Şimdi Ara

GTA V Hakkında Bildiklerimiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba en son bildiğimiz, nete düşen tüm haberleri toplama gereği duydum. Nedenini bilmiyorum
    Bilgiler bu sayfada alınmıştır
    https://www.facebook.com/pages/GTA-V/254483461266459

Öncelikle Fragman

İnternete Düşen Harita
    EDIT: Google Earth'dan çekilmiş resimlermiş. Fakeler yani

İnternete Düşen Menüler
    EDIT: Bunlarda büyük ihtimal fake. Çünkü fragmandaki resimler kullanılmış

İnternete Düşen GamePlay'ler
    EDIT: Bu gerçek olabilir mi?

İnternete Düşen Çıkış tarihleri

18 Mart 2012
    http://www.gamestop.de/63148_Xbox_360_GTA_5.aspx 18 Mart 2012
    http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/gta-grand-theft-auto-v-5/10569987.html 23 Kasım 2012

Ayrıca fragmandan bildiğimiz 24.05 meselesi var.
    18 Mart 2012 ağırlıklı duruyor. Acaba ...

EN SON HABERLER BURADA TOPLANACAKTIR.

GTA V SADECE LOS SANTOS'DA GEÇECEKTİR. ANCAK ONUN YAKININDAKİ DAĞLAR DA OLACAKTIR. Bu arada 2. fragmanla ilgili bazı bilgileri buldum. En kısa sürede yazacağım

Hadi Gta San Andreas'la Gta V'ı karşılaştıralım

VE SON DAKİKA KESİNLİKLE OKUNMALI 11.11.11 HABERİ

-İddialara göre GTA V'de kontrol edeceğimiz karakterin adı, Ray olacak. Ray 53 yaşında ve iki çocuk babası. İyi bir evlilik yürütmeyi beceremeyen ve boşanmak zorunda kalan Ray, ayrıca eski bir hükümlü. Belki de hayatını değiştirecek kilit nokta ise, onun Los Santos'a taşınma kararı alması.

-GTA V'deki haritanın, gayet büyük olacağı söyleniyor. Öyle ki sadece Los Santos'un boyutları bile GTA IV'ün tamamından büyükmüş. Aynı zamanda Los Santos, oyundaki tek büyük şehir. Onun haricinde daha küçük ölçekte şehirler, kasabalar ve yerleşim birimleri de var.

-Oyun, çete savaşlarına odaklanıyor. İki Meksika kartelinin çekişmesini gözler önüne serecek. Bunların dışında Kore, İrlanda ve Rus mafyaları, hatta Yakuza da oyunda olacak. Bölge kapma yarışını da unutmamak gerekiyor. Afrikalı-Amerikalı çeteler, yeşil ve siyah renk kullanarak bölgelerini belli edecek. Mafioso çetesi mavi. Üçüncü Afrikalı-Amerikalı küçük çete olan The Tracers ise, oyundaki en önemli unsurlardan biri olacakmış.

-Hem barınmak, hem de oyunu kaydetmek için kullanacağımız evlerimiz, özelleştirilebilir olmayacak. Ancak araba, helikopter, tekne gibi değerli araçlarımızı getirebileceğiz. Özelleştirilebilir olarak arabalar ve kullanacağımız silahlar gösteriliyor.

-Karakterimizin genel görünüşünü değiştiremeyeceğiz, ancak hikayeyle de alakalı olarak üçten fazla mağazaya gidip üzerimizdeki giysileri değiştirebileceğiz.

-Gündelik yaşantının bir parçası olarak, etrafta gezen insanların yanında evcil köpekler görebileceğiz. Sokak köpekleri yok. Kediler de yok.

-Harita bu kadar büyük olduğuna göre sadece kara yolunu kullanmak pek de mantıklı olmaz değil mi? Yeri geldiğinde tren, yeri geldiğinde de uçak seyahatleri yapabileceğiz. Ancak oyunda büyük uçakların değil de, jetlerin olacağı söyleniyor.

-Haritanın etrafı, farklı doğal faktörlerle çevrili olacak. Bir yanı dağlarla çevrili, bir yanı pasifik okyanusuna bakacak, bir yanı da çölleri gösterecek. Ayrıca burada Amerika-Meksika sınırını da göreceğiz, ancak ileriye gidemeyeceğiz.

