Şimdi Ara

GTA PS2 Takılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, GTA SAN ANDEREAS'ı aldım önce PC versiyonunu aldım 512 mb ram ve 128 mb ekran kartı olmasına rağmen ağır çalıştı, daha sonrada PS' için olanı aldım.Oyun açılırken Credits ekranından sonra yükleme ekranı çıkıyor. ükleme çubuğu dolduktan sonra siyyah ekranda takılıyor. Yapmam gereken oyunu değiştirmem mi yoksa PS''nin kapağını açınca falan oluyor diyorlar, böyle birşey mi?

PSN: mpervane76
  • kapagını ? kardeş sen tahminen kopya aldın ve oyun açılışları chiple alakalı eger adi ise heme açılmaz açısada yavaş olur 2.cd sorun olabilir başka cd ile bi kez daha dene ps de kapak açmao layına gwelinceilk kze duydum ve güldüm
  • Evet kopya ve çipte iyi olandan takıldı. Ama GOD OF WAR' da da takılıyor. oyunu oynuyorum, ilk bölümde balığı geçtikten sonra gelen yükleme ekranında takılıyorum. budamı çiptendir yoksa oyundan mıdır? Ayrıca PRO EVOLUTION SOCCER'da traning bölümü açmıyor. GTA harici bütün oyunlara girdiğim için ben problem CD' de dedim olay çiptemidir yani?????

PSN: mpervane76
  • Bazı oyunlarda çip cd uyuşmazlığı olur.Sen cd yi değiştir bir de öyle dene büyük ihtimal cd dendir.
  • god of war un ilk piyasa serisi sorunluydu onu biliyorum bu arada takılmaları hemen chipe baglama ama sana şunu diebilirimki grand turismo4 ü çalıştıran chip ii chiptir ama cd sorunu da olabilirler bunu anlamak için chip hemen degiştiremessin yaa bu yüsden aynı oyunu farklı cdlerle dene mümkünse aynı yerden alma
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.