Şimdi Ara

GTR 2 FIA GT Racing Game (2006) [ANA KONU] (187. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.904
Cevap
6
Favori
219.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: logitech34

quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

quote:

Orijinalden alıntı: logitech34

quote:

Gösterge olayına çok fazla kafa takılıyor,yukarıda bir arkadaşta sormuş bence gereksiz normal araç kullanmıyorsun yarışıyorsun.

Göstergelerde bir arıza görsen ne yapacaksınki,ya arkadaşlar durun benim araçta arıza var sanayiye gidip halledip geleyim yarışa devam ederiz diyecek halin yok

Gerçektede sanaldada nerede trak orada bırak diyene kadar yarışa devam etmek zorundasın,arıza var pitstop yapayım dediğin zaman zaten yarışı kaybetmişsin demektir.

Ekranda pitstoba gerek olmayan yarışlarda vites rakamları,pitstop yapmak gerekiyorsada ilave olarak benzin durumu göründümü yeterlidir.

cevap için teşekkür ederim ağzımın payını aldım.

ulus hocam sen altbier,pilsbier,bockbier,weissbier , zort bier sitelerinde yarışıyor musun ?http://www.bierbuden.de/index.php

Pilsbierbude serverlerinde akşamları fırsat bulunca takılıyorum,diğerleri ilgi alanıma girmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

Pillsbierbude serverlarında bu aralar yalnızca GT3 araçları ve Silverstone 2011 var hepsinde

http://www.pilsbierbude.de/

Cumartesi akşamları lig yarışı var ve takımların hepsi dolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 2 Haziran 2012; 22:39:18 >
  • İki üç gecedir pilsbierbude serverlarına giriyorum. Sıralama ve yarışlara katılıyorum. Çok fazla çocuk var. Sözde arkadaşça yarışanlar için bu serverlar... Tampondan dokunarak spin attırmak neredeyse adamların tek bildiği şey...

Hele yarışlarda 5-6 arabalık kaza olmadan ilk viraj dönülemiyor

Netkar proda yarışamadık bari burada bir server açıp kendimiz temiz oynayalım ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pzero_nero -- 10 Haziran 2012; 0:30:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pzero_nero

İki üç gecedir pilsbierbude serverlarına giriyorum. Sıralama ve yarışlara katılıyorum. Çok fazla çocuk var. Sözde arkadaşça yarışanlar için bu serverlar... Tampondan dokunarak spin attırmak neredeyse adamların tek bildiği şey...

Netkar proda yarışamadık bari burada bir server açıp kendimiz temiz oynayalım ne dersiniz ?

Mod ve pist belirleyip buraya not düşün ben gelirim. Herkase uyAn bir saatte yarışların aramızda olması daha zevkli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

quote:

İki üç gecedir pilsbierbude serverlarına giriyorum. Sıralama ve yarışlara katılıyorum. Çok fazla çocuk var. Sözde arkadaşça yarışanlar için bu serverlar... Tampondan dokunarak spin attırmak neredeyse adamların tek bildiği şey...

Mod ve pist belirleyip buraya not düşün ben gelirim. Herkase uyAn bir saatte yarışların aramızda olması daha zevkli olur.

Bende ve ulusalonurda Pilsbierbude'den yaptığımız 16 gblık update var... Başka kimlerde var bu update bilmiyorum.

Sizler istediğiniz mod ve pistleri belirleyin saat ve gün işini hallederiz...

Mutlaka moda da gerek yok bence... Oyundaki default araç ve pistlerle de olur... Amaç yarışmak =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pzero_nero -- 10 Haziran 2012; 0:53:18 >

• quote:

Bende ve ulusalonurda Pilsbierbude'den yaptığımız 16 gblık update var... Başka kimlerde var bu update bilmiyorum.

Sizler istediğiniz mod ve pistleri belirleyin saat ve gün işini hallederiz...

