Şimdi Ara

GTA Online Rehberi ve Soru Cevap Konusu [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
800
Cevap
58
Favori
116.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    Yarim saat icinde ikisininde dayaniklilik testini yapip yazacagim hocam :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    Test yaptım dostum...

    Kuruma 1 rokette patladı.

    Insurgent 7 roket + 4 stickies bomb ile patladı

    :)

    arada büyük fark var.

    ama kuruma daha hızlı diğerinden...
  • s7e7v7e7n7 kullanıcısına yanıt
    Camdan mermi geçirme durumu da çok önemli bir unsur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de Kuruma Armored var da o kadar kolay mı patlıyormuş yav hız bakımından avantajlı o zaman :D
  • kuruma armored camdan mermi geçirmiyor.. Çok zor geçiriyor.
    ama insurgent te tek mermide bile ölürsün.. araba 7 roketta patlasa nolcak..
  • çinli bi adam bana hack dosyalarını gönderdi.

    yahu bu şekilde hack nasıl yapmışlar inanılır gibi değil.

    oyundaki her şey ile oynayabiliyorsunuz.

    tabi bir keyfi kalmıyor o ayrı...

    kendime yeterince para aldıktan sonra sildim zaten hack olayını...

    rockstar / gta firmasının acilen şu hack işine bir çözüm bulması gerekiyor...

    oyun içinde hack yapan adam var ise oynamak mümkün olmuyor...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s7e7v7e7n7 -- 20 Nisan 2016; 14:49:25 >
  • GTA online da Dün e kadar normal oynarken bu sabah online bir kaç saat giremedim sonrasında girdiğimde en son satın aldığım ve modifiye ettiğim aracının garajda olmadığını fark ettim para da sıkıntı yok diğer araçlarda level de felan da sıkıntı yok sadece son araç ortada yok. Most murutual i da aradım orda da yok.

    Sizce ne olmuş olabilir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sorum olucak social club hesabımızı neden doğruluyoruz
    Doğrulamassak bir sorun olur mu
    Social club da ya da oyunumda

    Merhaba,Gta online deki karekterimizin
    Özellikleri (dayanıklık,uçma,sürüş gb) artınca ya da yükselince online seviyemizde yükseliyo mu

    Online karekterimi oluşturdum ama tipini ve özelliklerini (sürüş,dayanıklık,uçma gb) beğenmedim yeni bir karekter oluştur madan bu oluşturduğum karekterdedeğişiklik yapabilir miyim ve bu değişikliksınırlı mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta online de kaç karektere sahip olabiliyoruz bu konu ile bilgisi olan varsa tüm detayları ile paylaşabilir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E>

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yararli bilgiler için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 buçuk ay önce başladım ps4'te, rank 120 oldum, Kill/Death oranım 2.0 (kolaylıkla arttırıyorum), bir çok araç ve pegasus araçlarım mevcut, para sıkıntım yok.

    İyi bir karakter yönetimi için şuanda aklıma gelenleri yazayım;

    1) Araç Modifiyesi konusu: Level atlamayı beklemeden düşük levelda araçların modifiyelerini açmak için yarış kazanmanız gerekiyor, bunun için; options/jobs/play job/rockstar created/races/criminal records haritasını açın, 1 lap yapın, custom vehicles kapatın, slipstream kapatın, catch up kapatın, matchmaking'i ve auto invite'ı açın, 1 kişi bağlandığı anda yarışa başlayın, T20'yi alın, 3-2-1 derken hiç gaza basmayın, GO yazısı çıktığı ANDA gazlayın ki hızlı start yapmış olun, tek lap zaten kesin kazanırsınız, en azından 10 yarıştan 7'sini kazanırsınız kesin, daha önce oynamadıysanız kimsenin yarışa katılmasını beklemeden kendi başınıza da oynayabilirsiniz tecrübe edinmek için. Bu şekilde yarış kazanarak düşük level'larda aracınıza daha yüksek yüzdelerde modifiye yapmış olursunuz. (her modifiyenin belli bir yarış kazanma sayısı var, siz fazla kaybetmeden 25-35 kere kazanın)

