksam gtr2 nin full surumunu aldim. yarislarda bazi araclar golge gibi gorunuyor gorsel olarak. fizik olarak temas edebiliyorsun. herhangi bir update mi gerekli nedir acaba sorun?

oyunu steam den aldığın için anlaşmalar dolayısıyla porche ve ferrari araçları seçilmiyor ve karartı şeklinde görünüyor. peki çaresi? eee her şeyin modunu yapan modcular bunun mu üstesinden gelemeyecek? çaresi tabii ki var.

şu adreste de ne yapılması gerektiği yazıyor:http://steamcommunity.com/app/8790/discussions/0/828925216445491048/#p3

öncelikle v1.1 'i indireceksiniz. bu versiyonu kurunca disk istiyor. steamde böyle bir şey olmadığı için nocd yaması lazım: onu da ardından yükleyince tatatam.

tam da steamden almayı planlıyordum, vazgeçtim bu saçmalığı görünce. modla falan hiç uğraşamam.

keyimde var zaten ohh mis.

• quote:

quote:

evet dün baktım araştırdım hallettim dün nogripracing e üye olup dosyayı indirdim, no-cd ile hallediliyormuş. gtr2.exe ile değiştirince düzeldi. porsche ve ferrariler geldi artık gölgeler yok çok şükür. sağolasın :)

• Araç setupları ve tur zamanlarıyla uğraşıyoruz bakalım.
    AI lerden 1. olandan 3 saniye civarı fark yiyorum sıralama turlarında. bunu yukarı çekmek lazım yoksa yarışlarda iptal oluruz. bir de DFGT var bende. 450 derece ile sürüyorum. simülasyon modunda tüm yardımlar kapalı. setup konusunda ciddi sıkıntılar var. bayağı zaman alacak bu iş muhtemelen. pit isteği gönderiyorum reddediliyor bazen, bir de yüksek devirde kullandığım zaman vites yükselt motor ısınıyor diyor telsizden - bunlara bayıldım..10 numara süper.
  • ARAÇ VİRAJA GİRİŞTE ÖNDEN KAYIYORSA

ön bump -

arka rebound -

caster +

ön antirol -

arka antirol +

ARAÇ VİRAJA GİRİŞTE ARKADAN KAYIYORSA

ön bump +

arka rebound +

caster -

ön antirol +

arka antirol -

ARAÇ VİRAJ İÇİNDE ÖNDEN KAYIYORSA

ön antirol -

arka antirol +

camber +

ön kanat +

arka kanat -

ARAÇ VİRAJ İÇİNDE ARKADAN KAYIYORSA

ön antirol +

arka antirol -

camber -

ön kanat -

arka kanat +

ARAÇ VİRAJ ÇIKIŞINDA ÖNDEN KAYIYORSA

ön rebound +

arka bump +

caster -

ön antirol -

arka antirol +

ARAÇ VİRAJ ÇIKIŞINDA ARKADAN KAYIYORSA

ön rebound -

arka bump -

caster +

ön antirol +

arka antirol -

• quote:

quote:

quote:

evet dün baktım araştırdım hallettim dün nogripracing e üye olup dosyayı indirdim, no-cd ile hallediliyormuş. gtr2.exe ile değiştirince düzeldi. porsche ve ferrariler geldi artık gölgeler yok çok şükür. sağolasın :)

ne demek hayrını gör. ayrıca porsche ve ferrariler artık seçilebiliyor da. nogrip sitesinde güzel modlar var. görsel olarak da güzel modlar paylaşmışlar.

• bu oyunu yılbaşından beri oynamaya çalışıyorum. çok gerçekçi bir o kadar da zorluk derecesi yüksek oyun.

bu forumu da yılbaşından beri takip ediyorum. özellikle galganus12'nin, ulusalonur'un, bozcaadalı'nın, ozan26'nın yorumlarından çok faydalandım. Bu arkadaşlara ve diğer arkadaşlara teşekkürü borç bilirim. sağolsunlar...

benim izlenimlerim şöyle oldu:

tur zamanını geliştirmek için öncelikle pisti çok iyi tanımak lazım. en iyi ayarlar olsa da pisti tanımıyorsak ayarlar fazla bir işe yaramaz. Pistin neresinde frenaja girileceği, virajın neresinde gaza yüklenileceğini bilmek lazım. Hatta bazı virajlarda ara gazlarla ve rölantide gitmek gerekiyor. bunları bilmek lazım (önemli olan yarış çizgisi, çizgiden kopmamak için bazı zaman bir iki saniye araca gaz bile vermemek gerekiyor).

