Şimdi Ara

GTA V - Teknik Bilgiler ve Keşfettiğimiz Özellikler (okumadan oynama - dön dön oku) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
445
Cevap
68
Favori
143.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

-berber dukkanlari giyim magzalarinda hirsizlik yapilirken girer parayi iade edersek dukkanlara bazen indirimler kazanabiliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polisten kaçarken eskisi gibi mesafe olarak uzaklaşmak yerine kapalı alanlara, boş fabrikalara, tünellere girebilirsiniz.
    Yani gerçek insan gözüyle görülmeyeceğiniz yerlere girerseniz, araç, araçsız fark etmiyor. Polisler bulamıyor.
  • ilker kardeşimin verdiği sitehttp://socialclub.rockstargames.com/
    Müthiş her bi şeyin çetelesini tutmuş elemanlar
  • Lifeinvader.com'a RGSC hesabinizla giris yapin cogu firma "stalk" ettiginizde ilk alisveriste %10, %25 indirim yapiyor. Hatta ilk alisverisi ucretsiz yapanlar da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I. C. Wiener -- 22 Eylül 2013; 13:37:34 >
  • Konu çok detaylı olmuş, emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Hepsini tek tek okudum.
    />
    Oyunda muazzam bir detay seviyesi var. Heyecanlanmamak elde değil.
    />

(Ağzımın suyunu sildikten sonra) Hile ile oyun oynanmaz, zevk vermez.
    />
    Oyunları hilesiz oynamanız tavsiyemdir hacılar.

Bıraktığımız araçların kaybolmayıp belediyenin çekmesi de çok iyi olmuş.

quote:

Yarı çıplak kadınlara baktığınızda kadınlar bundan rahatsız olacak ve size saldırabilecekler.

Madem öyle:

İstiklal marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy'un da dediği gibi:

"Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
    Desenize hayvanlar bizden daha medeni."

/>

• Gta nın diger konusunda yazdım ama cevap gelmedi yaw fotograf cekemıyorum sureklı hata verıyor napıcaz bi yardım edın uye falan olsum socıal club a cok nadir foto cekıyor gunde 1 kere belki :( sureklı alert diye hata verıyor.Bu arada konu cok yararlı oldu tskler ozellıkle fruıt uygulamasını bılmıyordum hemen ındırıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

-Micheal ile duzenli sekikde doktor terapilerine katilinabiliyor ucreti var yanliz.
    -Arabayla cok sert bi kaza yaptiginizda araclarin lastikleri kopabiliyor/cikabiliyor.
    -Araba icinde yaya yada arabali birinin yanina gidin ve elininzde silah yokken araba icinde ates etme tusuns basili tutun karekterimiz orta parmak gosterek diyolog kuruyor
    -Karekterlerimizin evlerinde bong siseleri mevcut kullandigimizda kisa sureli kafalari iyi oluyor.

Psikiyatrist haritada çıktı bir uğrayayım dedim, resmen soydu herif beni. Ben de kapıdaki porsche'unu parçaladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No-One -- 22 Eylül 2013; 13:45:45 >
  • -Polisten saklanarak kaçma işi her zaman işe yaramıyor, özellikle 3 yıldız ve üstü aranmada henüz işe yaramadı. Yalnız, 3 yıldız yanıp sönüyorken görünmeyecek bir yere saklanırsanız %90 işe yarıyor. Aranmadan düşüyorsunuz. Yani ne şartlarda saklandığınız da çok önemli, orada karışık bir algoritma çalışıyor. Polisler sizi bulabilirde bulamayabilirde, yapay zeka çok gelişmiş.
    -Trafikte önde bekleyen arabaların arkasından kornaya asılırsanız, öndeki arabanın içinde ki şoför sinirlendiğinde, bazen kolunu camdan çıkarıp fuck you veya fuck diyor, size el hareketi yapıyor ve küfür ediyor. Ona ne yapacağınız size kalmış, ben tenha bir yerdeysek dövüyorum ve arabasının lastiğini patlatıyorum. Şehir merkezinde isek muhatap olmadan yoluma devam ediyorum.

Los Santos Bebesiyiz gardaş !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 17 Nisan 2016; 20:42:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

