|
Grand Theft Auto: San Andreas (GTA: SA) için bölüm bölüm save dosyaları, oyunun ilerlemeni kaydetmene ve her bölümden sonra oyuna devam etmene olanak tanır. Bu dosyalar, oyunun tüm görevlerini ve yan görevlerini tamamlamak isteyen ancak her seferinde en baştan başlamakla uğraşmak istemeyen oyuncular için son derece faydalıdır.
GTA: San Andreas oyununda toplam üç bölüm bulunmaktadır: Los Santos, San Fierro ve Las Venturas. Her bölümün kendine özgü görevleri ve zorlukları vardır. Save dosyalarını kullanarak, oyunu tamamlamış olduğun bölümlerden başlayabilir ve kaldığın yerden devam edebilirsin.
GTA Save Dosyalarını Kullanma
GTA: SA Save Dosyalarını Nereden Bulabilirsin
Bölüm bölüm GTA: SA save dosyalarını çevrimiçi oyun forumları ve web sitelerinden bulabilirsin. Bu dosyalar genellikle sıkıştırılmış bir arşiv biçiminde sunulur. İndirdikten sonra, arşivi oyunun yüklü olduğu dizine açman gerekecektir.
GTA save dosyalarını kullanarak, GTA: San Andreas'taki ilerlemeni kolayca takip edebilir ve kaldığın yerden devam edebilirsin. Bu dosyalar, oyunu tekrar tekrar oynamak isteyen veya belirli bölümleri atlamak isteyen oyuncular için oldukça faydalıdır.
|
•İntikam gecikir, ama asla yaşlanmaz -IV. Murad Han •16 GB RAM - Intel Core i5 4690 3.50 GHz - Galax GeForce GTX 970 OC 256 bit 4GB GDDR5 - 1 TB HDD 120 GB Kingston SSD •iPhone 6S Gold 16GB BenQ XL2411Z 144HZ 1MS Monitör, Razer Mamba TE Chroma 16000DPI Mouse , Logitech G413 Klavye, Logitech G633Kulaklık, Razer Goliathus Speed Edition Large Size Mousepad
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
•İntikam gecikir, ama asla yaşlanmaz -IV. Murad Han •16 GB RAM - Intel Core i5 4690 3.50 GHz - Galax GeForce GTX 970 OC 256 bit 4GB GDDR5 - 1 TB HDD 120 GB Kingston SSD •iPhone 6S Gold 16GB BenQ XL2411Z 144HZ 1MS Monitör, Razer Mamba TE Chroma 16000DPI Mouse , Logitech G413 Klavye, Logitech G633Kulaklık, Razer Goliathus Speed Edition Large Size Mousepad
|
|
Google'da ikinci el ram ararken, DH linkini bulup 2004 senesinde üye oluyorum, hala buralardayız :)
|
|
Google'da ikinci el ram ararken, DH linkini bulup 2004 senesinde üye oluyorum, hala buralardayız :)
|
arkadaslar kac yıl olmus bilmem ama ben hala gta sa oynuyom durum vahim |