arkadaşlar ben de bu oyunu oynamak istiyorum. bilgisayarımın sistem özellikleri şöyle; Intel Pentium Dual CPU E2220 2.4 ghz 1 gb ram tümleşik Intel G33 Express Chipset Family 128 mb ekran kartı Uydu Net'in 1 mbps internetini kullanıyorum. sizce bana herhangi bir sorun çıkartır mı?
Valla oyun 2006 senesinin oyunu, medium ayarlarda oynayabilirsin sanırım ama 25 tane araçla yarış yapmaya kalksan ne olur bilemem
most wanted'da bile minimum ayarlar, minimum çözünürlükte 4 araba yan yana kalkarken bilgisayar kafayı yiyordu
Bence bir dene ama çok da umutlanma derim
tamam teşekkür ederim hocam
pilsbierbude de arkadan çarpan çoksa altbierbudeye gelin gtlegends oyunuyla orada çarpanları hemen banladıkları için (kendimden biliyorum ) temiz yarışlar olur
Ya server kurup kendimiz yarışalım dedim kimse ilgi göstermedi...
En az 6-7 kişi oluruz yahu...
Porsche 911
aslında bu hafta bir La Sarthe yapsaydık iyi giderdi,Le Mans şerefine
Bu akşam La Sarthe pistinde LMP1'lerle bir yarış açayım diyecektim ama saat 21.00'den sonra hep Lemans var canlı olarak. Başka zaman mı yapsak...
o başka zaman hiç gelmeyecek gibi
quote:
Orijinalden alıntı: ozan_26
He he !! Siz mod ve pisti belirleyip server açın gelen olur. Yeterki bir girişim başlasın.
quote:
Taş geldi kafama...
Sevgili kardeşim Ozan sen de kurabilirsin oyunu... Genç arkadaşları da pistlerde görmek isteriz
quote:
Orijinalden alıntı: pzero_nero
quote:
Taş geldi kafama...
Sevgili kardeşim Ozan sen de kurabilirsin oyunu... Genç arkadaşları da pistlerde görmek isteriz
port açamadığımdan dolayı server kuramıyorum yoksa her gün açarım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: pzero_nero
quote:
Taş geldi kafama...
port açamadığımdan dolayı server kuramıyorum yoksa her gün açarım
Yaaa bunda da mı port zort açma olayı var.. Gerçi ben port açmadan giriyorum yarışlara da... Benim de çok bir bilgim yok port açma konusunda...
Ayrıca yazık oldu toyotalara ya... Amma sevinmiştim yarışa gireceklerini duyduğumda
Birini Ferrari uçurdu,diğeri malum kişi Nakajima'dan dolayı gitti.
F1'de bir halt edememiş kişiyi hangi akla hizmet Toyota destekliyor anlamıyorum,Kobayashi ve Sato varken
quote:
Birini Ferrari uçurdu,diğeri malum kişi Nakajima'dan dolayı gitti.
F1'de bir halt edememiş kişiyi hangi akla hizmet Toyota destekliyor anlamıyorum,Kobayashi ve Sato varken
Vardır ensesi kalın bir tanıdığı, yalnız bizim ülkemizde yok torpil, kayırma, hamili kart yakınımdır olayları... Dünyanın her yerinde özellikle motorsporlarında da var. Ben o dokunuşla arabanın çok hasar aldığını düşünmüyorum. Neredeyse 1 saat pitte kaldı. Vardır bir sebebi mutlaka.
Kobayashi olsaydı bi kaç araba daha biçilirdi emin ol. Ben kasap kobe diyorum ona
Sato evet mantıklı olabilirdi...
Bunlardan birinin içinde olmak istemezmisiniz ? Anlıyan biri port açarsa bu iş olur
Porsche 911 GT1 & Mercedes CLK-LM
Porsche 911 GT1
Mercedes CLK-LM
Tavsiye edebileceğiniz en iyi GTR 2 modları neler? Yani olmassa olmaz modlar.
quote:
Orijinalden alıntı: JAX
Tavsiye edebileceğiniz en iyi GTR 2 modları neler? Yani olmassa olmaz modlar.
Super GT 500
FIA GT modları olabilir
eSR League modları
TC Mod 2010
Seat Leon Eurocup
vs. diye uzar.
pillsibierbude serverlarından tüm araç ve pistleri tek programla çekebiliyorsun 15 gb kadar.