Şimdi Ara

GTA V için işlemci önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GTV V için işlemci önerisi lazım ama fazla bütçem yok. GTA V full hd oynatacak en ucuz işlemci hangisidir acaba ? AMD veya İNTEL fark etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.PAŞALI

GTV V için işlemci önerisi lazım ama fazla bütçem yok. GTA V full hd oynatacak en ucuz işlemci hangisidir acaba ? AMD veya İNTEL fark etmez.

gta v minimum Phenom 9850 ve q6600 destekliyo ve önerilen fx 8350 ile i5 3470
    full hd aççcak demişsin işlemci ile bunun alakası yok ekran kartı ile alakası olur.
  • quote:

GTV V için işlemci önerisi lazım ama fazla bütçem yok. GTA V full hd oynatacak en ucuz işlemci hangisidir acaba ? AMD veya İNTEL fark etmez.

Athlon X4 860K ve R7 260X ile kasmadan akıcı oynatabilirsiniz. Bu sistemden aşağısı tad vermez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan intel i3 530 var 30 fps altı kalıyor. Ekran kartı olarak R9 270 var zaten ama 30 fps altı kalıyor. İşlemciden kaynaklı olduğunu düşünüyorum o yüzden değişmek istiyorum.
  • Anakart da değiştirmeniz lazım.

i5 4460 aslında baya iyi olur.Amd işlemcilere göre epey fark ediyor inteller.Yalnız i5 olması lazım.Onun dışında soket 1150ye geçtiğinize değmez.

İkinci el soketinize uygun i7lere bakın derim.i7 950 filan olabilir.
  • quote:

Şuan intel i3 530 var 30 fps altı kalıyor. Ekran kartı olarak R9 270 var zaten ama 30 fps altı kalıyor. İşlemciden kaynaklı olduğunu düşünüyorum o yüzden değişmek istiyorum.

ikinci el i7 serisine bak yoksa diger şekilde anakart ve işlemci pahalı gelir.
    bide i7nin yanında işlemci fan alıp o.c yap tam olur.
  • Şuan ki işlemciyi 3.4ghz kadar o.c denedim pek etkisini görmedim :) 1156 Soket i7 serisi işlemci var mı ? Ben hiç duymadım da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Şuan ki işlemciyi 3.4ghz kadar o.c denedim pek etkisini görmedim :) 1156 Soket i7 serisi işlemci var mı ? Ben hiç duymadım da

i7 860 ve 8 serisi var.

1366 soket de i7 9 serisi destekliyor.

Bulursanız işinizi görür 200 250 liraya i7.

Ayrıca gpu usage i gpu z den bakar mısınız oyunda % kaç olarak gösteriyor.
  • GTA 5 de şehrin içinde 28-36 arası fps kendimi dağ bayıra vurduğumda 45-60 arası oluyor FPS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.PAŞALI -- 26 Nisan 2015; 22:21:50 >
  • K.PAŞALI kullanıcısına yanıt
    bu konuda dünya kadar konu var...

LEON-X ve birçok arkadaşın önermiş olduğu sistemler var..

biraz inceleyin f/p olarak ne olduğuna kendiniz ulaşırsınız

mesela;

4690: h-81 v.s e.kartı gtx970
    4690-k:z97 a.kart 970+
    (ram olarak max.oc olarak a.kartı zorlarsınız)
  • fx 8300 stok fanla 4 ghz stabil kesin tavsiyemdir fx 8350 ayni performans veriyor fx 8xxx 9xxx işlemciler gta 5 te i7 3xxx i5 4xxx serisiyle ayn1 performas1 veriyor
  • quote:

GTA 5 de şehrin içinde 28-36 arası fps kendimi dağ bayıra vurduğumda 45-60 arası oluyor FPS

Evet darboğaz bariz durumda görünüyor.

Siz dediğim gibi ikinci elden i5 760 ya da i7 860 bulmaya bakın.

• Hocam FX-8300 ile FX 6350 arasında kalsak hangisini alırız ? 500w güç kaynağı var sistemde biri 95w diğeri 125w yeterli olur mu ? Birde Anakart olarak ucuzundan MSI 760GM-P23 alsam nasıl olur ?

• quote:

Hocam FX-8300 ile FX 6350 arasında kalsak hangisini alırız ? 500w güç kaynağı var sistemde biri 95w diğeri 125w yeterli olur mu ? Birde Anakart olarak ucuzundan MSI 760GM-P23 alsam nasıl olur ?

Sorun çıkaracağını sanmıyorum rahatça kullanabilirsin.

• quote:

Hocam FX-8300 ile FX 6350 arasında kalsak hangisini alırız ? 500w güç kaynağı var sistemde biri 95w diğeri 125w yeterli olur mu ? Birde Anakart olarak ucuzundan MSI 760GM-P23 alsam nasıl olur ?

ucuz anakarta 8300 takabilirsin 95w ama birazcik iyi bir anakart alirsan overclock da yapabilirsin 8300'de cok farkeder cunku default hizi dusuk illa ki yukseltmek isteyeceksin.anakart uzmani degilim ama bilmiyorum bu anakarta ne der arkadaslar?

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=99748

bende 8320 var gicigina oc'yi iptal edip turboyu vs de iptal edip 3.5 ghz'de oynadim gta5'i bir sorun yok hani belki cok da oc yapmak istemeyeceksin ya da gerek yok ama 8300 diye 4.4 4.5 cikmiyor anlamina gelmiyor cikaran arkadaslar var ve stok fan yeterli olur kafani utuler sadece biraz ama oyun icinde belli olmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.