    2) Araç tercihi: Oyunda Elegy RH8 araç için ücret alınmıyor (gerçek hayattaki Nissan GTR), telefonunuzdan Legendary Motorsports'ta bulabilirsiniz. bunu alabilirsiniz, gayet güzel bir araçtır, dört çeker olduğu için dağ tepe tırmanışı da iyidir. Ardından Armorlu Kuruma almanızı tavsiye edeceğim, tabi bunun için ilk Heist görevinin setup'ını yapmanız gerekiyor, (ayrıca Heist yapabilmek için 10 garajı olan lüks evlerden almanız da gerekiyor tabi, birazdan onu da anlatayım.) Armorlu Kuruma bombaya ve füzeye dayanıklı değildir ancak kurşunu çok ama çok zor geçirir. Para ve RP kazanmak için yapacağınız görevlerde ilaç gibi gelir, aracın içinden herkese sıkıp öldürebilir, görevleri başarıyla bitirebilirsiniz. Başka araçlara boşuna para vermeyin ilk etapta, sonra oynadıkça paranız oldukça ne almanız gerekiyorsa onu alırsınız zaten.

    3) Ev/Garaj meselesi: Hiç garaj almadım, hiç 6 araçlık otoparkı olan ev de almadım, para birikince direk 10 garajlı ev aldım Richard Majestic apartmanın ismi. 200küsür bin dolardı fiyatı. Heist görevlerini yapabilmeniz için 10 garajlı ev almanız gerekiyor, diğerlerine para harcamayın, direk bir adet 10 araçlık garajı olan evlerden birini alın, Richard Majestic iyiydi ilk etapta, şehrin ortasında, los santos customs modifiye dükkanına ve silahçıya yakın vs.

    4) Karakterin özelliklerini yükseltme:
    a) Stamina: Oyunda sağa sola veya arabalara vs X'e bas çek yaparak koşunca kolaylıkla yükseliyor veya bisiklete binerek de yükseltebilirsiniz,
    b) Shooting: Silahla ateş ettikçe kolaylıkla yükseliyor.
    c) Strength: Yükselmesi zor ve karakter için önemli bir özelliktir. Death Metal gibi basit ve sahile yakın bir görevi açıp, sahile gidip sahildeki vatandaşları yumruklamanız gerekiyor uzunca bir süre, gündüz vakti ve yağmursuz havada daha çok insan olacağı için daha kolay yükselir. Sıkılmadan herkesi yumrukla yere serin hızlı hızlı, ardından görevi bitirin (haritada işaretli yere gidip adamları öldürüp paketi yerden alıp teslim etmek) Options/jobs/play job/rockstar created/missions/Death Metal görevi.
    d) Stealth: Yükselmesi işi bilmeyince zordur, bilince aşırı kolay ve kısa sürede yükselir. L3'e basınca karakter sessizce yürüme moduna girer (stealth mod), bu şekildeyken yürüyerek stealth istatistiğini arttırabilirsiniz, L3'e bastıktan sonra sol analoğu sağa veya sola ittirilmiş şekilde kalmak üzere bırakınız, analoğu sağa veya sola çekili tutacak şekilde lastikle bağlayabilirsiniz, veya sol analoğu sola çekip iki analog arasına su şişesi koyabilirsiniz, ben o şekilde yapmıştım. (yalnız başınıza bir serverdaysanız aktif modda da yapabilirsiniz, kalabalık bir serverdaysanız öldürülmemek için pasif moda almayı unutmayın.)
    e) Flying: Uçaklarla uçuş yaparak arttırabilirsiniz, pistlerdeki sarı noktalara noktaların yanıp söndüğü istikamette sürekli ve ard arda iniş kalkış yaparak arttırabilirsiniz veya en güzel ve para da kazandıran yöntem olan Los Santos Flight School'daki (uçuş okulu) görevleri yaparak arttırabilirsiniz. Ben tüm görevleri bitirdim, birinde bronz aldım, diğer hepsinde altın aldım, epey iyi para getirmişti, bununla bahsettiğim 10 araçlık garajlı evi alabilirsiniz.
    f) Driving: Araba kullanarak kolaylıkla artmakta.
    g) Lung Capacity: Ciğer kapasitesidir. Suyun dibinde uzun süre kalmayı sağlar. İlk etapta çok önemli olmayabilir, ama işinize yaradığı zaman da tam yarıyor. R1 tuşu ile suya dalıp, canınız bitmeye yakın bar kırmızı olunca sudan çıkın, sürekli bunu tekrarlayın, biraz sabır ister ama zor değildir. Barın kırmızı olmasını bekleyin, kırmızı olmadan çıkmayın, geç kalırsanız da canınız gider, o zaman işe yaramayabilir belki, bar kırmızı olup canınız gitmeden önce çıkın yüzeye.

