Şimdi Ara

GTA V fps düşüşü [LENOVO Y50-70]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.öncelikle yanlış yere açtıysam özür dilerim.
    arkadaşlar sistemim iyi bir sistem olmasına ragmen GTA 5 de ani fps düşüleri yaşıyorum
    sistemim:
    intel core i7 4710HQ 2.5 ghz turbo boost ile 3.5 ghz
    nvıdıa gtx geforce 860m 4 gb
    16 gb ram

geforce experience ile oyunu optimize ettim baya bi yüksek tuttu ayarları oyuna girdim iyi güzel 60 fps rahat ve 40-45 dakika sonra fps düşmeleri genelde arabayla hızlı giderken ve çatışma esnasında oluyor

sorunun ekran kartı ısındıgı için oldugunu düşündüm ama 2 tane fanı var pc nin oyunu full minimum ayarlara çektim yine 40-45 dakika sonra aynı hata
    ne yapabiliririm ?

• Fps'nin grafik ayarlarıyla alakası yok muhtemelen ısıdan kaynaklı, ayarları değiştirmek yerine ısı değerlerini kontrol edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lovelorn Rhapsody -- 25 Temmuz 2015; 21:31:33 >
  • ısı degerlerini hangi programla görebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rollow_TR

ısı degerlerini hangi programla görebilirim ?

CPUID HWMonitor proğramıyla görebilirsin
  • teşekürler
  • Altına bir soğutucu koymayı denedin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun belli pc ısınıyor ekran kartı sındıgından dolayı kasıyor galiba altında sogutucu var ama ucuz bir şey pek güçlü degil iyi bir sogutucu almam gerek :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS GO FPS SORUNU(GTX 960M)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rollow_TR

sorun belli pc ısınıyor ekran kartı sındıgından dolayı kasıyor galiba altında sogutucu var ama ucuz bir şey pek güçlü degil iyi bir sogutucu almam gerek :)

Soğutucuya para vermeden önce macun yenileyip fanları temizlemeni öneririm.
  • arkadaş yeni almış pc yi ne macunu ne fan temizlemesi :D
  • Rollow_TR R kullanıcısına yanıt
    içini temizle dostum laptobunu yeni gibi olur
  • drolestam59 D kullanıcısına yanıt
    nerde yazmış ki yeni aldığını ? nerden biliyorsun ayrıca ne kadar kullandığını ?
  • bilgisayar yeni bu bilgisayar bi kaç ay felandır en fazla. ayrıca görüntü kalitesi arttıkça ekran kartının sıcaklığı da artar. bence başka bir sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drolestam59 -- 1 Ağustos 2015; 11:10:30 >
  • DOSTUM AYNI LAPTOPTAN BENDEDE VARDA BİR ŞEY SORABİLİR MİYİM BENDE GF EXPERİENCE AÇILMIYOR SENDE AÇILIYOR MU EĞER ÖYLEYSE FORMAT ATICAM ...
  • Ani fps düşüşleri genelde ısınmadan kaynaklanıyor. Cs go oynarken 60 fps alıyorum ancak ısınınca 20 fpslere düşüyor. Yeni aldıysan içini temizlemene gerek yok. Havalar sıcak tek çare altına güzel bir soğutucu alman.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.