-Son olarak, GTA V'de mevsimlerin de olacağı belirtilmiş. Hatta sadece görüntü olarak değil, oynanışı direkt etkileyen faktörler olarak. Yoğun kar yağışı sonrasında kapanan bir yolla karşılaşınca, farklı çıkış yolları bulmak zorunda kalacağız.

Oyundaki yerler:

Los Santos
    Valais
    Santa Hueso
    Brigham
    Santa Catarina
    Trecena

Hadi GTA V vs GTA IV

Rockstar'dan GTA 5 için açıklama!

Rockstar, Grand Theft Auto V'e gösterilen ilgiden memnun

İlk resmi logonun yayımlanmasından bu yana oyuncuların dilinden düşmeyen GTA 5, Rockstar'ı oldukça memnun etti. Özellikle yayımlanan videonun ardından yürütülen düşünceler, ortaya atılan söylenti bilgiler, Internet'in en popüler oyun konularının başında geliyor. Peki bu konu hakkında Rockstar ne düşünüyor?

Konu hakkında Rockstar'dan açıklama geldi ve GTA 5 ile ilgili spekülasyon haberler üzerine yorum yapılmayacağını bildirildi. Yeni oyuna gösterilen ilgiden oldukça memnun olduklarını belirten ve bu sebeple hayranlara teşekkür eden Rockstar yetkilileri, GTA 5'e dair bilgilerin yakın zamanda resmi olarak yayımlanacağını da belirtti.

Merlinkazanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVPles -- 15 Kasım 2011; 17:29:52 >

• Konuyu beğendim takip.
  • Evet gölgeler çok keskin olmuş ve çimler falan bir garip ama pek hoşuma gitmedi.
  • Konu güzel. Başka haberler de eklenirse daha güzel olur diye düşünüyorum.
  • Ve yeni son dakika haberi sizinle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVPles -- 11 Kasım 2011; 17:29:54 >
  • Baya spoiler yedim aslında pek değil ama yimese yedim
  • ben hiçbir görüntünün gerçek olduğunu düşünmüyorum arkadaşlar 2. trailer ile oyun hakkındaki bilgiler daha net olcak umarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Witcher 3 Hakkında Soru ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 24.05'e hep çıkış tarihi dendi.

2. Trailer tarihi olmasın
  • Trailer dışındakilerin tamamı fake.. Oyunla ilgili tek bildiğimiz Los Santos ve çevresinde geçtiği, senaryonun para üzerine kurulu olduğu ve oyunun günümüzde geçtiğidir.. Trailerdan da birkaç tahmin yürütülebilir.. Onun dışında Rockstar birşeyler açıklamadıkça inanmamak lazım..
  • o kağıdı yazıcıdan çıkarmak çok kolay
  • Su anda hicbir sey kesin degil zaten
  • GÜNCELLEME
  •  GTA V Hakkında Bildiklerimiz

GÜNCELLEMELER
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

quote:

Orijinalden alıntı: IVPles

GÜNCELLEMELER

Yapmayın ya bunun sahte olduğu ne kadar belli Bildiğim GTA IV'ün menüsü Hiç güleceğim yoktu valla

Ben "bunlar gerçek" mi dedim ? Sadece GTA V' ile ilgili düşen bir haber. Ancak resim testlerinde bu resmin Photoshop'da çok fazla kez editlendiği görülmüş. O yüzden FAKE arkadaşlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

GÜNCELLEMELER

Yapmayın ya bunun sahte olduğu ne kadar belli Bildiğim GTA IV'ün menüsü Hiç güleceğim yoktu valla

Ben "bunlar gerçek" mi dedim ? Sadece GTA V' ile ilgili düşen bir haber. Ancak resim testlerinde bu resmin Photoshop'da çok fazla kez editlendiği görülmüş. O yüzden FAKE arkadaşlar.

Ben siz gerçek dediniz diye bir şey demedim. Sadece bunu yapan arkadaşa güldüm o kadar

Sorun yok o zaman

• takip amaçlı mesajım bulunsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.