Şimdi Ara

Gta V Online Bayan Karakter Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Onlineda karakter yaratırken bayan yaptığımızda, inanılmaz çirkin bir tip oluyor. Bunu güzelleştirmenin bir yolu yok mudur yahu? Tenis izleyenler bilir, Schiavone diye bir kazulet var, aynı ona benziyor en güzeli. Eğer varsa bir kombinasyon, grandma 2+grandpa 4 falan gibi, söyleyin de bir sevineyim ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Gta V Online Bayan Karakter Sorunsalı
  • yanlış konuya atmışım pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydar. -- 6 Ekim 2013; 14:37:05 >
  • Neden kadın olmak istiyorsun ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: netlist

Neden kadın olmak istiyorsun ki?

Gta'da bayan hırsız yok ve gayet cool

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joel.

Onlineda karakter yaratırken bayan yaptığımızda, inanılmaz çirkin bir tip oluyor. Bunu güzelleştirmenin bir yolu yok mudur yahu? Tenis izleyenler bilir, Schiavone diye bir kazulet var, aynı ona benziyor en güzeli. Eğer varsa bir kombinasyon, grandma 2+grandpa 4 falan gibi, söyleyin de bir sevineyim ya

Örnek vermek zorundamıydın(Tenis örneği) az çok tenis izlememe rağmen o kadını bilmiyordum bir googleda aratayım dedim tenisten soğudum)

siyah saçlı güzel bayan hırsız görmedim daha şuana kadar arkadaşın paylaştığı sarışın ve benim kıza r3 e basıp bakmaktan görevi yapamadığım kızıl saçlı kız harici güzel yoktu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.