Şimdi Ara

Gta:San Andreas Remake Yapılsa...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • San Andreas baştan aşağı yenilenerek , senaryo , görevler , atmosfer korunarak , ek özellikler eklenerek , daha fazla detaylı şekilde , gta V'ten biraz daha iyi grafiklerle yapılsa ne güzel olurdu değil mi ?

• Geçti gitti artık. Her GTA oyunu güzeldi fakat hepsinin devri ayrı. Yeni şeyler lazım. Şahsen San Andreas remake vb. yerine yepyeni bir hikaye ve oynanış ile yeni bir Vice City (ya da LS ve LC dışında başka bir şehir) görmeyi tercih ederim.

Kaldı ki en sevdiğim GTA oyunu IV oldu onu bile istemem remake olarak. Yenilikten yanayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 16 Nisan 2014; 18:11:50 >
  • Gta 5i oynadık bitirdik de bana o San Andreas havasını vermiyor abi.Tamam yenilikleriyle , herşeyiyle güzel , bambaşka bir oyun ve harika bir deneyim sunuyor ama ortada bir San Andreas gerçeği var.Şimdiye kadar hiçbir oyun onun yerini tutmadı.Dün tekrar pcye san andreas kurdum.Yeni grafik modları da çıkmış.Tadından yenmiyor.Şu an modderlar rage motoruyla bir san andreas yapıyorlar fakat hala beta 3'te .Tamamlanır mı bilinmez.Herşeyiyle bir san andreas olacağını da sanmıyorum.Rockstar ilerde umarım bir remake yapar.
  • Bir tek bana mı abartı geliyor San Andreas? Ciddi söylüyorum GTA'ların hepsini zevkle oynarım, (2 boyutlular hariç, GTA 2 oynadım sevmedim ) tüm oyunları oyun dünyası için dönüm noktaları sayılabilir. Fakat oynadıklarımın içinde IV kadar kendini oynatan çıkmadı, buna V de dahil. San Andreas'ı ilk oynadığımda hayran kalmıştım ancak IV bende daha büyük bir etki yarattı çoğu kişinin aksine. IV'teki gelişmiş fizikler, muhteşem bir şehir atmosferi, çete yapısından uzaklaşılması (artık bayatlamıştı), günümüzde geçmesi ve onlarca, yüzlerce yenilik bunda etkili oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Bir tek bana mı abartı geliyor San Andreas? Ciddi söylüyorum GTA'ların hepsini zevkle oynarım, (2 boyutlular hariç, GTA 2 oynadım sevmedim ) tüm oyunları oyun dünyası için dönüm noktaları sayılabilir. Fakat oynadıklarımın içinde IV kadar kendini oynatan çıkmadı, buna V de dahil. San Andreas'ı ilk oynadığımda hayran kalmıştım ancak IV bende daha büyük bir etki yarattı çoğu kişinin aksine. IV'teki gelişmiş fizikler, muhteşem bir şehir atmosferi, çete yapısından uzaklaşılması (artık bayatlamıştı), günümüzde geçmesi ve onlarca, yüzlerce yenilik bunda etkili oldu.

Gta 4 de candır ama yeniliklerin yanında birçok kısıtlama da vardı.Uçak kullanamamak , kendini geliştirememek , daha küçük bir şehir , kırsalın olmaması vs. Bu olmayan öğeler san andreas'ın daha çok yaşamasına ve oynanmasına sebep oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Gta 5i oynadık bitirdik de bana o San Andreas havasını vermiyor abi.Tamam yenilikleriyle , herşeyiyle güzel , bambaşka bir oyun ve harika bir deneyim sunuyor ama ortada bir San Andreas gerçeği var.Şimdiye kadar hiçbir oyun onun yerini tutmadı.Dün tekrar pcye san andreas kurdum.Yeni grafik modları da çıkmış.Tadından yenmiyor.Şu an modderlar rage motoruyla bir san andreas yapıyorlar fakat hala beta 3'te .Tamamlanır mı bilinmez.Herşeyiyle bir san andreas olacağını da sanmıyorum.Rockstar ilerde umarım bir remake yapar.

Rockstar eğlenceli oyunlar yerine gerçekçi oyun yapmaya başladığından beri durum böyle. Mesela 4. oyun afedersiniz ama bok gibiydi. Tamam gerçekçi vs hoş ama GTA havası ile alakası yok. Nitekim oynamadım ama GTA 5 'te öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehErozbey

quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Gta 5i oynadık bitirdik de bana o San Andreas havasını vermiyor abi.Tamam yenilikleriyle , herşeyiyle güzel , bambaşka bir oyun ve harika bir deneyim sunuyor ama ortada bir San Andreas gerçeği var.Şimdiye kadar hiçbir oyun onun yerini tutmadı.Dün tekrar pcye san andreas kurdum.Yeni grafik modları da çıkmış.Tadından yenmiyor.Şu an modderlar rage motoruyla bir san andreas yapıyorlar fakat hala beta 3'te .Tamamlanır mı bilinmez.Herşeyiyle bir san andreas olacağını da sanmıyorum.Rockstar ilerde umarım bir remake yapar.

