Şimdi Ara

GTA SAN ANDREAS PC YE CIKTI!!!!!!!! (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
2
Favori
10.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu forum milleti çok kek. herşeye inanıyor.

oyunun normal çıkışından 3 ay önce internete düşmesi İM-KAN-SIZ.

inanmayın kardeşim herif sallamış işte.

Orjinalden alıntı: Lloyd Banks

quote:

Orjinalden alıntı: Daywalkerr

o kadar adama laf attınız yazdınız çizdiniz ya. forumu baştan sona okudum. daha ne kanıtı olsun amazonda satılıyor işte

katılıyorum.kimbilir belkide adamın hesabını silmişlerdir.birisi daha sey demiş;

silent hill 3 cıktıgında ben 4 ü oynuyorum diye,ona da inanıyorum.niye yalan söylesinler ki.

tamam bi tane hain(@zr@il) cıktı,ama herkes niye yalan söylesin ki

bunları sölüyen herkes hain senin dediğin amazondaki satılan gta sa pre-order.oyun çıkınca sana gönderiyolar direk.biraz bak oraya.zaten orda olsaydı hain azrail kanıt olarak onu gösterirdi.ama pre order olduğunu bildiği için sölemedi kesin.

• quote:

Orjinalden alıntı: Buq-[RA]

ooo yenimi uyamdınız yaw. ben o oyunu internetten yükLüyorum biLe

link isterim bana ne link isterim yaaaa

• çıksada oynasak valla
  • yaw şu oyunu türkiyede çıkmadan şöle topicler açıp insanı boşuna sevindirmeyin. Biri bi topic açar ps2ye çıktı der biri bi topic açar almanyada çıktı der yeter yaw. Boşuna heycanlandırıyosunuz bizi
  • AYNEN ÖYLE; NE YAZILSA HEMEN İNANIYORLAR ÖZELLİKLE DE BU OYUN FORUMUNDAKİLER
    quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

bu yazılanlara inananlara sadece gülüyorum, bi araştırın ne zaman çıkıyo ne ediyo, yok her yazılana hemen inanıyosunuz...

• bi 512 davasi bide bu baba oyunların davasi bizim kafayı yedirtecek
  • Sazan bol iken daha çok kafayı yersiniz... Yüz kere söyledik, 1 tane kanıt gösteremedikten sonra inanmayın bi şeye...

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • Valla ne kadar doğru ne kadar yanlış ama emule kullananlar için ed2k bağlantı no'su: ed2k://|file|GTA.san.andreas.pc.game...dvd.rip...no.fake.iso|3916718080|CC08E722178456123258C5B7E979377E|/

Bir tane daha var: ed2k://|file|PC.-.Grand.Theft.Auto.-.San.Andreas.(GTA.-SA).[NoCD].rar|2501255850|003EAA9B435A1AF5437B33E64F65443F|/
  • emule den indirmeye başlayanlara:

zamanınıza, harcadığınız bağlantınıza yazık. içinden başka birşey çıkacak,üzüleceksiniz.PC Yazanların HEPSİ FAKE!. eğer doğru olsa torrent olurdu. 1 tane bile torrent yok gta sa pc için. eğer torrent varsa çekin ama emule de gördüğünüz herşeye inanmayın. şu an ben bi zip dosyasını "gta san andreas pc" diye rename yapsam herkes indirir bu olay da böyle...
    Corsair Carbide 270R Mid Tower Case | AMD Ryzen 7 3700x | Asus TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) | GSkill RipjawsV 3700 Mhz DDR4 2x8gb | MSI Nvidia GeForce GTX 1070 Armor 8GB OC | Cougar CMX-700 PSU | Samsung 870 Evo | Dell Alienware AW958 Elite RGB | Logitech G410 Atlas Spectrum | HP 6020st | 240GB Corsair Neutron GTX SSD | Asus MX279H | Xiaomi Mi 9T Pro | Huawei Watch GT2 | Samsung Gear S3 | Motorola Moto 360 Black Steel | Playstation 3 | Playstation 4 Pro | Logitech Z5500 | SONY KD-55XE9305
  • quote:

Orjinalden alıntı: freeman90

quote:

Orjinalden alıntı: Lloyd Banks

quote:

Orjinalden alıntı: Daywalkerr

o kadar adama laf attınız yazdınız çizdiniz ya. forumu baştan sona okudum. daha ne kanıtı olsun amazonda satılıyor işte

katılıyorum.kimbilir belkide adamın hesabını silmişlerdir.birisi daha sey demiş;

silent hill 3 cıktıgında ben 4 ü oynuyorum diye,ona da inanıyorum.niye yalan söylesinler ki.

tamam bi tane hain(@zr@il) cıktı,ama herkes niye yalan söylesin ki

bunları sölüyen herkes hain senin dediğin amazondaki satılan gta sa pre-order.oyun çıkınca sana gönderiyolar direk.biraz bak oraya.zaten orda olsaydı hain azrail kanıt olarak onu gösterirdi.ama pre order olduğunu bildiği için sölemedi kesin.

• türkiyeye hemen gelmez sanırım
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.