Şimdi Ara

GTA San Andreas SAMP Rpg

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günaydın. Uzun zamandır tekrar Türk serveri olan bir yer açmak istiyoruz. Alt yapımız var. Etrafta neredeyse hiç Role Play(türk) Server göremiyoruz. Üstelik her zaman yenilik getirdiğimiz oyunlarımızda şuan kendimize yer bulabilir miyiz? Fikirleriniz bizim için önemli. Role Play oynamak isteyenler var mı? Diğerlerine benzemeyen radikal bir serverdan bahsediyorum. Şuan spoiler veremiyorum fakat düşünceleriniz nedir? Tekrar başlamayı düşünür müydünüz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alivitas -- 22 Nisan 2014; 8:53:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Türk Role Play serveri yok mu? Emin misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -reuel

Türk Role Play serveri yok mu? Emin misin?

Kaç tane var sayabilir misin?

• Ben MTA oynuyorum aslında en güzeli o bir sürü Türk serveri var ayrıca keşke insanlar yerine sadece zombileri öldürme olsaydı daha güzel olurdu şiödi insanlar oyunun adı dayz ama biz sadece insanları öldürüyo eğer gelirseniz Anadolu dayzde beklerim adım |SUNGURLAR|DOKTOR

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgiye ihtiyacım var

Ben MTA oynuyorum aslında en güzeli o bir sürü Türk serveri var ayrıca keşke insanlar yerine sadece zombileri öldürme olsaydı daha güzel olurdu şiödi insanlar oyunun adı dayz ama biz sadece insanları öldürüyo eğer gelirseniz Anadolu dayzde beklerim adım |SUNGURLAR|DOKTOR

Bildiğim kadarıyla insanda öldürebiliyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: alivitas

quote:

Orijinalden alıntı: bilgiye ihtiyacım var

Ben MTA oynuyorum aslında en güzeli o bir sürü Türk serveri var ayrıca keşke insanlar yerine sadece zombileri öldürme olsaydı daha güzel olurdu şiödi insanlar oyunun adı dayz ama biz sadece insanları öldürüyo eğer gelirseniz Anadolu dayzde beklerim adım |SUNGURLAR|DOKTOR

Bildiğim kadarıyla insanda öldürebiliyorsun?

Tabletteyim ondan doğru yazmıyorum evet zombi ve insanları aslında birisini kaçarken vurmak çok tatlı adam kaçıyor arkasından m4 cz ile tarıyorsun hiç oynamadınız mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta San Andreas Sorun
    11 yıl önce açıldı
    gta vice city türk modu
    8 yıl önce açıldı
    GTA Vice City BETA
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.