Şimdi Ara

Gta4 deki yük kaldırma aracı kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sanayideki yük kaldırıp indirme araçları var.ancak onların önündeki şeyi kaldıramıyorum.onu nasıl yapabilirim.san andreasta 8 le 2 iydi ama bunda nasıl???

• galiba öyle bir fonksiyonları yok bende denemiştim ama yok kullanılmıyor sadece sürüyorsun
  • napcan kaldırıp yav
    bi işlevi yok
    binmedm bile ben
  • ben de denedim ama sadece sürülüyor. başka bi numara yok
  • bende denedim olmuyor keşke ilacı olsa alır insanların üzerine bırakırdık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan. -- 1 Mart 2009; 22:03:00 >
  • ya bide araba taşıyan tır wardı sanandreasta gta 4 de warda ucu yok arabayı çıkarıcak.en sevdiğim işti benim araba taşımak.ne kadar çok sevinmiştim gtaün tırı daha güzel bunda daha iyi araba taşınır diye ama sevincim kursağımda kaldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: rallyman23

ya bide araba taşıyan tır wardı sanandreasta gta 4 de warda ucu yok arabayı çıkarıcak.en sevdiğim işti benim araba taşımak.ne kadar çok sevinmiştim gtaün tırı daha güzel bunda daha iyi araba taşınır diye ama sevincim kursağımda kaldı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gta ıv te araba ile sinyal verme
    16 yıl önce açıldı
    Gta 5 araç kontrolü
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: rallyman23

ya bide araba taşıyan tır wardı sanandreasta gta 4 de warda ucu yok arabayı çıkarıcak.en sevdiğim işti benim araba taşımak.ne kadar çok sevinmiştim gtaün tırı daha güzel bunda daha iyi araba taşınır diye ama sevincim kursağımda kaldı

evet ya.gidip milletin arabasını taşıyodumçok eğlenceliydi.keşke burdada olsaydı
  • denemedim ama Lshift ve Lctrl yi dene bi
    nerden esti diye sorucak olursan motor da ön kaldırmada işe yarıyo ya, belki ordan.....
  • bi deniyim bakalım sağol arkadaşım ama en çok araba taşıma aracına üzülüyorum ben
  • valla benim de kafam karıştı gta sanandres te binip yük alıodum ama bunda olmuo nasıl bişi bu be
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.