Şimdi Ara

GTR 2 FIA GT Racing Game (2006) [ANA KONU] (190. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.904
Cevap
6
Favori
219.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her kesin Ramazan bayramı mübarek olsun.
  • Selam arkadaşlar.Yeni Logitech Driving Force GT aldım ve yarış oyunları arayışına girdim.Şimdi baktımda aynı firmanın GTR 2 den sonra GTR Evolation,Race 07,Race İnjection oyunları çıkmış
    ama hala bu konu üstelerde ve sürekli oynayanı var.Dİğerlerinden bunun ne farkı var ? Elimde hepsi var ama hangisini yükleyip oynayım kararsızım.
  • GTR 2 daha zor ve dinamikleri gerçeğe yakın bir simulasyondur elindeki öbür oyunlara göre.
  • araçların motorlarını birbirleriyle degiştirme hilesi keşfettim

hızlı giden bir oto seçiyoruz oyunun kurulu olduğu yerdeki dosyasını açıp .ENG dosyasını alıyoruz sonra yavaş giden otonun dosyasını açıp .ENG dosyasının ismini hızlı araç dosyasındaki .ENG dosyasının ismi ile değiştirip bunu yavaş giden araç dosyasına kopyalıyoruz . (online yarışlarda işe yarar.)
    not:değiştirmeden önce dosyayı yedeklemeyi unutmayın
  • Arkadaşlar uzun zamandır simülasyon oynuyorum. Steamden oyunu alacağım. Düzgün yarışmak isteyenler eklesin. kaleee17
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaleee17

Steamden oyunu alacağım

Öyle bir hata yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

quote:

Orijinalden alıntı: kaleee17

Steamden oyunu alacağım

Öyle bir hata yapma

Neden çok mu kötü, serverlar mı boş anlamadım sebebini?
  • Bu oyunu alabilirsin. 10- 15 sayfa geride bir Alman sitesinin linki var oyunun keylerini dağıtıyor, yasaldır. O key ile online oynuyabilirsin. Online kısmı hala en kalabalık yarış oyunu serverlerindendir.
  • Tamam teşekkürler, Oyun gerçekten çok güzel, eski olmasına rağmen, hala üstüne oyun tanımam pc'de.
  • oyun eski ama;

Fizikleri TAŞ GİBİ TAŞ
    Grafikleri de kesinlikle bugün bile sırıtmıyor.

Kurdum GTR 2'yi, yaptım update v.1.1'i, çektim emektar MOMO'ya ayar, Monza'da lambo mursi ile 87 tur sonunda pit stratejisi ile ancak üçüncü olabildiğim günlere geri döndüm.
    Döndüm dönmesine de ne göreyim ? lambo ile resmen sürünmüşüz yıllardır, Ferrari çok çok daha hızlı ve stabilmiş meğersem. Ben de bilgisayar kullanıyor diye saleen ve ferrariler hızlı zannediyorum.

Öncelikle mod'a hiç gerek yok. default GT modu çok iyi. arabaların eski olması umrumda değil, gerçekçilik ve heyecan veriyorsa tamamdır her zaman.
    momo ile tüm yardımlar kapalı, sim'de, %100 rakip gücüyle, sıralama turlarında 1.46'ları göremezken sadece netten aldığım bir Monza F550 Maranello setup'ıyla bir anda 1.42.800'ü gördüm. en yakın pilot 1.42.900 ile bir Saleen, takım arkadaşım da çok zorluyor ama 1.43.'ün altına inemedi. ona aşağıda değinicem. tek sorun eleman setup'ı sırf sıralama için ayarlamış ve 4 tur sonra motor çok ısınıyor, yarış için ayrı setup aramakla uğraşmadım hiç, radiator opening'i 2'den 4'e çıkarmam yetti. 87 tur bana mısın demedi alet. sonlara doğru ''fazla devirli kullanma'' diye telsiz geldi ama bunu da garajdakilerin heyecanına ve 30 saniye önde olmama veriyorum. yoksa bence daha 10 tur giderdik öyle.

Neyse baktım Scuderia Ferrari takımından Matteo Bobbi iyi gidiyor, ben de onu takım arkadaşım olarak seçtim (rakibim yapıp ne uğraşıcam ) ve şu an SCHUMAER-BARICHELLO efsanesini GT'de yaşatıyoruz beraber.
    Sıralama turlarında rakibi fair içinde engellemek mi istersin, yarış da birinci kalkan uzasın diye arkadakileri tutmak mı. ne ararsan var bizde.

