Şimdi Ara

GTATurk.com GTA 5 Türkçe yama sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar türkçe yama aracına tıkladım ve yükle dedim sonra yüklemekten vazgeçtim yani çarpıya basarak kapattım ama bir süre sonra türkçe dil yüklendi diye bir mesaj geldi dedim aga ben bunu kapatmıştı falan gta ya girdim türkçe olmuş, online falanda giriyor türkçe haliyle ama şimdi ben bu Türkçe Yama Aracı'na tıklayınca açılmıyor Görev yöneticisinden bulup kapattım aracı, sonra Yönetici olarak başlattım olmadı, ''Yama Yedek'' ve ''GTA V Türkçe Yama'' dosyalarını sildim ve silmeden önce aracın unnist yaptım ama gene türkçe yama var ve araca tıkladığımda açılmıyor, lütfen bir yardım edin ne yapmam lazım.

Unnistal yaptığım için araç kayboldu gitti zaten yama yedek dosyaları var onlar ne işe yarar onları ilgili yerlere atsam oyun düzelirmi?, oyun düzelse bile ben bu aracı nasıl aççam yani oyun türkçe kalsada olur bi sıkıntı yok şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kar98-k -- 27 Aralık 2015; 20:45:58 >

• Arkadaşlar ''yama yedek'' klasöründekileri gta'nın içine attım dizinin içindekileri yedekleyerek oyun tekrar ingilizce oldu fakat bir şey merak ediyorum, ben bu türkçe dosyalarını atsam bir sonraki güncellemede çalışmaz değilmi?, ben bu aracı yeniden yüklemeyimi denesem?
  • Eğer yamadan kurtulmak istiyorsan Steam'den sonra kontrolü yap. Eksiği görünce silip orijinal dosyayı atar zaten
  • Oyun rockstarda dostum ayrica yamadan kurtuldum zaten ama bu yama araci niye acilmiyo ona kafam takildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun rockstarda dostum ayrica yamadan kurtuldum zaten ama bu yama araci niye acilmiyo ona kafam takildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 TÜRKÇE YAMA
    10 yıl önce açıldı
    Yakuza 0 Türkçe Yama Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.