Şimdi Ara

GTA4 WINDOWS 7 ANLIK TAKILMALAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
45.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BaMKaN

AYNI SORUN BENDE DE VARDI, TEK VE KESİN ÇÖZÜMÜ:
    quote:

Hoi, it took some time to find out : the only service you have to disable is Windows event log, and this strange lag is gone.
    So, use windows key + R, type msconfig, go to services, disable Windows event log, apply, ok, restart computer.

Have fun.

Slunken.

başlat/çalıştır/msconfig'den "services" sekmesine girin türkçesi ne bilmiyorum ve oradan da "Windows event log" u yani windows günlük tutması tarzı olayı etkisiz hale getirin, sorun çözülecektir, geçmiş olsun...

Alıntı:http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=392315

Hakikatten tebrik ve teşekkür ederim arkadaşım sorun çözüldü..
    Kimin aklına gelirki olay günlüğü yüzünden takılmalar oldugu gerçekden öyleymiş

• quote:

Orijinalden alıntı: sadikcakar

quote:

quote:

Hoi, it took some time to find out : the only service you have to disable is Windows event log, and this strange lag is gone.
    So, use windows key + R, type msconfig, go to services, disable Windows event log, apply, ok, restart computer.

Have fun.

Slunken.

başlat/çalıştır/msconfig'den "services" sekmesine girin türkçesi ne bilmiyorum ve oradan da "Windows event log" u yani windows günlük tutması tarzı olayı etkisiz hale getirin, sorun çözülecektir, geçmiş olsun...

Hakikatten tebrik ve teşekkür ederim arkadaşım sorun çözüldü..
    Kimin aklına gelirki olay günlüğü yüzünden takılmalar oldugu gerçekden öyleymiş

• BaMKaN çözüm yolunuz için tüm üyeler adına teşekkür ederim ana başlığa ekliyorum izninizle yönteminizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

BaMKaN çözüm yolunuz için tüm üyeler adına teşekkür ederim ana başlığa ekliyorum izninizle yönteminizi.

Tabiki, memnun olurum olurum..
  • Teşekkürler

Başlat / Çalıştır / msconfig / Hizmetler / Windows olay günlüğü (İşareti kaldır)
  • bende yok :D
  • Ya Benim Düşüncem Win 7 Vista Gibi Sürümleri Kullanmam. Bu Tür Sürümler Oyun Gibi Değilde Daha Çok İnternete Girmek Yazı Gibi İşleri Halletmek Genelde İş Üzerine Olan Sürümler Bunlar.Düşüncem Şu ki Oyun Oynamak İstiyorsanız Windows XP , Professional vb. Sürümleri Kullanmanız Hem işinizi Halleder Hemde Oyununuzu Rahatca Oynarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: exxelum

Ya Benim Düşüncem Win 7 Vista Gibi Sürümleri Kullanmam. Bu Tür Sürümler Oyun Gibi Değilde Daha Çok İnternete Girmek Yazı Gibi İşleri Halletmek Genelde İş Üzerine Olan Sürümler Bunlar.Düşüncem Şu ki Oyun Oynamak İstiyorsanız Windows XP , Professional vb. Sürümleri Kullanmanız Hem işinizi Halleder Hemde Oyununuzu Rahatca Oynarsınız

Doğrudur dediğiniz biraz ama yine de teknolojiyi takip etmek , güncel işletim sistemi kullanmak ve bu yeni teknolojinin faydalarından yararlanmak adına windows 7 ultimate kullanıyorum ve doğruyu söylemek gerekirse yükleyeli 1 ay filan oldu kaç tane oyun - program kurdum gerçekten hiçbir sorun yaşamadım , vista'da daha çok problem olabilir ama windows 7 gerçekten güzel bir sürüm olmuş , herkese öneririm.

