Şimdi Ara

GTA V'in PC, PS4 ve Xbox One Sürümlerinin Çıkış Tarihi Açıklandı! (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
1
Favori
3.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18 KASIM BEKLEMEDEYİZ
  • Bu güzel oldu.
  • Oyun konsolda oynanır diye boşa denmiyor.
  • Küfür yani net küfür 2014e girerken bir dünya insan yeni makine aldı gta V geliyor diye şubatta.

Şimdi high-ultra da açar diye aldığımız ürünler oyun çıktığında anca medium falan açar o da ayrı dert olur.

Wd gibi çöp oyun bile high(ve üstü) harici çamur gibi grafikleri vardı, gta V pc versiyonu artık içine eder piyasanın.
  • oleyy beee diyerek girmiştim ama ocak kelimesini okuduktan sonra hayal kırıklığına uğradım
  • Yahu hayatınızda daha önemli şeyler yok mu?

GTA V PC için, PS4 ve Xbox One'a göre 2 ay geç çıkacak evet... bu kadar da ağlanmaz.
    Çoğunuz adam olmuşsunuz 2 ay daha bekliyemiyorsunuz.

Rockstar'ın bu kararı ile memnun değilseniz ve tepkinizi göstermek isterseniz oyunu almayın, bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IG

Yahu hayatınızda daha önemli şeyler yok mu?

GTA V PC için, PS4 ve Xbox One'a göre 2 ay geç çıkacak evet... bu kadar da ağlanmaz.
    Çoğunuz adam olmuşsunuz 2 ay daha bekliyemiyorsunuz.

Rockstar'ın bu kararı ile memnun değilseniz ve tepkinizi göstermek isterseniz oyunu almayın, bu kadar basit.

zaten 1 yıldır bekliyoruz şimdi yaklaşık 4 ay daha bekliyeceğiz kafa kalmadı yemin ediyom
  • herşey mükemmel ya özellikle de online ın 30 kişiye cıkacak olması koca haritada öldürecek adam bulamıodum . şimdi 29 tane kek tek serverda oh :) ps4 alma vaktim geldi.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Orjinal Alıcaktım AMA Zornet beni bekliyor kusura bakmasın kimse
  • kırıldım ocakta çıkacağı için biraz:((

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur0021 -- 5 Nisan 2015; 3:39:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur0021

Kusura bakmayında, bize (PC oyuncularına) eşek muamelesi yapan firma benden orjinal oyun almamı beklemesin. Çıksaydı alacaktım fakat vazgeçtim. O kıçıkırık APU'lara öncelik vermeye devam etsinler.

Adamlar eski nesil ile zaten amaclarina ulasmislar simndide bir nebze olsun yeni nesilde bunu gösterecekler.

sana bakiyorlarda sanki ne olursun al diye...

• quote:

Orijinalden alıntı: El Jefe

quote:

Orijinalden alıntı: oguzzz96

yok yok ocak 27 yine erken 2020 felan olsun ya iyicene optimize etsinler nasil olsa acelemiz yok biz bekleriz 1 seneyi aşkındır zaten bekliyoruz bi 5-6 sene daha bekleriz nolcak ki bekleye bekleye kaşarlaştık zaten orjinal alacaktim ve arkadaşlarımıda orijinal almaları konusunda ikna etmeye çalışacaktım ama bu haberden sonra süpheliyim!! heee Rockstar 3-5 kişi orijinal almiyor diye batmaz ama tepkimizi dile getiririz change.org ta falan kampanya başlatılır belki öyle sesimizi daha çok duyururuz ! yanlışmıyım?

Pc'de komple zarar etseler bile ps 3 ve xbox 360 tan kırdığı paralar bu adamlara ömür boyu yeter.Daha ps 4 ve xbox one var.Yani pcde satmasalar bile bu şerefsizler pc'ye önem vermemeye devam edecek.Parayı zaten kırıyorlar.Ve benim anlamadığım neden doymuyor bu aç köpekler.Lan bi doyun artık paraya insaf ...Adamlar wc de para bırakacaklar artık o duruma geldiler hala paragözler

Tok satıcılar o yüzden. Adamların doğru dürüst rakibi yok. Oyunda bomba gibi. Sağlam bir rakipleri olsa böyle olmaz. Kaç senelik şirket böyle köşeyi dönmüş dediğiniz aç köpekler gibi ellerinden geleni yapıyorlar. Şeytan diyor bunlar oyunu çıkara kadar assembly hack çalış oyun çıktığında ibreti alem bir crack yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkçeyide pc versiyonuna ekleselerdi bari yokmu mail atabileceğimiz bir adres öncü lazım hadi
  • Ama oyun çok güzel be
  • kopyaya teşvik ediyor inadına kopyamı alalım bu neya
  • Pcye çıkınca korsana abancaksınız dimi çakallar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası artık şu pc yada konsol fanlığını bırakın. Hayır pc'deki adamın oyunu oynayamaması neden milletin hoşuna gidiyor. İkinizde oyuncusunuz. Bunun yanı sıra konsolda oynayan adama da neden laf yapıyorsunuz. Bırakın artık birbiriniz ile laf dalaşına girmeyi. İyi ki milletin bir konsolu varda oyunu oynayamayan pc oyuncularını aşağılıyorlar ve egolarını tatmin ediyorlar. O kişinin yerinde sende(sizde) olabilirdin. Fakat Pc kullanıcılarının konsolcuları düşük görmesi, oradan buradan şeyler ile kanıt gösterip aşağılaması da saçma ve gereksiz. Neyse habere gelecek olursak. Eğer ki çok iyi bir optimizasyon ile gelecekse, çok yüksek sistemler istemeyecek ise tamam 27 Ocak tarihine sesimi çıkarmıyorum. Fakat bu kadar beklettikten sonra bilgisayarları zorlayan, bir sürü hatası olan ve sistem değiştirmeye sebep olacak bir oyun çıkarırlarsa o zaman işte Rockstar'a olan saygımı yitiririm. Her ne kadar bekletse de oyunu alıyor muyuz alıyoruz. Almayacak olanların kendi sorunu. Onlar torrent indirip kendince boykot edecekler. Tabiki bu almak zorundalar anlamına gelmiyor ama eğer oyunu seviyorsan, oynamak istiyorsan ve bu kadar süre beklediysen bu haber karşısında ben "madem sen hala beni bekletiyorsun rockstar abi bende torrent yüklenicem o zaman" demek biraz garip. Kendinizi böyle teselli etmeyin. Bir de şu var hadi torrent indirdin oyun çok hoşuna gitti, maddi durumunda el veriyor git orjinal al bari. En azından online oynayarak biraz daha eğlenirsin ve her ne kadar bekletseler de emeklerinin karşılığını verirsin.

• yeni aktiviteler silahlar vb durumlar ps 3 ve xbox ın pabucunun dama atıldığını gösteriyor herkese göre oyun dediğin senaryo değildir umarım ps 3 ya da xbox alayım mı gibi saçma başlıklarla karşılaşmayız
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.