    h) Görünmeyen Max Health istatistiği: Bu istatistik karakterin canıyla ilgili en önemli istatistiktir. Her 20 levelda %20 artar. Level 20 olduğunuzda sol altta haritanın üzerinde Max Health %20 oldu yazar, Rank 40 olunca Max Health'te 40 olur. (bazen geç olabiliyor mesela bende rank 86'da Max Health 80 uyarısı çıkmıştı, rank 112'de de 100 olmuştu)


    5) Başkaları tarafından öldürülmeme ve Kill/Death oranını yüksek tutma: Öldürme/ölme oranıdır. Bu oranın oyunla, oynanabilirlikle, karakterin becerisini etkileme vs. gibi herhangi bir etkisi yoktur, lakin sonradan artması zor olduğu için başlar başlamaz önem göstermenizi tavsiye ederim. Bizim gibi gerçek GTA Online oyuncularını 10 kere öldürmüş, 10 kere de ölmüş birinin KD oranı 1'dir, hiç ölmeden 10 kişi öldürürse KD oranı 2'ye yükselir. Ancak 1000 kere öldürmüş, 1000 kere ölmüş biri KD'sini 1'den 2'ye yükseltmek için hiç ölmeden 1000 kişi öldürmelidir ki bu da imkansızdır.
    Düşük Rank'te olan kişilere sıklıkla ızdırap olunabilir KD'sini arttırmak isteyenler tarafından, bu nedenle Solo Session, İnvite Session veya Friend Only Session açarak yalnız başınıza oynayabilirsiniz, veya herkese açık Public Session'da oynuyorsanız Pasif Moda alabilirsiniz, oyunu kısa bir süreliğine de olsa oynamayacaksanız online'dan çıkabilir, oyunu kapatabilir veya pasif moda alabilirsiniz. Dişinizin geçmeyeceği kişilere saldırmayın, sizden daha iyi silahlara, daha iyi çelik yeleğe, daha yüksek cana sahip olabilirler.
    Ben 600 kişi öldürüp 400 kere öldüğüm zamanlarda KD oranına bakmıştım, 1-2 haftada iyice yükseltmesi zor olmadı benim için. Ama binli rakamlara çıktıktan sonra dediğim gibi zorlanabilirsiniz.

    6) Para kazanma yöntemleri:
    - Armorlu kuruma aracınızı alıp Mission'lara dalabilirsiniz, tek başınıza başlayabilirsiniz, yapması zor olmuyor çoğunu, başkalarıyla görev yaparsanız daha fazla para alırsınız, görev ne kadar uzun sürede biterse o kadar çok para alınıyor ama tabi bunun bir sınırı var sanırım 15 dakika gibi. Options/jobs/play job/rockstar created/missions/A Titan of A Job göreviyle başlayabilirsiniz direk.
    - Los Santos Flight School'daki tüm uçuş görevlerini Altın alarak bitirmeye çalışın çok güzel para ve RP verir.
    - Gerçek zaman ile 48 dakikada bir Los Santos Customs'a giderek araba satabilirsiniz, Lampadati Felon GT ve Ubermatch Sentinel benzeri coupe/cabrio araçlar 9500$ civarı verir, veya jipler de iyi para ediyor, Gallivanter Baller gibi. (araç isimlerini Google'layarak görüntülerine bakabilirsiniz). Bazen modifiyeli araçlar da çıkabiliyor karşınıza, Los Santos Customs'ın önünde veya haritanın yukarısındaki diğer modifiyeci Beekers Garage'ın önünde, onlar da 15000-25000$ arası para verir.
    - Heist görevlerini yapabilirsiniz, başkalarının heist görevlerine katılabilirsiniz telefondan quick job'a girerek. Belirli bir süre oynayıp insanlarla haşır neşir oldukça Heist görevlerinin sonuncusu olan Pacific Standard Heist finali ile ilgili farklı bilgilere sahip olursunuz güzel para getiren :)

