Şimdi Ara

GTA V Mİ WATCH DOGS'MU ? [PS4]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar mayıs ayında Watch Dogs mu almalıyım yoksa biraz daha bekleyip GTA V'mi alayım PS4 için ? (Biraz erken oldu ama)

• 2 yılda 1 mi oyun alıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

2 yılda 1 mi oyun alıyorsunuz?

Ne alaka ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpreadYourWings -- 13 Mart 2014; 22:52:18 >
  • gta 5'in ps4 versiyonu olmadığı için sana infamous second son'ı öneriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcn_99

quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

2 yılda 1 mi oyun alıyorsunuz?

Ne alaka ?

Alakayı da siz çözün. Daha çıkmamış ve ne zaman çıkacağı bilinmeyen bir oyun ile çıkacağı tarih belli olan bir oyun arasında kararsız kaldığınız için yazdım onu.
  • Tabiki gta5 hocam çıkmak elinde sonunda oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta V ps4'e çıkacağı belli değil git watch dogs al Gta V'e daha 1 yıl var en az.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one x mi ? Ps4 pro mu ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha ps4'e çıkmamış iki oyun karşı karşıya ilginç vesselam

• GTA V? PS4?

Arkadaşın dediği gibi 2 yılda 1 oyun alacaksanız işiniz zor. Watch Dogs al, GTA çıkarsa onu da alırsın. Bu kadar basit yani.
  • Oldu
  • ne saçma konular açılıyor ya gta5 yeni nesle açıklanmadıki!!!
  • Forumda son zamanlarda playstation'a dair hiç bir şey kalmadı neredeyse. Bir düzenleme getirilmezse iyi yerlere gitmeyecek gibi geliyor. Oyundan çok: garantisi var mı yok mu, ucuz mu pahalı mı? Bakkala PS4 geldi almalı mı sizce, Hangi konsolu alayım gibi konularla doldu. Her bir kategori için ayrı başlık açılsa iyi olur aslında. Millet her konsol için ayrı ayrı Plus güncellemesi konusu bile açmaya başlamış.
  • WD nin yayımlanan son videosunu izlemenizi tavsiye ederim. Bende hayal kırıklığı yarattı.
  • Böyle konuya böyle cevap!

Peki GTA 6 mı Watch Dogs 2 mi?

MUAUHUHAUHUAHUAHUHAUHUAHUAHA

• GTA 5 PS4 e gelir ama yaz sonundan önce bu olay olmaz. Yaz başında PC platformuna gelecek ordan parayı kıracak sonra PS4 platformuna geçer diye tahmin ediyorum. En kötü ihtimal şu SONY nin NOW mıydı adını unuttum steam tarzı bir olayı gelecek. Türkiye ve Avrupa'ya 2015 diyorlardı. Ordan direk server üzerinden oynanabilir ama bu daha uzak bir ihtimal. Çünkü PS4 gibi bir alanı GTA nın tek başına bu kadar uzun süre bırakacağını sanmam.
  • ps3 e dön gta 4 al bence
  • rockstar gta yı ps4 de çıkarmayacakmış gibi geliyor bana. önceden çıkaracağını düşünüyordum bence bu nesilde kalacak gta v
  • quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

rockstar gta yı ps4 de çıkarmayacakmış gibi geliyor bana. önceden çıkaracağını düşünüyordum bence bu nesilde kalacak gta v

bana da öyle geliyor. çünkü hiçbir ses seda yok Rock* tarafında.. ama ben çıkacağını düşünüyorum yani çıkması lazım. çıkarmalılar
  • Bence gta 5 ps4 e çıkacak. adamlar pc ye gta 5 i yapacakları aşıkar neden ps4 e yapmasınlar ki ? iki cihazda x86
  • GTA 5 PS4 yakın zamanda çıkacağına inanıyorum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.