Bildirim
Gta4 nasildir

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
şimdiki oyunlar gta nın yanında fos
bunu ciddi söylüyorum
2008 den beri sıkılmadan oynadığım tek oyun
gran turismo 5 black ops fifa rdr re 5 bu oyunlarımda var ama gta bambaşka
grafiksek olarakta süper online ida iyi lagsız_____________________________ "Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
PSN:TheCaliph_TR
XBOX:ThecaliphTR -
gta4 online harika hırsız polis müthiş zevkliquote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_
bunu ciddi söylüyorum
grafiksek olarakta süper online ida iyi lagsız_____________________________
Bir fanboydan alıntı: "Bence bu olay Playstation markasının da bitişini simgeliyor. Bu olayla birlikte Playstation da Dreamcast gibi tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır. Microsoft ve Nintendo, Sony'yi piyasadan silerler diye düşünüyorum." -
aldığına pişman olmazsın,online kısmına gelince rakip bulmak zor 4-5 kişinin toplanması bile uzun zaman alıyor.. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: thecaliph16
bunu ciddi söylüyorum
grafiksek olarakta süper online ida iyi lagsız
Arkadaşa katılıyorum... 2009'un mart ayında oyunu sattım.Resmen bir bunalım dönemi geçirdim.Bir daha asla satmayacağım oyun (Sıkıntım olmaz ise).
Ben Gran Turismo 5 'e okadar bağlanmadım açıkcası. PS3'DE OYUNLARI SÖYLİYEYİM
GTA SERİSİ
GOD OF WAR SERİSİ VE UNCHARTED SERİSİ - KİLLZONE 2 VE LİTTLE BİG PLANET.
Gerisi olmasada olur_____________________________ YOUTUBE ve INSTAGRAM SAYFALARIMA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZPlayStation Network : TheMarjinal | XBOX Live : ErenAslanhanDonanım TercihlerimSony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
-
Tmm arklarla ortak alcaz Arkin dedigine göre modlar varmis deathmatch gibi doğrumuquote:
Orijinalden alıntı: matai
aldığına pişman olmazsın,online kısmına gelince rakip bulmak zor 4-5 kişinin toplanması bile uzun zaman alıyor.._____________________________ Ps3 160 GB Psn:NecromanCeR248
Oyunlarim Bad Company 2 ve Cod 4 Modern Warfare
Bad Company 2 Vietnami paylaşcak araniyor -
evt deatmatch larquote:
Orijinalden alıntı: NecromanCeR248
Tmm arklarla ortak alcaz Arkin dedigine göre modlar varmis deathmatch gibi doğrumu
Alıntıları Göster
race ,gta race , team veya tek kişilk deatmatch, cops n croks (hırsz polis ) , mafiya work , team mafiya , bomb da base , turf war , free mode , 1 -2 tane daha var_____________________________ "Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
tamam cok saol peki üsteki arkin dediği gibi oyuncu bulmak zormu ?quote:
evt deatmatch lar
race ,gta race , team veya tek kişilk deatmatch, cops n croks (hırsz polis ) , mafiya work , team mafiya , bomb da base , turf war , free mode , 1 -2 tane daha var
Alıntıları Göster_____________________________ Ps3 160 GB Psn:NecromanCeR248
Güzel oyun aslında,grafikleri de geniş çevreye rağmen güzel fakat 20 fpsde falan oynanıyor sanki oyun çok ağır...quote:
tamam cok saol peki üsteki arkin dediği gibi oyuncu bulmak zormu ?
Alıntıları Göster_____________________________ Xbox 360 Arcade || Xbox Live || Gamertag: efflake || Acer Aspire 5742G Laptop -
Oyun oynancak kadar olsunda sorun diyil gerisi :)quote:
Orijinalden alıntı: efflake
Güzel oyun aslında,grafikleri de geniş çevreye rağmen güzel fakat 20 fpsde falan oynanıyor sanki oyun çok ağır...
Alıntıları Göster_____________________________ Ps3 160 GB Psn:NecromanCeR248
2008 game of the year desem?quote:
Oyun oynancak kadar olsunda sorun diyil gerisi :)
Alıntıları Göster_____________________________ Gerçeği bulacaksınız ve gerçek sizi özgür kılacak. -
2008 goty fallout 3,little big planet diye biliyorum ardından mgs4 ve gears of war 2 geliyor...quote:
Orijinalden alıntı: Opricnik
2008 game of the year desem?
Alıntıları Göster_____________________________ Xbox 360 Arcade || Xbox Live || Gamertag: efflake || Acer Aspire 5742G Laptop -
bazı modlar hariç odayı açtığın anda min 5 kişi geliyorquote:
Orijinalden alıntı: efflake
2008 goty fallout 3,little big planet diye biliyorum ardından mgs4 ve gears of war 2 geliyor...