• Windows 7 gerçekten çok iyi, gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exxelum

Ya Benim Düşüncem Win 7 Vista Gibi Sürümleri Kullanmam. Bu Tür Sürümler Oyun Gibi Değilde Daha Çok İnternete Girmek Yazı Gibi İşleri Halletmek Genelde İş Üzerine Olan Sürümler Bunlar.Düşüncem Şu ki Oyun Oynamak İstiyorsanız Windows XP , Professional vb. Sürümleri Kullanmanız Hem işinizi Halleder Hemde Oyununuzu Rahatca Oynarsınız

Doğrudur dediğiniz biraz ama yine de teknolojiyi takip etmek , güncel işletim sistemi kullanmak ve bu yeni teknolojinin faydalarından yararlanmak adına windows 7 ultimate kullanıyorum ve doğruyu söylemek gerekirse yükleyeli 1 ay filan oldu kaç tane oyun - program kurdum gerçekten hiçbir sorun yaşamadım , vista'da daha çok problem olabilir ama windows 7 gerçekten güzel bir sürüm olmuş , herkese öneririm.

gerçekten güzel bir işletim sistemi ama ben halen gta 4 de sorun yaşıyorum win 7 ultimate'de. anlık takılmalar geçmedi. Yukarıda arkadaşın söylediği günlük tutmasını kapattım ama değişen bişe olmadı. Bu takılmaların sebebinin crack'den dolayı olduğunu düşünüyorum. Acaba win 7 için ayrıca crack varmı? ne denediysem sorunlu çalışıyor. Adam akıllı crack varmı? ( bende razor crack vardı xp'de gayet stabil çalışıyordu, o crackle win 7 de sorunlu)

• Sisteminizi bilmiyorum fakat 1040 patch+1040 crack yapmayı deneyin isterseniz? İşletim sistemlerine göre ayrı crack olmuyor yani POLATON.

Bir de oyunda options - game kısmından clip capture ayarını off yapın o da bazı kişilerde donmalara sebep olabiliyor.
  • quote:

Sisteminizi bilmiyorum fakat 1040 patch+1040 crack yapmayı deneyin isterseniz? İşletim sistemlerine göre ayrı crack olmuyor yani POLATON.

Bir de oyunda options - game kısmından clip capture ayarını off yapın o da bazı kişilerde donmalara sebep olabiliyor.

Hocam sistemim : İntel core i7, gigabyte ex58-ud5, palit gtx 260 sonic ( 1792mb), 6 gb ram vs vs . . .
    Sistemden kaynaklandığını sanmıyorum. Dediğim gibi xp'de rahat oynuyordum , win7 'de sorun çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: POLATON

quote:

Sisteminizi bilmiyorum fakat 1040 patch+1040 crack yapmayı deneyin isterseniz? İşletim sistemlerine göre ayrı crack olmuyor yani POLATON.

Hocam sistemim : İntel core i7, gigabyte ex58-ud5, palit gtx 260 sonic ( 1792mb), 6 gb ram vs vs . . .
    Sistemden kaynaklandığını sanmıyorum. Dediğim gibi xp'de rahat oynuyordum , win7 'de sorun çıktı

Dediğim gibi patch kurmayı deneyin , clip capture özelliğini kapatın , oyunun ana menüsünde social club ün yükleme yapmasını beklemeden oyuna girmeyin vb.

• bende olmuyor öyle birşey.
  • quote:

quote:

Have fun.

Slunken.

Sayın BaMKaN çok teşekkür ederim gerçekten bendede sorun tamamiyle çözüldü.Yoğun kasılmalar vardı.Suan herşey High ta çok rahat bir şekilde oynuyorum.1 gb 4650

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcold1907 -- 10 Ocak 2010; 18:44:28 >

• kardeş bunun türkçesi ne ben yapamadım halen.
  • aynı sorun bendede var sadece windows 7 de değil xpdede aynısını yapıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: InferNooBlue

aynı sorun bendede var sadece windows 7 de değil xpdede aynısını yapıyo

Anlık takılmaları engellemek için oyunun ana menüsündeki social club yüklemesini bekleyin , options-game kısmından clip capture seçeneğini kapatın ayrıca sisteminizi de yazın bakalım yetiyor mu gta4'ü rahat oynatabilmek için.
  • quote:

quote:

Anlık takılmaları engellemek için oyunun ana menüsündeki social club yüklemesini bekleyin , options-game kısmından clip capture seçeneğini kapatın ayrıca sisteminizi de yazın bakalım yetiyor mu gta4'ü rahat oynatabilmek için.

intel core 2 duo 3.00 2 gb ram 1 gb geforce 8600 ekran kartı
  • quote:

quote:

quote:

intel core 2 duo 3.00 2 gb ram 1 gb geforce 8600 ekran kartı

İşlemcinin modeli nedir? Ekran kartın yetersiz görünüyor donmalar normal olabilir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.