Şimdi Ara

Gta V Loading Ekranında kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler oyunu yükledim açtım social club a giriş yaptım loading kısmında tıkılı kaldı bir çözümü var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA V Yükleme Ekranında Kalma Sorunu ve Çözümleri

"GTA 5 Yükleme Ekranında Kalıyor" veya "GTA 5 Hikaye Modu Yükleniyor da Kalıyor" gibi sorunlarla karşılaşıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

• Oyunu yeniden başlatın: Oyunu kapatıp yeniden açmak genellikle yükleme ekranında takılma sorununu çözer.
    • Sisteminizi yeniden başlatın: Bazen sisteminizdeki geçici hatalar yükleme sorunlarına neden olabilir. Sisteminizi yeniden başlatmak bu hataları temizler.
    • Oyun dosyalarını doğrulayın: Oyun dosyalarınızın hasarlı olması yükleme ekranında takılmasına neden olabilir. Oyun dosyalarını doğrulamak için:
      • Steam'i açın ve "Kütüphane" sekmesine gidin.
      • GTA V oyununu sağ tıklayın ve "Özellikler"i seçin.
      • "Yerel Dosyalar" sekmesine gidin ve "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula..." butonuna tıklayın.
    • Grafik sürücülerinizi güncelleyin: Eskimiş grafik sürücüleri yükleme sorunlarına neden olabilir. En son grafik sürücülerini üreticinizin web sitesinden indirerek yükleyin.
    • Antivirüs yazılımınızı devre dışı bırakın: Bazı antivirüs programları oyunların yüklenmesini engelleyebilir. Yükleme sırasında antivirüs yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin.
    • Oyun önbelleğinizi temizleyin: Oyun önbelleği bozulursa yükleme ekranında takılma sorunlarına neden olabilir. Oyun önbelleğinizi temizlemek için:
      • "Belgelerim\Rockstar Games\GTA V" klasörüne gidin.
      • "profile" klasörünü silin.
    • Oyunu yeniden yükleyin: Diğer tüm yöntemler başarısız olursa, oyunu yeniden yüklemek gerekebilir.

"GTA 5 Entering Online da Kalıyor" veya "Joining GTA Online da Kalıyor" gibi sorunlar yaşıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

• İnternet bağlantınızı kontrol edin: Zayıf veya dengesiz bir internet bağlantısı çevrimiçi oyuna bağlanmada sorunlara neden olabilir.
    • Oyun sunucularının durumunu kontrol edin: GTA Online sunucuları bazen bakım veya güncellemeler nedeniyle çevrimdışı olabilir. Sunucuların durumunu Rockstar Games'in web sitesinden kontrol edin.
    • GTA Online'ı güvenli modda başlatın: GTA Online'ı güvenli modda başlatmak, yükleme sorunlarına neden olabilecek modları ve eklentileri devre dışı bırakır. GTA Online'ı güvenli modda başlatmak için:
      • GTA V'i başlatın ve "Oynat" düğmesine basın.
      • "GTA Online" seçeneğini seçin.
      • "Güvenli Modda Başlat" seçeneğini seçin.
    • Oyunu yeniden yükleyin: Diğer tüm yöntemler başarısız olursa, oyunu yeniden yüklemek gerekebilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • BÖLGE SINIRLAMASI GELDİ EYVAHHH!!!!

:P şaka yapıyorum sunucular mı yavaşladı ne 1 dk bekle sekmede takıl giriş yaıyor :D bana da oldu az sabret hemen girmeyince kapama bakıyım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Empatik41

BÖLGE SINIRLAMASI GELDİ EYVAHHH!!!!

:P şaka yapıyorum sunucular mı yavaşladı ne 1 dk bekle sekmede takıl giriş yaıyor :D bana da oldu az sabret hemen girmeyince kapama bakıyım :)

Yok ben bayağıdır bekliyorum bir şey olmadı
  • Sorunun çözümü arkadaşlar başına aynı şey gelen varsa deneyin ben bu şekilde hallettim.

GTA 5 Loading Sorunu – Yükleme Sorunu Çözümü

Başlat > Denetim Masası > Kullanıcı Hesapları > Başka bir hesabı yönetin > Yeni hesap oluştur

Bilgisayarınızda yeni bir kullanıcı oluşturun. ( Yönetici Olması Şart )

Daha sonra kullanıcı değişerek oluşturduğunuz hesaba geçin

Oluşturduğunuz oturumda DNS'leri 8.8.8.8 – 8.8.4.4 yapın.

GTA 5 yükleme aracını "Yönetici olarak çalıştır" butonuyla çalıştırın.

Kaynak:http://www.haberler.com/gta-5-loading-sorunu-yukleme-sorunu-cozumu-7181006-haberi/
  • playstore dan aldım . yemiyor her yolu denedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: meydey45

playstore dan aldım . yemiyor her yolu denedim

Oluşturduğun kullanıcının yönetici olmasına dikkat ettin mi hocam ben ilk başta öyle yapmadım olmadı sonradan değiştirdim birden oldu.Ben de playstore'dan aldım bu arada.
  • aynı sorunu bende yaşıyorum oyunu steam üzerinden aldım loadingte 6 saat beklememe rağmen açılmadı oyun tabikide aralıklarla aç kapat yaptım nvinidia güncellemesini yaptım hiç bi şey işe yaramadı senin dediğinde yaramadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çeşitli forumlarda sıkıntının nvinidia dan kaynaklı olduğundan bahsediliyor son gta 5 özel driverını yüklemeyi unutan herkez oyuna girebilmişken yükleyenler bizim gibi bekliyor
  • driveri yükleyip girdim bir sorun olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.