Selam arkadaşlar. Bu olaydan sonra bir daha kutulu oyun almayı düşünmüyorum. Neler neler çektirdi, artık bıktım bu hataları almaktan. Bundan sonra sizlere tavsiyem kutulu oyun almayın! Devir dijital devri! Daha önce bu hatayı yaptığım için şimdi çok pişmanım. Her neyse. Konuya geçelim. Bir ümit belki burada bir şans bulabilirim diye düşünüyorum. Arkadaşlar kutulu GTA V oyununa sahibim ve kurulum yaparken disk 3'ten malum disk okunma hatasını aldım. Bir türlü sorunu gideremedim ve sonunda sinirlerime yenik düşüp DVD'yi güzelce parçaladım. Şuan bütün gerekli dosyalar var ama bir tanesi eksik, o da disk 3'ün içindeki data4.CAB dosyası. Bunu Social Club'a ticket atarak sordum soruşturdum ama biliyorsunuz, robot cevaplar işime yaramadı. Bu dosyayı tedarik etmemi sağlayacak internet sitesi, upload merkezi henüz bulamadım. Bazı forumlara yazdım, destek bekledim ama ilgi sıfırdı. Belki buradan bir arkadaş çıkar diye bu konuyu açmış bulunuyorum. Hızı iyi olan bir arkadaş data 4.CAB dosyasını herhangi bir upload portuna part'lar halinde ya da tek dosya şeklinde Google Drive'a yükleyip benimle paylaşır mı? Bu sadece benim sorunumu değil, binlerce kişinin sorununu çözmüş olacak. Ayrıca bu benim için büyük bir sorun, bu sorunumu çözen arkadaşa Steam'den oyun hediye edeceğim.