Mutlaka moda da gerek yok bence... Oyundaki default araç ve pistlerle de olur... Amaç yarışmak =)

Default araç ve pistlerde güzel benim tek problemim zaman. Uygun vakit olursa mod yada pist fark etmez amaç hep beraber eğlenmek.
  • GT Italia Modding Team

LeMans GRID Prototype Mod 5.0 for GTR2

1. Acura Arx-01a/b
    2. Acura Arx-02a
    3. Audi R10 TDi
    4. Audi R15 TDi
    5. Courage LC70/75
    6. HPD Arx-01c/d/g
    7. Oreca FLM09
    8. Lola Aston Martin
    9. Lola B05
    10. Lola B06
    11. Lola B08/09/10/11
    12. Lola B11
    13. Lola B10/65 Toyota
    14. Oreca 01/03
    14. Peugeot 908 HDi FAP
    15. Peugeot 908
    16. Porsche Rs Spyder Evo

• bende ve gürhan abi de var,erce abi ve burak abi de de olabilir

saat düşerseniz bende gelirim,race07 deki kadar kasap değillerdir inşallah,viraj kesip takla attırmalar falan
  • Ben şu an işsiz olduğum için bana her gün ve her zaman uygun
  • quote:

bende ve gürhan abi de var,erce abi ve burak abi de de olabilir

saat düşerseniz bende gelirim,race07 deki kadar kasap değillerdir inşallah,viraj kesip takla attırmalar falan

Ya practice'de bile adam spin atıyor benden önce, geldiğimi görüyor (sachsenring) bırak geçeyim değil mi? Yok herif önüme kırıyor ve malum sonuç. Bide hepsi ezberlemiş çarpınca "sorry".
  • bu araçlara ayna koyabiliyor muyuz sanal olarak ? böyle bir opsiyon veyada mod var mı ? bazı araçlarda üst ayna yok ve arkadakini görmek imkansız

@ pzere_nero o sorryciler her yerde
  • Oğlum bak git! yazacağım yakında yarışta

Öyle bir mod yok sanırım. Ancak aynaları virtual diye ayarlarsan burun ve kaput üstü kameralarda üst dikiz aynası var...
  • quote:

quote:

Ya practice'de bile adam spin atıyor benden önce, geldiğimi görüyor (sachsenring) bırak geçeyim değil mi? Yok herif önüme kırıyor ve malum sonuç. Bide hepsi ezberlemiş çarpınca "sorry".

Hocam dur bakalım daha dün bir bugün iki çok çabuk kızmaya başlamışsın daha neler göreceksin neler

• quote:

quote:

quote:

Hocam dur bakalım daha dün bir bugün iki çok çabuk kızmaya başlamışsın daha neler göreceksin neler

Ya bu alaman serverlarında friendly race falan filan bi ton sitede reklam yapmışlar. Bende dedim herhalde temiz temiz yarışacağız. Çoluk çocuk dolu ya... Ona deli oldum

• GT Italia Modding Team

Monza GRID Prototype Mod 5.0 for GTR2

• arkadaşlar ben de bu oyunu oynamak istiyorum. bilgisayarımın sistem özellikleri şöyle;
    Intel Pentium Dual CPU E2220 2.4 ghz
    1 gb ram
    tümleşik Intel G33 Express Chipset Family 128 mb ekran kartı
    Uydu Net'in 1 mbps internetini kullanıyorum. sizce bana herhangi bir sorun çıkartır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halemo_96

arkadaşlar ben de bu oyunu oynamak istiyorum. bilgisayarımın sistem özellikleri şöyle;
    1 gb ram
    Uydu Net'in 1 mbps internetini kullanıyorum. sizce bana herhangi bir sorun çıkartır mı?

Valla oyun 2006 senesinin oyunu, medium ayarlarda oynayabilirsin sanırım ama 25 tane araçla yarış yapmaya kalksan ne olur bilemem
  • quote:

quote:

arkadaşlar ben de bu oyunu oynamak istiyorum. bilgisayarımın sistem özellikleri şöyle;
    1 gb ram

Valla oyun 2006 senesinin oyunu, medium ayarlarda oynayabilirsin sanırım ama 25 tane araçla yarış yapmaya kalksan ne olur bilemem

most wanted'da bile minimum ayarlar, minimum çözünürlükte 4 araba yan yana kalkarken bilgisayar kafayı yiyordu

• quote:

quote:

quote:

1 gb ram

most wanted'da bile minimum ayarlar, minimum çözünürlükte 4 araba yan yana kalkarken bilgisayar kafayı yiyordu

Bence bir dene ama çok da umutlanma derim

• 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.