Şimdi Ara

Gta Turkish City İsyiyorum ama 6MB'lık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar gta turkish city istiyom ama cok para gelir die indiremiyom tek linki 177 mb bunu bana winzip ile 6 mb yapabilir misiniz

adresi ise

http://oyuncehennemi.com/gta-turkish-city-cikti-tayfunkey-t542032.html#

ha bu arada yanlıslıka istiyorum yazcagıma isyiyorum yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenrouiji -- 20 Temmuz 2011; 16:50:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fastandfurious-rc

arkadaslar gta turkish city istiyom ama cok para gelir die indiremiyom tek linki 177 mb bunu bana winzip ile 6 mb yapabilir misiniz

yapandan allah bin razı olsun

adresi ise

http://oyuncehennemi.com/gta-turkish-city-cikti-tayfunkey-t542032.html#

yapanın allah bi tuttugunu bin etsin

ha bu arada yanlıslıka istiyorum yazcagıma isyiyorum yazdım

Bu ne ya dilenci gibi.Allah tutttugunu altın etsin falan.Ayrıca 177 mb da kotayı aşacak bir meblağ değil.

• aba bu ay cok sey ındırdık hocam
  • quote:

aba bu ay cok sey ındırdık hocam

Cd cilerde cd olarak 2 liraya mevcut eğer aşırı çok istiyorsan al içinde hem vice city var.
  • bizim cd cilerde kolay kolay bulunmaz hocam cunku gta turkish city hakkinda bisiy bilmio bizim cd ciler
  • Hay o CD'cilerin ben. Beş senedir bu mod işini yapıyorum 5 kuruş bile kazanmadım. Neyse ki işimi seviyorum. 6 MB'ta ziplemek imkansız, internet cafeye git indir flash'a at ya da bir arkadaşın da indir CD'ye yaz. 177 MB fazla diyorsun IMG Tool gibi gıcık programlarla uğraşmamak için o setup programını yapamamış olsaydım mod 700 MB olacaktı. 500'den fazla dosya editim var, basit değil. GTA IV için 2. versiyonunu yapıyorum ama nerden baksan en az 2 GB dostum :)

Buyur test aşamasından bir fotoğraf: GTA IV: Turkish City 2

• Bekliyoruz Tayfun. San Andreas için yaptığın Turkish City fevkaladeydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hic oynamadım

Benim Tercihim GTA San Andreas ve Gta Vice City
  • quote:

Orijinalden alıntı: TayfunKey

Hay o CD'cilerin ben. Beş senedir bu mod işini yapıyorum 5 kuruş bile kazanmadım. Neyse ki işimi seviyorum. 6 MB'ta ziplemek imkansız, internet cafeye git indir flash'a at ya da bir arkadaşın da indir CD'ye yaz. 177 MB fazla diyorsun IMG Tool gibi gıcık programlarla uğraşmamak için o setup programını yapamamış olsaydım mod 700 MB olacaktı. 500'den fazla dosya editim var, basit değil. GTA IV için 2. versiyonunu yapıyorum ama nerden baksan en az 2 GB dostum :)

Buyur test aşamasından bir fotoğraf: GTA IV: Turkish City 2

Güzelmiş.

• quote:

bunu bana winzip ile 6 mb yapabilir misiniz

Farklı bi fantezi tabi anlamak lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.