Şimdi Ara

gta san andreasta takıldım yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • san fierroda hani bizim tamirhane varya görev ordan alınıyor.polisler varya görevi onlar veriyor.görevde istenilen ne anlamadım.ilk önce tamirhanenin arkasında duran sniperı almamı istiyor.alıyorum.sonra treni takip etmemi istiyor.takip ediyorum.içinden bi adam iniyor..sonra yanda spook-o-meter diye bi gösterge acılıyor.ne yapmam lazım burda.yardımlarınız için teşekkürler

not:spook-o-meter dolduğu zaman mission failed oluyor.öldürüyorum yine mission failed oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lèon -- 3 Ağustos 2006; 14:47:47 >

• donanimhaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 21 Ocak 2021; 22:22:48 >
  • tamam kardes saol bi deniyim ben
  • O meter dolmadan adamı takip et.Sonra dışarı çıkacak.Bir arabaya binecek.Sende hemen bir arabaya atla ve yine meter dolmadan takip et.Sonra bu adam bir yere gelcek.Dağlık bir yer.Orda uzaktan işini bitircen.Sonra onun elindeki çantayı alıp kaçıcan.Ama vurmadan önce birşey olmasını beklemen gerekiyor.Onu tam hatırlamıyorum.Artık anlarsın ne olduğunu oraya gidince.

• ilk önce istasyondaki motosiklete al treni market stationa kadar takip et istasyona geldikten sonra tren durmadan ilk önce sen motosikletle yukarı çık sağdaki yola geç ada taksiye binecek sanırım verona beach de bir iskeleden aşağı inecekler adam taksiden inene kadar spook-o-meter a dikkat et zaten sniperin var adam indiğinde biriyle görüşmeye başlayacak ikisinide indir
  • tamam arkadaslar yaptım ama bu oyun bitirmemem için kendini zorluyor.şimdide "?" görevlerinin 2.s,indeyim.motorla bi tırı kovalıyoruz.arkamızdaki adam tıra atlıcak galiba.tam hazırlanıyor ama atlamıyor.ne yapmam gerek
  • o takir ettiğin adam aslında o polislerin gerçek yüzünü çıkarmak için bir gazate muhabirine çektiği resimleri wermeye gidior trenden inince adama fazla yaklaşma o adamla buluşana kadar takip et spnra 2sinide vur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta San Andreas Mod Önerisi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.