Rockstar eğlenceli oyunlar yerine gerçekçi oyun yapmaya başladığından beri durum böyle. Mesela 4. oyun afedersiniz ama bok gibiydi. Tamam gerçekçi vs hoş ama GTA havası ile alakası yok. Nitekim oynamadım ama GTA 5 'te öyle.

Gta 5 , 4e oranla daha iyi.4e göre çok daha özgür bir oyun.Karakter geliştirme özellikleri kısmen geri gelmiş.Uçak kullanılabiliyor.Çevre daha geniş ve etkileşim daha fazla.Gta 6 eğer Vice City'de geçerse ki ben öyle tahmin ediyorum yine çok bir özgürlüğümüz , eğlencemiz olmayacaktır.En fazla deniz ve deniz araçlarıyla daha fazla haşır neşir oluruz , gece klupleri ön planda olur , kızlar bol olduğu için kız arkadaş olayları gelişebilir.5ten çok da öteye geçemeyecektir.Hatta kırsal alanlar olmadığı için harita daha küçük olabilir.Daha küçük fakat daha dolu bir harita , biraz daha gerçekçi dünya derken eğlence ikinci planda kalabilir.Ben asıl bu liberty city , los santos ve vice city üçlüsünden kurtulduktan sonra rockstar ne yapacak onu merak ediyorum.Dediğim gibi gta 6 ile vice city'i illa araya sıkıştıracaktır.Asıl bombası gta7 olmalı.Bambaşka bir dünya , bambaşka bir konsept oluşturmalılar.Hem gerçekçiliği , hem özgürlüğü , hem eğlenceyi bir araya getirmeliler.En azından çoğu oyuncunun beklentisi o yönde.Artık o zamana kadar play station 5e mi çıkar , benim yerime benim oğlum mu oynar bilemem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta San Andreas Sorun
    11 yıl önce açıldı
    gta vice city türk modu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul'u yapsınlar da o zaman göreyim
  • R nin her oyunu guzel ama ben Gta 4 oynuyorum su siralar hatta bugun bitti .
    Gta 4 teki o detaylar sokaklar felan ciddi derece gercekci . Gta 5 te guzeldir sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahsi dusuncem gta yi olusturan r* kadrolari ve yoneticileri insanlarin istegine guzel yanit veriyor
    2000 sonrasi 90lar dunyasina ait 3 oyun ( gerci gta 4 te 2000 baslari diyebiliriz)
    Gta v ile gunumuze hayli yakin bir oyun
    Acaba simdi ne yapacaklar gta 6 da
    Ay gorevi vb veyahut afganistan irak vb. Gecirmis bir askerin geri gelis hikayesinde yasadigi abd vs olabilir

Biz amerikan genel kulturune pek sahip degiliz ama fazlasiyla yansitiyor oyun bunu zaten asil pazara sattigi oyunu tum pazarlara da iyi kotu satar basardiklari bu.

Remake olayina gelince benzer bir gta tekrar gelir muhtemelen ama isi fazla ticarete doktuler biraz daha fazla oyun cikartmalari cok zor olmasa gerek

Bkz assassins creed serisi catir catir oyun basiyor ubisoft

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam neden kırsal olmayacakmış florida da gül gibi kırsallar var böyle bi harita olabilir paintten 1dk da çiziverdim hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lelouch Vi Britannia

hocam neden kırsal olmayacakmış florida da gül gibi kırsallar var böyle bi harita olabilir paintten 1dk da çiziverdim hemen

Var da bir los angeles kırsalı değil sonuçta.O kadar geniş değil.

• iyi de kırsal olarak california nın tamamını mı yapıyo sanki rockstar vice dada ekler tüm florida kırsallarını küçük bi alana sığdırır örnek olarak ben kırsalda bi kennedy space center benzerini görmeyi isterim çok sayıda bataklık tarzı yerler falan olur güzel olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lelouch Vi Britannia

iyi de kırsal olarak california nın tamamını mı yapıyo sanki rockstar vice dada ekler tüm florida kırsallarını küçük bi alana sığdırır örnek olarak ben kırsalda bi kennedy space center benzerini görmeyi isterim çok sayıda bataklık tarzı yerler falan olur güzel olur bence

Eh hadi bakalım inşallah.Ne kadar çok farklı bölge olursa o kadar iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.