Şimdi Ara

GTA V - Teknik Bilgiler ve Keşfettiğimiz Özellikler (okumadan oynama - dön dön oku) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
445
Cevap
68
Favori
144.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -Bazen yağmurlu havalarda taksi çağardığınızda yoğunluktan dolayı gönderemeyebiliyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genle yüklü gemi kullanıcısına yanıt
    Bende gittim şimdi, çok tuhaf bir yer. Adamları öldürdükten 30 sn sonra tekrar bir okadar adam geliyor. Kamptakilerin bir çoğu yarı çıplak, bazıları anadan doğma. 3 tur adamları vurdum bölgeyi iyice gezdim ama ekstra bir şey bulamadım. Sadece ilginç bir yer

• araç sürücülerin çoğu kadın. ne kadar araba kaçırsam erkek denk gelmiyor nerdeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Beyler çok merak ettiğim bir konu ,oyunda ufo var mı?

Denizde en kuzeyde.

Hocam şimdi haritanın en basına yani kuzey ine gidip denize mi açılalım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpheratz

Bende gittim şimdi, çok tuhaf bir yer. Adamları öldürdükten 30 sn sonra tekrar bir okadar adam geliyor. Kamptakilerin bir çoğu yarı çıplak, bazıları anadan doğma. 3 tur adamları vurdum bölgeyi iyice gezdim ama ekstra bir şey bulamadım. Sadece ilginç bir yer

Durmadan çoğalıyorlar sinir oldum vurmaktan ama onlar çıkmaktan bıkmadı.Dediğin gibi bazılarında iç çamaşırı var ama bazıları da anadan doğma giriş kapısı değil de diğer tarafta dikkat ettiysen değişik bir müzik çalıyor.
  • Evet hocam değişik kasvetli bir müzik var ama ortada çıplak insanlardan başka bir şey yok

• Sağanak yağmurda yollar çok kaygan oluyor. En kral araba ile virajları dönmekte zorlanıyor. Kaygan yolda ani hareketlerden kaçının.
  • para nakliyati yapan banka araçlarının önünü kesip, sürücüyü temizleyin daha sonra aracin arka kapisina patlayici yerlestirip kapiyi patlatin. icerideki parayi cebe attiktan sonra izinizi kaybettirin

• Vinewood hemen altındaki ana caddede tur araçları var. Şehir turu yapabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genle yüklü gemi

quote:

Orijinalden alıntı: fearless06

Arkadaşlar buldupum birşeyide ben yazıyım

Allatki haritada işaretlediğim yerde tarikat tarzı birşey var duvarlarla çevrili,nöbetçi kuleleri ve çıplak adamlar var ve silahlı saldırıyorlar ve işkence sesleri geliyo çığlıklar falan çok tuhaf öldürmeye çalıştım ama çok geliyo 20-30 tane öldürdüm sonra öldüm ilginizi çekebilir diye paylaşıyım dedim

GTA V - Teknik Bilgiler ve Keşfettiğimiz Özellikler (okumadan oynama - dön dön oku)

Hocam oyunu açtım ve dağların üstünde ilginç bir yer.Şimdi ilk saldırıya gidiyorum.Gözcüler falan çok gizemli bir yer.
     GTA V - Teknik Bilgiler ve Keşfettiğimiz Özellikler (okumadan oynama - dön dön oku)

Eyvallah, orayı bi ziyaret edelim, benzin döküp yakalım. biraz kötü olalım, biraz ortalık karışsın, kimmiş o çıplaklar bi görelim
    Oraya kız arkadaşımla gidicem, strip kulüpten tanıştık, bakalım kızın tepkisi ne olcak.

trevor onları hizaya getirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewilmaycry07 -- 28 Eylül 2013; 14:30:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Frightening

quote:

Orijinalden alıntı: Krone

quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Beyler çok merak ettiğim bir konu ,oyunda ufo var mı?

Denizde en kuzeyde.

Hocam şimdi haritanın en basına yani kuzey ine gidip denize mi açılalım?

