Oyuna yeni girdim attı beni bir servera baktım benim garaj çıkışı bi adam var kafasında bounty indirdim direk baya büyük bir miktar para geçti bana karakterimin silinmesi gibi bir durum söz konusu olur mu
Parayı paylaşmassan olmaz bişey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benim bir arkadaşımda 1 milyar dolar var banlanır mı?
Bi tane adam bana 93 milyon yatırdı
Hackerlar yüzünden oyun çileden çıkmış durumda durduk yere 600 milyon dolarım oldu suçsuzken suçlu duruma düşecegiz rockstarın olaya bir el atması lazım
gerçekten oyun şu anda çok kötü durumda @delgado505
arkadaşımında aynı şey başına geldi amaç kalmıyor oyunda oyundan soğuduk walla
arkadaşımında aynı şey başına geldi amaç kalmıyor oyunda oyundan soğuduk walla
Rockstar support a yazarsanız parayı çekebiliyorlar diye biliyorum
Çözseler şu durumu ya. Oyunun zevkini kaçırıyorlar bence üstelik haksızlık birçok oyuncuya. Singleda git istediğin kadar hile yap anlarım da multide olmuyor işte.
Rockstar araba satma hatası vs. gibi yollarla para kazanmış kişilerin hesaplarını sıfırlıyor. Bu da yetmezmiş gibi 6-9 ay boyunca sadece hilecilerin olduğu serverlarda oynayabiliyorsun. Tüm bu olayın sebebi oyun içi paranın gerçek parayla satılıyor olması. Kısa yoldan 1.5 milyon $ kazanmak istiyorsanız 20$ ödemek zorundasınız.
Başında astronomik miktarda bounty bulunanları vura vura tam 13 milyar $ birikti hesabımda:) muhtemelen sıfırlarlar bu paraları yoksa bu gidişle para kartı satacak adam bulamayacaklar, hile aldı başını gidiyor.
sıfırlamadan yat kat araba felan herşeyi alın leveli yetenler tank alabilir
Adamın biri bana 566 milyon dolar attı acaba banlanır mıyım? Banlanırsam benim suçum ne arkadaşım
The False Shepherd
kullanıcısına yanıt
çalıntı parayı çalanda onu alanda suçludur. en fazla makinen çöpe gider. rockstarın bu yöndeki politikası nasıldır bilemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: snakefatih
çalıntı parayı çalanda onu alanda suçludur. en fazla makinen çöpe gider. rockstarın bu yöndeki politikası nasıldır bilemiyorum.
Makine çöpe gidecekmiş
Bana da 1000 levellık adam para gönderdi
bana neden kimse para göndermiyor
beyler az önce kavaltı yaptım oyun açık bırakmıştım geri dönüşümle 2 milyar 184 milyon para benim hesabıma geçmişti acaba bişi olurmu
Sol küçük haritanın üstünde bounty ve paranın miktarı yazıyordu
quote:
Orijinalden alıntı: drejtc
beyler az önce kavaltı yaptım oyun açık bırakmıştım geri dönüşümle 2 milyar 184 milyon para benim hesabıma geçmişti acaba bişi olurmu
olayın farkına varmadan önce ben ilk gelen 1 milyarın bir kısmını harcadım 2 3 milyon dolar gibi daha sonra ellemedim bugün bounty kaç olduğunu görmemiştim birini daha vurudm 1milyar dolar geldi ona hiç dokunmadım rockstar support la iletişime geçtim rockstar bir ceza uygularsa oyunda gerçekten çok kişide bu para var ceza söz konusu olmaz bidahaki patchte silerler bence ama hileyi yapıp paraları gönderenlerin ban yiyeceği kesin.1.08 patch i oyunun içine etti
quote:
Orijinalden alıntı: Medeniyetsiz
quote:
Orijinalden alıntı: drejtc
olayın farkına varmadan önce ben ilk gelen 1 milyarın bir kısmını harcadım 2 3 milyon dolar gibi daha sonra ellemedim bugün bounty kaç olduğunu görmemiştim birini daha vurudm 1milyar dolar geldi ona hiç dokunmadım rockstar support la iletişime geçtim rockstar bir ceza uygularsa oyunda gerçekten çok kişide bu para var ceza söz konusu olmaz bidahaki patchte silerler bence ama hileyi yapıp paraları gönderenlerin ban yiyeceği kesin.1.08 patch i oyunun içine etti
Bende demin biraz harcadım supporta yazmaya gerek varmı? sen ne yazdiysan paylaşirmisin bende onu yollayayım