Şimdi Ara

Gta san andreas + vice city + liberty city

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir soru sormak için karşınızdayım. (Aslında istemek için)

Gta San Andreas için bir harita dosyası arıyorum. Bu haritada GTA San Andreas haritası dahilinde, Vice city ve Liberty city eklenmiş olacak.

Çok yerde aradım bunu ama bulamadım. Bazı yerlerde var fakat şöyle; Liberty citye gidiyorsunuz ama CJ olamıyorsunuz. yani Ne San Andreas haritasına dönmek var, neden CJ olup kıyafet seçebilmek nede araba modifiye edebilmek var, nede garajlı bir ev var.

Benim aradığım şöyle birşey. Kabaca ama:

Gta san andreas + vice city + liberty city

Yani bunun gibi CJ iken diğer şehirlere gidebilelim oraları gezebilelim istiyorum.

Acaba bu harita varmı elinizde veya bulabilirmisiniz? Bulursanız şimdiden teşekkürler.

• kardeş böyle birşey olsa koca forumdan elbet birinin haberi olurdu ama olsa fena olmaz hatta süper olur ve hatta böyle bir mod yapılmalı.
  • Böyle bir modun olması imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Böyle bir modun olması imkansız.

Olsada artık 100-200 GB filan hatta daha fazla olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Game-R

quote:

100 200 gb yerlerdeyim

kardesim benzer bir mod var, ama san andreas haritası yoktu sanırım.

200 gb

edit;

Evet bahsettiğim mod bu Gta United multiplayer seçeneğide var, biraz araştırma yaparsan bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Welcome To Hell Bro -- 1 Temmuz 2012; 22:33:02 >

• GTA United'da VC ve LC var bir arada. SA yok içinde. Olsa da 200 GB falan olmaz. Taş çatlasa 10 GB olur. Sesleri, bazı dosyaları atsak 4 GB bile olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 6 Temmuz 2012; 21:17:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Game-R

quote:

Haritalarda san andreasda ki kaplamalar kullanılır ise boyut ile alakalı hiçbir sorun olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA Vice City Görev Listesi
    17 yıl önce açıldı
    Gta vice city Türk modu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.