Bildirim
gta san andreas menuye gelmeden oyundan atıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: -İndependence-
arkadaşlar oyunu açtığımda menuye gelmeden oyundan atıyor oyunu setupla kurmadım dosyalarını aldık başka pc de çalışıyor ama diğerinde çalışmıyor.
intel pentinium 2,80 ghz 512 mb ram 64 mb ekran kartı.
Kardeşim oyuna sağ tıkla, özelliklerdendi sanırım, uyumluluk modunu Windows XP SP 2'ye getiriyorsun çözülüyor diye biliyorum. -
Bugün aynısı bir arkadaşın başına geldi. Tam menüye girecekken çalışmayı durdurdu diyordu. Uyumluluğu XP SP3 yaptık düzelmedi. (Ama yine de deneyin SP2, SP3 falan) Silip yeniden kurduk oyunu düzeldi. -
quote:
Orijinalden alıntı: bkaakco
Bugün aynısı bir arkadaşın başına geldi. Tam menüye girecekken çalışmayı durdurdu diyordu. Uyumluluğu XP SP3 yaptık düzelmedi. (Ama yine de deneyin SP2, SP3 falan) Silip yeniden kurduk oyunu düzeldi.
ama hata vermiyor direk atıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Bugün aynısı bir arkadaşın başına geldi. Tam menüye girecekken çalışmayı durdurdu diyordu. Uyumluluğu XP SP3 yaptık düzelmedi. (Ama yine de deneyin SP2, SP3 falan) Silip yeniden kurduk oyunu düzeldi.
Benimde başıma gelmişti audio dosyalarıyla karıştırınca menüye gelmeden oyundan atıyordu. Yeniden yükleyip düzeldi. Sen san andreas oynuyonmu ? Hangi platformda ?
O kart ile sadece mario oynarsın.64mb ekran kartları bildiğim kadarıyla artık satılmıyor.Yeni kart al.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shepherd. -- 11 Eylül 2013; 14:03:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sHepHeRd'
O kart ile sadece mario oynarsın.64mb ekran kartları bildiğim kadarıyla artık satılmıyor.Yeni kart al.
Pc benim değil kuzenimin hem cozdumu bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: aliann34
quote:
Benimde başıma gelmişti audio dosyalarıyla karıştırınca menüye gelmeden oyundan atıyordu. Yeniden yükleyip düzeldi. Sen san andreas oynuyonmu ? Hangi platformda ?
Arada yüklüyorum PC'ye. Devamlı oynamıyorum.
birkaç seçenek var yapmak için:
-data klasörünü orjinali ile değiştir
-crack değiştir
-uyumluluk ayarlarını yap
-belgelerimdeki gta san andreas user files'i sil
bunları sırasıyla dene bakalım olacakmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil ibrahim 7 -- 8 Ocak 2014; 21:17:13 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X