Monza sayfası 87 turla podyum ile kapandı bizim için ama biliyorum, diğer pistler en az 107 turdan başlıyor, zorluk daha fazla ve ağırlık handikabı aldığımız için istediğimiz gibi at koşturamayacağız Valencia'da.

ben Valencia antremanlarına geri dönüyorum, pist mi çok kaygan oversteer belası mı anlamadım, onla uğraşayım biraz.

olmadı hazır setup yaparız

• Bu oyun çoğu simci için bir klasik oldu ,her formattan sonra ilk yüklediğim oyundur rFactor ve Arca sim ile beraber.
  • geçen bende can sıkıntısından açtım,kendime geldim biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Bu oyun çoğu simci için bir klasik oldu ,her formattan sonra ilk yüklediğim oyundur rFactor ve Arca sim ile beraber.

quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

geçen bende can sıkıntısından açtım,kendime geldim biraz

ne zaman baksam buralardasınız hocam, bir iki kişi daha var, takip ediyorum sürekli. hele bozcaadalı abimizi tdu 1'den beri.

Allah allah, monzaki yarışta Murcielego yoktu, valencia'da gözüküyor. Maserati de aynı şekilde. fia gt kuralları gereği serbest mi ki böyle bir şey ?
    24 saatlik yarışları biliyorum, spa meselea, belgesini alan her takım katılabiliyor ama bu niye böyle oldu şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NİGHTROD -- 4 Temmuz 2013; 20:14:21 >

• Özlemişim bu simi, bu canavarı yolda tutmak mesele adeta kükrüyor işte gerçek sürüş zevki yeni oyunlar hala şu dinamikleri veremiyor. F1 2012 oyununda başımıza gelenden sonra yeşil alanlara döndük mecburi

• Benim için tek eksik yağmurda silecek olmamasıydı, bunu 30. turda bastıran sağanak yağışın ardından yarışın geri kalanını yola değil, camdaki yağmur tanelerine konstantre olunca yarış dışı kalarak anladım.

Nitekim bu sorun da çözülmüş. her araç için ayrı silecek mod olarak eklenmiş. kare sayısı kısıtlı olduğu için çok iyi bir görüntü vermiyorlar silme esnasında ama yağmur tanelerine bakmaktan iyidir. yola konsantre olmamı sağlıyorlar.

Üstteki maserati olayını yabancı forumlardan baktım biraz; maserati 2004'te yarışlara katılıyormuş ama test için katılıyormuş, birinci olsa bile sayılmıyormuş yani. o yüzden oyunda bazı yarışlarda var bazılarında yok diyorlar. Adamlar resmi 2004 sezonu olsun diye onu bile düşünüp uygulamışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NİGHTROD

Benim için tek eksik yağmurda silecek olmamasıydı, bunu 30. turda bastıran sağanak yağışın ardından yarışın geri kalanını yola değil, camdaki yağmur tanelerine konstantre olunca yarış dışı kalarak anladım.

Nitekim bu sorun da çözülmüş. her araç için ayrı silecek mod olarak eklenmiş. kare sayısı kısıtlı olduğu için çok iyi bir görüntü vermiyorlar silme esnasında ama yağmur tanelerine bakmaktan iyidir. yola konsantre olmamı sağlıyorlar.

Üstteki maserati olayını yabancı forumlardan baktım biraz; maserati 2004'te yarışlara katılıyormuş ama test için katılıyormuş, birinci olsa bile sayılmıyormuş yani. o yüzden oyunda bazı yarışlarda var bazılarında yok diyorlar. Adamlar resmi 2004 sezonu olsun diye onu bile düşünüp uygulamışlar.

Bu oyunu çıktığından beri oynarım silecek modunu ilk defa duydum bravo valla , mümkünse hangi sitede buldunuz linkini koyabilirmisiniz.

• silecek modunu bende aramıştım nogrip te vardı galiba ama kalitesizdi.Race07 de var fakat beta olan r3e de yok,yağmur bile yok orda henüz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

silecek modunu bende aramıştım nogrip te vardı galiba ama kalitesizdi.Race07 de var fakat beta olan r3e de yok,yağmur bile yok orda henüz :)

Ozan saol.
  • Power&Glory v3 'ü indirmiştim PC 'nin içinde kayboldu sildim herhalde yanlışlıklan şimdi baştan indiriyorum. 2.33 GB.
  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.