Şimdi Ara

GTA V Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bu konuyu çok uzun süre araştırdım ve çözüm bulamadığım için belki aynı olaydan sorun yaşayıp çözen varsa yardımını bekliyorum

Sistem bilgileri bunlar cihazı kız arkadaşıma alalı yaklaşık 4 ay oldu alet gta yı açıyor çalıştırıyor oynatıyor can you run it vb. sitelerden baktığımda aynı şekilde oyunu zaten desteklediği görünüyor ancak ve ancak oyuna girip open world de dolaşmaya başlayınca veya görevlerde doku yükleme problemi yaşıyorum

yani yollar yüklenmiyor binalar yüklenmiyor ve anlık kasmaya sebep oluyor bu özelliklerin altında bu oyunu oynayan PC ler gördüm videoları mevcut denilen bir çok ayarı denedim ama bir türlü olmadı RAM ile alakalı olup olmadığından emin olmadığımdan henüz RAM alıp denemedim eğer kesim çözüme ulaştırabilecek ve yardımcı olabilecek arkadaş yazarsa çok sevinirim

Cihaz güncel Win 10 update i gerçekleştirdim Ekran kartı Update edilmiştir ayrıca ekran kartı optimum ayar olarak yüksek çözünürlülük öneriyor düşürmeme rağmen hala aynı sıkıntı var Ekran kartından olmadığını düşünmeye başladım
     GTA V Sorunu GTA V Sorunu

Ayrıca oyunda iken CPU ve Bellek kullanımı SS i burada Belleğe çok yükleniyor RAM den dolayı bu sorunu yaşama ihtimali olabilir mi ?

GTA V Sorunu

Detaylı speclerim

GTA V Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyshtchuck -- 16 Şubat 2016; 11:49:28 >

• Arkadaşlar güncel sorun

Orijinalden alıntı: lyshtchuck

Arkadaşlar güncel sorun

%100 sorunun ram dan kaynaklı 1.500 liralık sistem toplamıştım 2 yıl öncesi 4 gb ram vardı bende çok araştırdım sorunun neyden kaynaklı olduğunu 2 tane ram alıp sorunu çözdüm en düşük 8 gb yap ram ını sorun çözülür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bir millette, özellikle bir milletin iş başında bulunan yöneticilerinde özel istek ve çıkar duygusu, vatanın yüce görevlerinin gerektirdiği duygulardan üstün olursa, memleketin yıkılıp kaybolması kaçınılmaz bir sondur. ATATÜRK
  • 8 GB Kingston Hyperx aldım RAM diye sorun ve devam ediyor ama bu ekran kartı ile oynayan tonla insan var videolara baktım araştırdım
    Gta 5 Araba sorunu!
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.