ÇOK ÖNEMLİ

Rockstar Games Social Cub' a üye olmanızı ve kendinizi oradan takip etmenizi şiddetle öneriyorum.http://socialclub.rockstargames.com/ sitesine GTA V' i oynadığınız playstation veya xbox hesabınızla üye olarak, oyunda ne durumdasınız gün içinde sürekli takip edebilirsiniz ve burası çok detaylı, oyunda normalde böyle detaylı bir menü yok, aynı zamanda borsayı, sizin çektiğiniz ve başkalarının çektiği fotoğrafları da buradan takip edebiliyorsunuz. Ana kategoriler OVERVIEW, MISSIONS, CHECKLIST, STATS, WEAPONS, VEHICLES, MINIGAMES, TROPHIES den oluşuyor. Bunların dışında BAWSAQ (borsa) ve SNAPMATIC (fotoğraflar) var. Özellikle CHECHLIST ve SMINIGAMES menüsü harika olmuş, oyunda yapılacak ne varsa hepsini listelemişler ve yaptıklarınız açık renk olmuş, mesela ben oyunda bu kadar çok mini oyun olduğunu bilmiyordum, MINIGAMES sayesinde hepsini öğrendim. Bu oyunu bir şey atlamadan bitirmek, vakti kısıtlı insanlar için en az 2 ay alır. Birde işin online boyutu var orası ayrı bir dünya olacak, GTA V' in en az 2 sene gideri var. Dediğim gibi Rockstar Games Social Club' a mutlaka üye olun. Yoksa oyun yarım yumalak kalır. Bilinmeyen o kadar çok şey var ki hepsi Social Club' ın içinde görünüyor. Zaten online modda çete kurmak ve çete görev dağılımı yapmak için Social Club' a üye olmak şart gibi duruyor. Bu arada Leaderboard da Social Club dan takip ediliyor. Bütün görevlere ve mini oyunlara puanlama sistemi koymuşlar, dünya sıralamasında ki ve arkadaşlarınız arasında ki derecelerinizi görebiliyorsunuz. Kısaca bu bölüm BF de ki battlelog' un çok daha gelişmiş hali olmuş.

ben buna bi türlü giriş yapamıyorum oyundan siteden girincede psn eklenmiyor sorun bendemi acaba

• Not: Hemen ön yargılı davranıp da araçların yol karakteristiği kötü falan demeyin, gereken yerlerine gereken modifiyeyi yapın ve karakterlerinizin sürüş yeteneğini (driving) geliştirin, birde ondan sonra görün. Arabaları, jipleri, vs. modifiye yaptığınız da çok iyi sürüş dinamiklerine kavuşuyorlar, modifiyesiz araçların drift yeteneği, yol tutuşu, vites geçiş, freni pek iyi değil. Zaten dört dörtlük olsalar modifiyeye ne gerek vardı değil mi? Bir arabaya modifiye yaptıkça inanılmaz keyifli sürüş yeteneğine kavuşuyor. Birde karakterlerinizin sürüş yeteneğini (driving) geliştirin, buda arabaların gidişini önemli derecede etkiliyor.

Not: Aynı şekilde nişan alma kontrollerine de hemen kötü demeyin. Karakterlerinizin atıcılık (shooting) özelliğini geliştirdiğiniz de nişan almak nasılda kolay oluyor ve attığınızı vuruyorsunuz. Bunları, "Targetting mode: Free Aim" de oynayan birisi olarak söylüyorum. Diğer modlar da atıcılığınızı geliştirmenize bile gerek yok, attığınızı vuruyorsunuz. Tabi ona oynamak denirse.

Karekterlerinizin atıcılığını, silah dükkanlarının arkasında ki poligonlar da geliştirebilirsiniz. Poligon her zaman açık olmuyor, açık denk geldimi, tüm silahlarınızla atış deneyimi yaşayın derim. Ne kadar çok atış yapıp hedefi 12 den vurursanız, karekterinizin atıcılığı o kadar gelişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 17 Nisan 2016; 20:42:50 >

• -Chop'un sadece baseball topunu değil el bombasınıda size getirmeye kalktığını acı bir şekilde öğrendim :(

• YAW SU CHOPA TOPTAN BASKA HAEREKTLER YAPTRAMIOMUYUZ
  • 1. mesajı okumak istiyorum ama içinde spoiler yok değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertaydin

1. mesajı okumak istiyorum ama içinde spoiler yok değil mi?

Ben de henüz oyuna kavusamadim, spoiler yok aksine heves arttırıcı ve bilgilendirici

• quote:

Orijinalden alıntı: Toph Bei Fong

quote:

Ben de henüz oyuna kavusamadim, spoiler yok aksine heves arttırıcı ve bilgilendirici

Teşekkürler hocam. Sırf bu oyun için PS4 almayı düşünüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

ps4? umut yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

ps4? umut yani

umut?

• Beyler bir düşüncem var şimdi bu sizden 34 GB istiyor ya biz bunun 17 sini kullanıyoruz acaba online mod içindemi o kadar yer ayırmak istiyor ?
  • - Dükkana girip soymak için satıcıya silah doğrulttuğunuzda bazı satıcılar kasadan paraları vermek yerine kısa bir süre hareketsiz kalıp bir anda silah çıkarabiliyor veya vermiyorum deyip hareket çekebiliyor. Böyle bir durumda satıcıyı vurursanız öldürdükten sonra kasayı kendiniz boşaltabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ey özgürlük -- 23 Eylül 2013; 1:07:10 >
  • Oyunda bilmem kaç çeşit evcil hayvan satın alabileceğimin söyleniyordu fakat öyle birşey yok sanırım? Bir diğer sorum da dalgıçlık nasıl yapılıyor?
    Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim, teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.