Şimdi Ara

GTA V Steam'den mi yoksa herhangi bir yerden mi alayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.010
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Steam'den alırsam ne gibi artıları olur, veyahutta başka bir yerden alsam? Finansal yönden sıkıntı yok.

• bi arkadaşım 120lıraya satıyo steamdan 180lıra bayılma 50lıra cebınde kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: baskanbosnak

bi arkadaşım 120lıraya satıyo steamdan 180lıra bayılma 50lıra cebınde kalsın

Kutulu alsam steamden yana bir dezavantajım olur mu
  • SkyPolice S kullanıcısına yanıt
    steam kutulu satmıyokı cdkey satıyo aktıfleştırıyosun oynuyosun aynı şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: baskanbosnak

steam kutulu satmıyokı cdkey satıyo aktıfleştırıyosun oynuyosun aynı şey

Evet biliyorum. Anlatamadım. Steam den almasam, aral vs bir yerden kutulu alsam bir dezavantajı olur mu
    yok hıc bı avantajı olmaz steamdakıde aynı oyun araldakıde 120lıraya arkadasımın sattıgıda aynı oyun...
  • Peki teşekkürler steam'den sipariş vereceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araldan alma lütfen, yabanacı sitelerden daha ucuza bulabilirsin.
    Bence kesinlikle steamden alma.En azından şimdilik. Steam fiyatı 179 kutulu fiyatı 180 olduğu için kutulu tercih edilir. Yalnız çoğu kişi green man gamingden satın aldı 100 tl altına rockstargames den aktifleştiriyorsun farkı o.GMG de bir sorun çıkarsa mutlaka çözülür diye düşünüyorum çünkü türkiyede çok kişi buradan aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fzh

Bence kesinlikle steamden alma.En azından şimdilik. Steam fiyatı 179 kutulu fiyatı 180 olduğu için kutulu tercih edilir. Yalnız çoğu kişi green man gamingden satın aldı 100 tl altına rockstargames den aktifleştiriyorsun farkı o.GMG de bir sorun çıkarsa mutlaka çözülür diye düşünüyorum çünkü türkiyede çok kişi buradan aldı.

Cevap için teşekkürler. Steam'den satın aldım. Olan oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fzh

110 TL'ye Steam hediye biçiminde alınabiliyor G2A'dan

Steam'in en büyük avantaj Steam'in çok popüler olmasıdır. Bir de Steam kütüphanesi ile hava atma imkanı var.
  • bende hb den alacam galiba arkiler kutulu daha mantıklı geldi
  • Kınguin'den al kardeşim bi yayıncıda görmüştüm 10 lira felandı bide referans olarak ROCKO yazarsan büyük %3 indirim alıyosun baya iyi yani steamden hiç bi farkı yok saten rockstar üzerinden oynandığı icin sıkıntı yok
  • Aral yüzünden 180 lira verdik o gazla ama pişmanım. Oyunun değeri 50-60 lira olmaydı daha fazla değil kesinlikle.

Almayın aldırmayın.
  • Yamulmuyorsam yaklaşık 7.5 aylık konuyu neden uyandırma gereksinimi duydunuz acaba ?
  • stimle hiç bir ayrıcalığın olmuyor.Bütün olay social'de steam'e ekstra para bayılmaya gerek yok.Kart bile vermiyor :)
    Benden söylemesi.Zaten social ile bağlanması bile ayrı dert rockstra steam'le uğraşmaz....
  • merhaba hocam

simdi bende gta5 satin almak istiyorum steam aklima gelen oyunun save dosyasini felan tutmasi keyle felan ugrasmamis olmamdi. simdi bu younu steam dan almam ile normal key almam arasinda bana ne gibi fayda var birde bu 1250000 dolar oyun parasi oyun icinde isimize yariyormu yoksa para kazanma kolaymi almaya degermi bu versiyonunu

ona gore oyunu satin alacagim steam key hediye versiyornu 150 tl

normal key 110 tl

1 250 000 dolar oyun parasi olanda 150 tl civarinda
  • Steam'dan alırsan satmak istediğinde Steam hesabını da satarsın.
    Dışardan alırsan sadece Rockstar üyeliğini verirsin.
  • g2a.comdan al derim. direk rockstardan ındırırsın. download hızıda daha makul. ben oyunun çıktığı mayıs ayında g2a dan 120 tlye almıştım çok memnunum.
  • Tabiki steam al arkadaş grup daha güzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.