    Bunların haricinde düzgün ve çok oyuncusu olan Türk crewlere katılın, çoğunlukla aynı crewden olanlara ızdırap olunmaz, ayrıca arkadaşlık kurup PS'ten parti kurarak kulaklıkla sesli olarak konuşup birlikte görev veya etkinlik yapabilirsiniz.

    7) LTS - Last Team Standing oyun modundaki En Güzel Haritalar:
    - İki takımın karşılıklı kapıştığı bu oyun modunda oyuncular tarafından yaratılan haritalardan bazıları epey keyifli oluyor. Bunlara değinmek istiyorum, haritalardan, bu haritalarda nasıl oynayabileceğinizden bahsedeyim;
    - LTS haritalarını, bu bölümü kuran olursa oyuna katılıp oyunun sonunda L1'e basıp Bookmark Job yapıp, daha sonra kendi kendinize de bu haritayı kurabilirsiniz, Options/Jobs/Bookmarked Job kısmından daha önce bookmark ettiğiniz bu haritayı açabilirsiniz.
    - Oyunu açan vs. bulamadıysanız, katılamadıysanız veya bookmark yapamadıysanız PC'den social club'a giriş yapıp, haritayı bulup, aşağıda sarı olarak yazılı Add To Game butonuna basarsanız oyunda bookmarked jobs kısmında yer alır (orada gözükmüyorsa oyunu bir kere kapatıp açmanız veya story moda girip çıkmanız gerekebilir)

    Rockets vs Insurgents: Yukarıda konteyner üstünde bulunan oyuncularda roket vardır, aşağıdaki oyuncularda Insurgent araç, aşağıdakiler rampadan zıplayıp yukarıdakileri öldürmeye, yukarıdakiler de roketle insurgent patlatmaya çalışır.
    https://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/ps4/jobs/job/yJFWtyuL30CtoLZOZexhlA

    Kuruma vs Minigun: Benzerinin kuruma ve minigun'lısı
    https://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/ps4/jobs/job/5wZkBmpPmEyTWbvp-hOHhg

    Stunters vs Rocketers:
    https://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/ps4/jobs/job/B5eKTNHWP0inwX3fyH12tw

    Runners vs Zentornos:
    https://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/ps4/jobs/job/xXJN6DMj-ke8tWk_H8LKJA

    Snipers vs Stunters:
    https://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/ps4/jobs/job/lo3-5jkuy0yTNaLjzZLG_w

    Everything vs Everything:
    https://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/ps4/jobs/job/odzJ8c9sqUmZSCvR1dhr7g

    Yukarıda bahsettiğim gibi social club'a giriş yapıp bu haritaları add to game diyerek bookmarked jobs bölümüne atabilir, istediğiniz zaman görevi kurabilirsiniz.


    İlk mesaja alıntılanması iyi olur kanaatindeyim, konunun sahibi bakıp uygun görürse alıntılayabilir. Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 6 Aralık 2016; 11:29:0 >