Setup ayarları ise çok bilinmeyenli denklem. Doğru ayarı tutturmak tam bir sabır işi. ayarlardan öncelikli önemli olan bir iki ayardan bahsedeyim.
    bana göre ilk sırada vites aralıkları geliyor. Vites aralıklarını çok iyi ayarlamak lazım. Son hızı ayarlamak da yetmiyor, ara viteslerin de virajlara göre de ayarlanması lazım.
    Daha sonra süspansiyon yaylarını iyi ayarlamak lazım. Aracın yol tutuşunu, kullanımı muazzam etki ediyor.
    Bu iki ayarı yaptıktan sonra ve diferansiyeli düzgün seçtikten sonra araç kendini buluyor ve diğer ayarları yapmaya başlıyoruz. Diğer ayarları yaptıktan sonra yaptığımız ilk ayarları değiştirmek de gerekebiliyor. sabır işi

Yapılan ayarları tutturmak için mutlaka 3~4 tur hatta 5 tur atmak gerekiyor. Tavsiyem ayarların nasıl çalıştığını tespit etmek için önce ayarı başa getirip tur atmalı, ardından sona getirip tekrar tur atmalı.

Kendi yararlandığım kaynakları da burada belirteyim:

http://www.acaroyun.com/showthread.php?tid=783

http://www.turkiyef1forum.com/forum/archive/index.php?t-1080.html&s=2f9c7fead5b9aac21f3ec79ac8846db1

ayrıca şu dökümanlar da işe yarıyor:http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=4731 vehttp://www.langamers.it/gtr/Guida_setup_GTR/Guida_GTR2.pdf (ingilizce olsa da işe yarıyor)

• yarışın 50. turlarındayım, lastiler tam kıvamında, tempomu yakalamışım, farkı açıyorum. tam viraja girerken pat diye masaüstüne attı oyun! oyundan atma değil de alt+tab yapmış gibi. pencereye tıklayınca oyun geri gelecek ama virajın tam içindeyim, açılır açılmaz pistten çıkmamak için direksiyonu ayarlamam lazım, açtım; olmadı pist dışına çıktık. yazık oldu. moralim de bozuldu.
    ama suç oyunda değil, fifa oynarken de yapıyordu çünkü. tabi orda koldan hemen durdurabiliyorduk, geri dönünce sıkıntı olmuyordu. bunda öyle bir şansımız olmadığı için durduramadık.
    bilgisayar niye kendiliğinden at+tab yapar anlayabilmiş değilim.
  • Oyunu yeni kurdum. Online oynamak icin serial istiyor sanırım. Bulma şansımız var mı? Ya da çözüm vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaúL -- 17 Temmuz 2013; 23:29:29 >
  • Bu oyunda ekrani ikiye bolerek iki kisi nasil oynaniyor. Bilen varmi. Cozemedim. Ve turkce yamasida yok galiba...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun bir sürenin ardından az önce tekrar kurdum oyunu ve dedim ki "işte budur ulan!!!". gerçekten özlemişim gtr2 yi. hemen kaptım 911 GT3 ü ve başladım imola nın tozunu almaya. 10 tur falan attım. her turda 1.5-2 sn düşürdüm süremi. olm harbiden süper lan bu oyun. bunu tekrar anladım. fizikler, ff, motor sesleri... herşey süper olm.

hazır indirimdeyken steamden alacaktım zaten. ama hem porsche ve ferrarilerin gözükmemesi hemde zaten keyimin olması sebebi ile vazcaydım.
    oyunu yükledikten sonra kısayol simgesine tıkladım "no cd key..." hatası çıktı. yani crack yapmam gerekiyordu. zorla illegal kullandırtıyorlar insana. normalde oyunu yüklerken ya da açarken cd keyi girmemiz gerekir. ama bunda crack yaptıktan sonra multiplayer a girip ordan aktifleştiriyorsunuz keyi. saçmalık !!

neyse, 1.1.0.0 patch i ni de yükledim ama bu seferde masaüstündeki kısayoldan çalışmamaya başladı. 1.1.0.0 patchinin crack exe si var. ama bu crack sadece oyunu çalıştırmaya yarıyor. yani oyunun yüklü olduğu yere yapıştırma falan yok. herşey iyice karıştı. birde alt+tab yaptıktan sonra oyun açılmıyor bir daha. görev yöneticisinden kapatıp tekrar çalıştırmak gerekiyor.

• tam 2 saattir (belki daha fazla) hockenheim da yarışıyordum, az önce bitti yarış
    ilk başta practice, ardından çekişmeli geçen sıralama turlarının ardından 3. cepte yer buldum kendime.

yalnız oyunda görünmeyen araçlar var. yarışa 2. sırada başlayacak araç ve arkalarda bir kaç cep boş gözüküyordu. ilk başta pitten falan başlayacaklar sandım. ama yarışta, görünmez araca arkadan çarpıp bariyerlere girince bug olduğunu anladım. neyse bariyerlere girdikten sonra tekrar başlattım ve asıl yarış o zaman başladı.

ilk 3-4 tur saleen s7 ile baya kapıştık. sonra buna baya fark attım. ardından yaklaşık 20 araca tur bindirdim ve 1. oldum.

GTR 2 FIA GT Racing Game (2006) [ANA KONU]

GTR 2 FIA GT Racing Game (2006) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 19 Temmuz 2013; 6:35:43 >

• 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.