UFO Easter Egg diye ararsan bulursun google da. Kuzeyde derinlerde.
  • http://gta-5-map.com/
    Gta 5 Google Map. Gta 5'teki mekanların nerede olduklarına bakabilirsiniz. Yakınlaştırma özelliği var. Aynı Google Maps gibi bir şey yapmışlar Gta 5 için. Güzel bir site.
  • *kırmızı ışıkta bir arabayla yan yana dururken l2 + r2 ye aynı anda basıp burnout yapıp kornaya bastığınız da diğer araç sizle yarışmaya başlıyor

*trevor random görevlerin birinde sabah bardan çıkan iki sarhoş çifte rastlıyor ve adam sizden arabasıyla onları bir otele götürmenizi rica ediyor. eğer kabul edipte götürürseniz yolda ilerlerken arabanın arka koltuğunda atraskyona girişiyorlar.

*yine trevor random görevlerin tekinde çölün ortasında terkedilmiş bir minübüse rastlıyor ve yaklaştığınızda arkanızdan biri şok tabancasıyla sizi vurup bayıltıyor. uyandığınızda ise kendinizi rayların ortasında yarı çıplak bir şekilde buluyorsunuz üstünüze doğru bir tren gelirken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrth87 -- 28 Eylül 2013; 21:33:02 >
  • 1 arkadaş npc ler arabaların altında kalırken sürünerek çıkabiliyor demiş , onu direk kendi karakterimde yaşadım kamyonun altında kalmıştım kafam lastiğe :D girmeden tabi sürünerek çıktım şaşırdım aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: route666

*kırmızı ışıkta bir arabayla yan yana dururken l2 + r2 ye aynı anda basıp burnout yapıp kornaya bastığınız da diğer araç sizle yarışmaya başlıyor

*trevor random görevlerin birinde sabah bardan çıkan iki sarhoş çifte rastlıyor ve adam sizden arabasıyla onları bir otele götürmenizi rica ediyor. eğer kabul edipte götürürseniz yolda ilerlerken arabanın arka koltuğunda atraskyona girişiyorlar.

*yine trevor random görevlerin tekinde çölün ortasında terkedilmiş bir minübüse rastlıyor ve yaklaştığınızda arkanızdan biri şok tabancasıyla sizi vurup bayıltıyor. uyandığınızda ise kendinizi rayların ortasında yarı çıplak bir şekilde buluyorsunuz üstünüze doğru bir tren gelirken.

Hocam sonuncunun yeri haritanin neresinde acaba? Ss yollayabilirsen cok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: UpTheIrons

quote:

Orijinalden alıntı: route666

*kırmızı ışıkta bir arabayla yan yana dururken l2 + r2 ye aynı anda basıp burnout yapıp kornaya bastığınız da diğer araç sizle yarışmaya başlıyor

Hocam sonuncunun yeri haritanin neresinde acaba? Ss yollayabilirsen cok sevinirim.

Dostum ben o çöl kısmını görmedim ama karakter değiştirdiğimde Trevor'ı bir tren yolunda yarı çıplak üzerine tren gelirken buldum sonra kenara çekilip devam ettik

• quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

http://gta-5-map.com/
    Gta 5 Google Map. Gta 5'teki mekanların nerede olduklarına bakabilirsiniz. Yakınlaştırma özelliği var. Aynı Google Maps gibi bir şey yapmışlar Gta 5 için. Güzel bir site.

Mükemmel sağolasın

• Karsisina hic ayi cikan oldumu?

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK_YGZ&619

quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

http://gta-5-map.com/

Mükemmel sağolasın

Harika

• Bugün o çıplakların bulunduğu değişik yere gitmeye niyetlendim. Yolda gidiyordum. 2 motorlu peşimden geldi ve ingilizce konuşup konuşamadığımı sordular. Trevor'sa cevap vermedi. Sonra passaportoooo falan diye bağırdılar ve smg'leri bir anda çıkarıp beni öldürdüler. İlginçti

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.