Alıntıları Göster
Ki team deatmatchlar da hiç boş oda olduğunu görmedim
birinden oyunu kirala al bir dene istersen
oyun ağır falan değil arkadaşlar grafiklerede laf ettirmem :D_____________________________ "Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
Bak gta dedin ps3'ü açıp online oynayasım geldiii:Dquote:
bazı modlar hariç odayı açtığın anda min 5 kişi geliyor
Ki team deatmatchlar da hiç boş oda olduğunu görmedim
birinden oyunu kirala al bir dene istersen
oyun ağır falan değil arkadaşlar grafiklerede laf ettirmem :D
Alıntıları Göster_____________________________ YOUTUBE ve INSTAGRAM SAYFALARIMA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZPlayStation Network : TheMarjinal | XBOX Live : ErenAslanhanDonanım TercihlerimSony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB -
Kötü olması mümkünmü piyasadaki çoğu oyuna nal toplattırır.quote:
Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs
Bak gta dedin ps3'ü açıp online oynayasım geldiii:D
Alıntıları Göster_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: By Salus
Kötü olması mümkünmü piyasadaki çoğu oyuna nal toplattırır.
bi zamandan sonra sıkılıyor ama insan. özellikle gta 3 ve vice city gibi versiyonlarını oynadıysanız diğer oyunlara nazaran çok iyi bir durumda olduğunu söyleyemem şahsen. çünkü konu aynı, zaman ve mekan değişiyor bir de karakterimiz tabi. tek farkı değişik görevler yapıyor olman olacak._____________________________ Don't worry, Be happy! -
GTA4 candır, GTA4 ayrı bir dünyadır. GTA4 alınmalıdır, kesinlikle satılmamalıdır.quote:
Kötü olması mümkünmü piyasadaki çoğu oyuna nal toplattırır.
Alıntıları Göster_____________________________ Macbook Air 11"/iPhone5/iPod4th32Gig/iPad1st/iPadmini2Retina64GigSony NWZ-ZX1/Sony MDR-1A/BT/ AKG K518DJPlayStation4/PlayStation3/PS VitaLG 32MB25HM 82 Full HD MonitorLogitech Driving Force G29Asus N552VW-FW149T
-
quote:
Orijinalden alıntı: rds
GTA4 candır, GTA4 ayrı bir dünyadır. GTA4 alınmalıdır, kesinlikle satılmamalıdır.
Alıntıları Göster
Haklısın bir zaman sonra sıkılıyor insanın canı ama kesinlikle oynanması gereken bir oyun gta.quote:
bi zamandan sonra sıkılıyor ama insan. özellikle gta 3 ve vice city gibi versiyonlarını oynadıysanız diğer oyunlara nazaran çok iyi bir durumda olduğunu söyleyemem şahsen. çünkü konu aynı, zaman ve mekan değişiyor bir de karakterimiz tabi. tek farkı değişik görevler yapıyor olman olacak._____________________________
-
Grafik olarak en kötü PS3'te. PC veya Xbox 360'da oynama imkanın yoksa PS3'e al, varsa onlardan birine al.quote:
Haklısın bir zaman sonra sıkılıyor insanın canı ama kesinlikle oynanması gereken bir oyun gta.quote:
bi zamandan sonra sıkılıyor ama insan. özellikle gta 3 ve vice city gibi versiyonlarını oynadıysanız diğer oyunlara nazaran çok iyi bir durumda olduğunu söyleyemem şahsen. çünkü konu aynı, zaman ve mekan değişiyor bir de karakterimiz tabi. tek farkı değişik görevler yapıyor olman olacak.
Alıntıları Göster_____________________________ Dali Kubik Free and Xtra / AirPods Pro / Fostex TH610 Headphones / Playstation 5 / iPhone 11 Pro / MacBook Pro
-
quote:
Orijinalden alıntı: Obsidian
Grafik olarak en kötü PS3'te. PC veya Xbox 360'da oynama imkanın yoksa PS3'e al, varsa onlardan birine al.
Ben PS3te 360dan daha iyi diye biliyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 7 Ocak 2011; 9:13:58 >_____________________________
Benzer içerikler
- ps4 beyaz ışık yanıyor görüntü yok
- ps4 açılmıyor
- ps5 bluetooth kulaklık
- dubai ps5
- ps4 ses var görüntü yok
- cyberpunk 2
- mortal kombat legacy collection
- ps plus fiyat
- the last of us part 3
- rom ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X