Bildirim
Gta v fps düşmesi ps4
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
GTA V 1080p @ 30fps çalışan bir oyun PS4'te. Daha stabil başka bir 1080@30 oyununuz varsa fps düşüşünü muhtemel görebileceğiniz oyundaki obje ve efektlerin yoğun olduğu hareketli bir kısmında cihazı deneyebilirsiniz. Örneğin Uncharted 4 stabil çalışan bir oyun. Sorun oyunda mı makinada mı böylelikle anlayabilirsiniz. Ama muhtemelen GTA V'in optimizasyonundan kaynaklanan bir probleminiz var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ps4 neo çıkınca asıl görün o zaman kasmaları -
Bu forumda tek gta oynayan benmiyim
quote:
Orijinalden alıntı: fromhellhound
Bu forumda tek gta oynayan benmiyim
hocam oyun ps4 e ilk çıktığındada aynen sizin problemler yaşanıyordu genel olarak. ama sonradan güncellemelerle düzeltildi mi bilmiyorum. eğer düzeltilmediyse sizin ps4 ile ilgili değil genel bir problemdir -
Sürekli kapanan cihazı iade etmiştim onda farkettim.Tabi güncelleme yapmadan oynadım dün , bugün tekrar oynıcam düzelceğini sanmıyorum
Valla bende de hala arabayla hizli gidersem oluyor, hdd dolmak üzere o yuzden de olabilir
Ps3 versiyonunda 1 kere bile kasma görmemiştim Ps4 te olması ilginç -
fps düsüsü var nolmal bişe -
quote:
Orijinalden alıntı: choyrn
Ps3 versiyonunda 1 kere bile kasma görmemiştim Ps4 te olması ilginç
Donma değil fps düşmesi.
kaça düşüyo fps -
quote:
Sanırım ciddi bir fps problemi var cihaz 1 haftalık daha olmadı temiz yani.
Fakat hızlı ve araçlı sahnelerde bayağı bir fps düşmesi göze çarpıyor ve beni rahatsız ediyor normal mi bu durum ?
TV yi oyun moduna getir. -
1 yıldır GTA V oynuyorum herhangi bir görevde veya başka bir şey yaparken FPS düşmesi olduğunu hatırlamıyorum.
Bence cihazda bir sıkıntı var.
Hatta 30 FPS gibi bile gelmiyor bana, o derece akıcı oynuyorum, TV olarak Sony kullanıyorum. -
Sizin gözünüz düşük fps' alışmış.Cihazda sıkıntı yok. İlk aldığım cihazdada aynı olayı yaşadım 2.cihazımdada.Ayrıca ps3 tede yaşadım.Ek olarak playstation cafedede yaşadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Büyük_Darius
quote:
Sanırım ciddi bir fps problemi var cihaz 1 haftalık daha olmadı temiz yani.
Fakat hızlı ve araçlı sahnelerde bayağı bir fps düşmesi göze çarpıyor ve beni rahatsız ediyor normal mi bu durum ?
TV yi oyun moduna getir.
@varni34 FPS ölçüyormu ps4 'te ?
Onu hiç denemedim faydası olacak mı acaba ? -
quote:
Sizin gözünüz düşük fps' alışmış.Cihazda sıkıntı yok. İlk aldığım cihazdada aynı olayı yaşadım 2.cihazımdada.Ayrıca ps3 tede yaşadım.Ek olarak playstation cafedede yaşadım.
Sonuç? -
gta v de gözle farkedilir fps düşüşü var. daha tv modunu denemedim.(oyunmodu) -
Fps düşüşü var tek bende değil kime sorduysam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X