Şimdi Ara

GTA V SİSTEMİNİZ DESTEKLİYORMU TEK TIK İLE ÖĞRENİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Açılan sayfadaki sağ köşede bulunan kırmızı daire içine alınmış GTA V ismine tıklayıp açılan sayfadaki

Automatic detection seçili iken sağ alttaki start'a basıp sonucu görün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 15 Nisan 2015; 23:51:20 >

•  GTA V SİSTEMİNİZ DESTEKLİYORMU TEK TIK İLE ÖĞRENİN
    neden ekran kartımı böyle gösteriyor anlamadım. fifa 15 tede aynı şekilde gösteriyor ama gayet sorunsuz oynuyorum fifa 15 i
  • Yahu birader cahil misiniz anlamıyorum yahu yıl olmuş 2015 hala bu siteye inanıyorsanız kullanmayın pc falan çok ciddiyim. Yahu ben daha ilkokula giderken vardı bu site, bu sitenin söylediği %80 yanlış !!!!!!!!!!!!!!!!!! Bu sitenin çalıştırmaz dediği halbuki çok rahat çalıştırdığı o kadar çok oyun gördüm ki... Yahu hiç mi araştırmıyorsunuz delireceğim ya şu siteyi inatla paylaşanları gördükçe kahroluyorum, mahalle arasındaki bilgisayarcılardan bir farkınız yok bu siteyi kullanarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spycho -- 16 Nisan 2015; 0:08:57 >
  • Bu siteye güvenilmeyeceği kaç kere söylendi.

Alakasız bir unsuru beklenmedik bir şekilde beğenmez, bu nedenle minimum gereksinimleri bile karşılamadığımız iddia edilir.

Ekran kartlarını neye göre karşılaştırdığını da anlamadım. Minimum/önerilen gereksinimin bariz üstünde bir ekran kartına sahip olsanız da beğenmeyebiliyor. Sanırım bir marka-model takıntısı var.
  • Güncellemeyi önermiş sana sürücüyü.
  • far cry 4 shadow of mordor söz de hiçbirini oynayamamam gerekiyor ama oynadım bitirdim. gta 5 ile mortal kombat x icinde aynı seyi söylüyor .onları da bitirecegim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.