  • Arkadaşlar Videosunu izledim başkan koruması falan oluyorlar nasıl yapıyorlar onu? bilen varsa anlatabilir mi gta 5 hesabımda 30 bin dolar param var para nasıl kazanabilirim kolay yoldan? bazı kişiler araba spawnlaya biliyor onları nasıl yapıyoruz eğer bunlar mod ise mod nasıl yapılır? korkuyorum bozulur dosyalar diye oyunum orijinal
  • Şu pasific heistte final gorevinde paralari aldiktan sonra motorsikletlerin orda ölüp tekrardan heiste orda devam etmek icin nasil bir yol izlememiz gerekiyor yardimci olur musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhana gta online yeni başladım rank 8 fakat quik job ve market soyma dışında birşey yapamıyorum lamar görevleri falan gelmiyo anlayamadım gitti kaçgündür
  • z21 kullanıcısına yanıt
    Telefondan custom mission secip aratabilirsin veya starta bas olarak dan quik job a gir.Ordan da secebilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spawnlar hiledir. bulaşma hesabın güme gitmesin

    heist yapıcaksın veya buradaki arkadaşları ekliceksin.

    Beraber rpg & insurgent v.s bune benzer görevler yapıp iyi bir xp ( level ) kazanabilirsin.

    heistlerde ise ortalama 200.000 dolar kazanırsın 6 görev toplamında

    bence burdakileri ekle yardımcı olur heps sana ,

    (2 hafta önce evlendim ve zor da olsa gta V'e veda ettim yoksa bende yardım ederim)
  • Beyler nasıl seri para kasılır millette bakıyorum 50 şer 60 ar milyonları var rehber videoları izlerken

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FaLkenAuGe kullanıcısına yanıt
    Normal yolla kazanman imkansız ya hileyle yada paraya kıyıp gerçek parayla alcan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackeaglee7 B kullanıcısına yanıt
    Heist kuran kişiyi crowd control yapın,
    İkinci önemli kişiyi yine crowd control yapın,
    Crowd control'lerden biri aşağıda masanın üzerinde dursun eline RPG alsın (homing değil), hiçkimseye doğrultmasa bile intimidation düşmez.
    Diğeri yukarı çıksın kapının karşısında beklesin 3 veya 4 güvenlik görevlisi gelir onları öldürsün,

    Üçüncüyü Demolition yapın, kapıları açsın,
    Dördüncüyü Hacker yapın ve paraların TAMAMINI hacker toplasın ve bankadan çıkmasın çünkü bankadan çıkmazsa failed olmayacak tek kişi hackerdır yani bankadan çıkmasına gerek yok.
    (yenilen merminin az zarar vermesi için herkeste Heist Heavy Combat giysisi olsun kesin)
    Crowd control olan kişilerden en az birinde motorların yanındaki 6 araçlık garajı olan ev (0604 Las Lagunas Blvd) ve evin garajında kuruma olsun,

    Hacker bankada kalsın, Geri kalan 3 kişi bankadan çıksın dışarıdaki polis araçlarını rpg ile patlatsın, crowd control'lerden bir kişi soldan sarı noktaya doğru koşmaya başlasın, diğerleri bankanın önünde takılsa yeter, herhangi bir şey yapmalarına gerek yok, sadece ölmesinler yeter, bir de bankadan içeri polis girip hacker a sıkmasın para düşmesin diye bankanın kapısını kollasınlar yeter, sarı noktaya koşan kişi eğer heist heavy combat kıyafeti varsa polislere sıkma zahmetine bile katlanmadan direk zıplaya zıplaya gitsin motorların yanına kadar, motorları patlatsın, dördünün de patladığından emin olduktan sonra kendini de patlatsın, Failed yazar, R2 ye basın yani Restart edin, motorların yanından başlamış olursunuz para da düşmez, daha sonra crowd control olanlar solda garaja yakın doğarlar, bir saniye bile kaybetmeden evin garajına doğru koşsunlar (yine belirteyim heist heavy combat kıyafeti varsa yavaş koşacakları için zıplayarak gitsinler garaja), garaja girip kurumayı alsınlar, siz de bu sırada elinde para olmayan demolition arkadaş çimenlerin üzerine çıkıp motorların tam ortasına bir rpg atıp motorları patlatsın ve herkes kurumaya binsin güvenli güvenli gidersiniz bota..

    Ev ve kuruma yoksa bile yukarıda anlattığım gibi motorları patlattıktan sonra kendini patlatırsa herkesi yanına çekmiş olur.




  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.