Şimdi Ara

GTA V'in PC, PS4 ve Xbox One Sürümlerinin Çıkış Tarihi Açıklandı! (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
1
Favori
3.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GöktuğÖztürk

Açıkçası artık şu pc yada konsol fanlığını bırakın. Hayır pc'deki adamın oyunu oynayamaması neden milletin hoşuna gidiyor. İkinizde oyuncusunuz. Bunun yanı sıra konsolda oynayan adama da neden laf yapıyorsunuz. Bırakın artık birbiriniz ile laf dalaşına girmeyi. İyi ki milletin bir konsolu varda oyunu oynayamayan pc oyuncularını aşağılıyorlar ve egolarını tatmin ediyorlar. O kişinin yerinde sende(sizde) olabilirdin. Fakat Pc kullanıcılarının konsolcuları düşük görmesi, oradan buradan şeyler ile kanıt gösterip aşağılaması da saçma ve gereksiz. Neyse habere gelecek olursak. Eğer ki çok iyi bir optimizasyon ile gelecekse, çok yüksek sistemler istemeyecek ise tamam 27 Ocak tarihine sesimi çıkarmıyorum. Fakat bu kadar beklettikten sonra bilgisayarları zorlayan, bir sürü hatası olan ve sistem değiştirmeye sebep olacak bir oyun çıkarırlarsa o zaman işte Rockstar'a olan saygımı yitiririm. Her ne kadar bekletse de oyunu alıyor muyuz alıyoruz. Almayacak olanların kendi sorunu. Onlar torrent indirip kendince boykot edecekler. Tabiki bu almak zorundalar anlamına gelmiyor ama eğer oyunu seviyorsan, oynamak istiyorsan ve bu kadar süre beklediysen bu haber karşısında ben "madem sen hala beni bekletiyorsun rockstar abi bende torrent yüklenicem o zaman" demek biraz garip. Kendinizi böyle teselli etmeyin. Bir de şu var hadi torrent indirdin oyun çok hoşuna gitti, maddi durumunda el veriyor git orjinal al bari. En azından online oynayarak biraz daha eğlenirsin ve her ne kadar bekletseler de emeklerinin karşılığını verirsin.

adamlar da zannediyor ki torrenten indirdik mi rockstar yola gelecek.daha beter olacak haberi yok

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• @TayfunKey
    bu oyunun türkçe yamasını geciktirecek mi?yani ps4 versiyonunun çıkışına yamayı yetiştirip rockstar'a yollayacak mısınız?yoksa hayal mi oldu

• rockstar pc nin tarihini 27 ocak yaparak en iyisini yapti bence, port-optimizasyon olaylari ile daha iyi ugrasirlar benim gibi pc oyunculari patch ile falan ugrasmaz umarim.
  • bu radyo istasyonlarına hangi şarkıların eklendiği bilinmiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

dedik size... oyuncu iseniz şu ikisini kullanmanız gerekiyor,

PS4 + PC

Parası olmayan oyuncu olamaz mı ?

Bu ülkede paran yoksa insan bile olamazsın.
  • Şu Korsan Oynayacağım diyenlerin Yaş ortalamarını merak ediyorum. Yahu 1 Senedir bekliyorsunuzda Fazladan 2 ay mı bekleyemiyorsunuz. Adamlar belliki Optimizasyonu iyi yapmaya çalışıyorlar. Yeterki Port iyi olsun 60 Gün fazla beklemekten zarar gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: SüperEspri<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: venomstr<br> <br> dedik size... oyuncu iseniz şu ikisini kullanmanız gerekiyor,<br> <br> PS4 + PC<br> </blockquote><br> Parası olmayan oyuncu olamaz mı ?<br> </blockquote><br> Bu ülkede paran yoksa insan bile olamazsın.

aynen öyle parası olmayan adamın üstüne bütün yahudilerin çullandığını duymuştum bir haberdi sanırım ayrıca bir film var yahudilerin yaptığı "arınma gecesi" orada parası olmayan fakirleri hep öldürüyorlardı siz fakirler ayağınızı denk alın mesaj falan yazmayın yahudiler sizi bulur ve fakir artı bakir olduğunuz için öldürür dikkat edin. benim fakirlere tavsiyem dağa falan kaçın orada sizi bulamazlar

• Zaman benim için sıkıntı değil PC'yi anca 2015 Mart-Nisan gibi alacağım için.

Şimdi aklıma geldi, bir arkadaşım aylar önce GTA 5'i PC'de oynadığını iddia ediyordu, o kadar ısrar etti ki ben bile inanacaktım . Artık torrentten virüslü GTA 4 mü verdiler bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 13 Eylül 2014; 21:59:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infinitum

Zaman benim için sıkıntı değil PC'yi anca 2015 Mart-Nisan gibi alacağım için.

Şimdi aklıma geldi, bir arkadaşım aylar önce GTA 5'i PC'de oynadığını iddia ediyordu, o kadar ısrar etti ki ben bile inanacaktım . Artık torrentten virüslü GTA 4 mü verdiler bilmiyorum.

Birde gta 5'in demosu çıktı diyenler var

• quote:

Orijinalden alıntı: LordWinchester

quote:

Orijinalden alıntı: Infinitum

Zaman benim için sıkıntı değil PC'yi anca 2015 Mart-Nisan gibi alacağım için.

Birde gta 5'in demosu çıktı diyenler var

Bunlar GTA 5 diye ne oynuyor merak ediyorum hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Infinitum kullanıcısına yanıt
    Orası şüpheli
  • ben mp modunda en az 100 kişi olabilir diyordum,artık modculara

• GTA V kötü optimize olcakmı diyen arkadaşlar yeni nesil konsollar x86 mimarisini kullanıyo bu pc lerde kulllanılan mimari onunu için kötü optimizasyon olması düşük
  • quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

dedik size... oyuncu iseniz şu ikisini kullanmanız gerekiyor,

PS4 + PC

Parası olmayan oyuncu olamaz mı ?

Korsana abansın dime ? çalışıp 2 gün para kazanmak çok zor tabi
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.