Şimdi Ara

GTA V (Aklıma takılan bir olay) Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Oyunun çıkışına 2 hafta kala aklıma bir şey takıldı. Neredeyse oyun ilk duyurulduğundan beri, gerk trailerlar'da, gerek açıklamalarda hep banka soygunları üstüne duruyor. Demek istediğim oyunun ana senaryosu ne olacak tam olarak ? Neden sürekli banka soygunları vurgulanıyor. Banka soygunları oyunun ana senaryosumu yoksa yan senaryosunda yapabileceğimiz görevler mi. Payday havası sezdim. Yani oyunun genel senaryosu ne istediğim cevabı bir türlü alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihathalitt -- 30 Ağustos 2013; 21:09:35 >

• 3 ayrı karakterle değişik tarzda görevler olabilir.soygun görevleri de bu karakterleri bir araya getirerek organize olarak yaptığımız görevler olacak bence.ama hikayenin ana konusunu öğrenmek için oynamamız gerekicek gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wrocław

3 ayrı karakterle değişik tarzda görevler olabilir.soygun görevleri de bu karakterleri bir araya getirerek organize olarak yaptığımız görevler olacak bence.ama hikayenin ana konusunu öğrenmek için oynamamız gerekicek gibi

Olabilir. R* senaryoyu gizli tutuyor. Cevabınız için teşekkürler.
  • Benim de kafam takılıyor doğrusu. Adam gibi bir yan karakter gösterilmedi bir iki arkadaş dışında. Hep soygun, hep üç karakterli görevler olursa sıkar bir süre sonra. Umarım böyle olmaz.
  • Oyunun senaryosunun ve sonunun Rockstar forumlarında sızdırıldığını duymuştum, sahip olan varsa atabilir mi?
  • Gta V'in senaryosunu trailerlardan çözmek imkansıza yakın.Gta 4'e bakarsanız oyun bir üçleme şeklinde geldi.Senaryonun kilit noktası elmastı.Elması almak için mücadele ediyorduk.Sonunda elmas oyunun ilk bölümünde Vlad'ın yolda çarptığı dilencinin eline geçiyor ve dilenci zengin oluyordu.Gta 4 trailerlarında sürekli bir çatışma , sürekli bir harala gürele gösterildi fakat ne için çatıştığımız anlatılmadı.Elmasa dair hiçbir ipucu yoktu.Gta V'te de bu şekilde çatışmalar , banka soygunları gösteriliyor fakat bunun çıkış noktası ne , hangi amaçla banka soyuyoruz belli değil.Bunu anca oyunu oynarken anlayuabiliriz.Hatta Gta 4'te olduğu gibi oyuna farklı dlc'ler gelirse senaryo onlarla birlikte tamamlanır .DLC'ler olmadan da senaryoyu tam olarak çözemeyiz büyük ihtimalle.
  • Payday gibi olmayacagı kesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aklıma bir fikir geldi..:D
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Benim de kafam takılıyor doğrusu. Adam gibi bir yan karakter gösterilmedi bir iki arkadaş dışında. Hep soygun, hep üç karakterli görevler olursa sıkar bir süre sonra. Umarım böyle olmaz.

sana katılıyorum ama bence hep soygun temalı olmaz ilk gameplay videosunda trevor ödül avcılığı yaptığı bi sahne var sonra cesedi klozete attığı bi sahne var gta serisinde ilk defa böyle bişey kullanılacağı için hep üçünün birlikte yaptıkları görevleri gösteriyor olabilirler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.